Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и бъдеще /Тема 39/

• 35 955
  • 754
  •   1
Отговори
# 165
За мен има и още нещо ценно в този сериал и тази двойка. Усещането за приятелство, партньорство и добре свършена работа, което витае около тях.
...
Докато Ханде и Керем са хармонични, химични, но по друг начин. За тях не се питам дали са двойка в реала, нямам нужда да бъдат. Имат сякаш нещо по-вече и по-здраво, което им помага да играят и да ни накарат да вярваме на героите им, но не ги въвлича лично.

Абсолютно Hug много добре го описа даже , и аз ги чувствам по същия начин Heart

Не знам за вас , но аз не мога да заспя, отивам да си взема душ...ама нямам head and shoulders  Joy такова вълнение с днешната серия мога да го сравня само със сватбения си ден Joy тогава два дни  не спах от емоции Joy

Отново благодаря  много  за превода на Севги Flowers Hibiscus

# 166
Сюрприза е бил, песента изпълнена от Башак

Сюрприз, о которым целый день говорили. Прекрасная Башак, которая играет героиню Пырыл, исполнила песню для нашего сериала.

Тази песен ми е позната от друг сериал в друг аранжимент, но не помня кой

Тези кадри показват най-нежното прегръщане, което съм виждала в турско дизи до сега. Благодаря, че сте ги щракнали от видеото.
Големи благодарности на Севги за превода и на всички за коментарите и компанията.

# 167
Pamir Pekin последно го гледах в '' Песента на живота''. Като млад е бил красив, но в сериали те, които съм го гледала  не съм останала очарована. И тук както в ПЖ като дразнител за ревност няма да го приема за подходящ. Бих го приела за забранената любов на Айфер или за Джарен.
 И аз благодаря за превода на живо.
 Спокойна нощ и сънища.

# 168
  • София
Привет от мен по никое време! Sunglasses
Утре със сигурност няма да имам никакво време да пиша, но напълно естествено когато, където и както мога ще хвърлям по едно око на темата, защото иначе няма изчитане написаното от вас, наблюдателни, съобразителни,  разсъдливи, прозорливи, далновидни и проницателни пишещи момичета! Hands Clap

Днес (всъщност вчера) дадох заявка, да ми приготвите направо членската карта, когато учредявате фен-клуб на тези, които си падат много по детайлите и подробностите (наричани с жаргонното Мара подробната), напомням да не ме забравите Sunglasses Чух няколко пъти песента Sen Cal Kapimi в изпълнение на Башак Гюмюлчинелиоглу (Basak Gumulcinelioglu), любопитството в мен надделя и се опитах да намеря информация за нея. Малко са актьорите/актрисите с такъв школован и отлично обработен глас и толкова чисто изпълнение! Според намерената информация: "Башак Гюмюлчинелиоглу (родена на 22 октомври 1991 год. в Германия) е завършила Istanbul Bahçelievler Anatolian High School. След средното си образование завършва Английска Лондонска академия за музикално и драматично изкуство и музикално образование в САЩ в Канзас (England London Academy of Music, Dramatic Arts and USA Kansas Musical acting education)" - ето къде се криела тайната! Grinning
Майсторски, компетентно и умело използват знанията и уменията на всички актьори в екипа сценаристите, което според мен е още една предпоставка за невероятния успех на сериала!
Хубав, слънчев и успешен ден след спокойните и усмихнати сънища (след онлайн епизода и фрага!) Nature First Quarter Moon With Face

Последна редакция: чт, 24 сеп 2020, 03:07 от nrgmama

# 169
Лека нощ!
Благодаря ви момичета за страхотната вечер, за споделените моменти!

# 170
Blush Здравейте, сладки, нищо че е късно! Едва сега успях да се включа в новата тема!

Balloon Еййййй, надувахме го този балон, надувахме го ... цели 10 серии! Най после го вързахме, сложихме красива червена пандела и нарисувахме една целувка за повече емоция!! Сега е време да полетим, само да не ни спукат балона още другата серия!
Revolving Hearts Пу, пу ... да не се случи!

Heart Eyes След такъв епизод и фраг за завиждане, очите ми са като две сърчица! Изглежда всички си сложихме розовите очила на Бърборанка! Nerd

Green Heart Епизода и фрага оставям за другото включване! Сега да си изпием шампанското, някой вече си наляха! За признанието и целувката си струва! После за сватбата ще заредим друга бутилка!

Kiss Само да си кажа за целувките! Ммм, повече ми хареса тази от фрага! Беше по близка, по истинска! Другата е пробна, като  репетиция "Ще стане ли нещо от нас, или напротив?!"

Blue Heart Новият персонаж Памир Пекин го познавам от първия филм на Джан Яман "Сърдечни работи", от преди няколко години - беше положителен герой, играе като полицейски инспектор и се жени за една от трите сестри ( баджанак на Бедир,  Джан Яман ).

Hands Clap Браво на всички, които се включиха в дискусията on line! Направо сте като Корпус за бързо реагиране , начело с главнокомандващия sevgito! Благодаря, sevgito, безценна си! Blush Напълнихте душата ми и осмислихте вечерта!

Kissing Heart Благодаря на Рози за новата тема - изглежда ще я свършим за броени дни! Flowers Rose Тук е нашия щаб! Изглежда се превръщаме в невероятен екип, за който няма нищо невъзможно! Разбираме се от една дума, сякаш сме се търсили с години и сега се откриваме! Влезна ли в темата, сякаш съм с най близките си приятели! И ми става едно хубаво, хубаво ...

Innocent Целувки за лека нощ и приянни сънища на тези, които спят! Kiss

# 171
  • София
За най-нетърпеливите любители на сериала, превод на епизод 11 на руски език (руски субтитри) има качен вече на сайта (с английски субтитри си го оставям за утре!) Blush:
https://uteta.tv/movies/serialy/71184-postuchis-v-moju-dver-11-s … kie-subtitry.html
Приятно гледане и слънчеви усмивки! Yellow Heart

Песента е за дизито правена, доколкото виждам. Затова така точно им пасва текста
Само се допълвам, че Еда, пускайки радиото каза "Следващата песен ще бъде за теб"

P.S. За да не стават два последователни поста, искам да благодаря на blue` за усилията да намери за нас текста на песента и то с превод (едно малко уточнение - nobleman на английски се превежда като благородник, аристократ, човек принадлежащ към благородна класа). Sunglasses

Последна редакция: чт, 24 сеп 2020, 06:27 от nrgmama

# 172
Добро утро, мили романтички Flowers Grapes
Още летя в облаците, на един пухкав и мек, не ми се иска да слизам на земята Hug
След тези хубави емоции, да имаме и спорен ден Nature Sunrise

# 173
Добро утро Simple Smile
Фрага с рус. суб., макар че то няма много нужда от думи.Smile
https://turkru.tv/postuchi-v-moyu-dver-12-seriya.html
Благодарности и от мен на Севги за превода снощи.  Flowers Rose Друго си е и не случайно в края имаше 264 потребители в темата.

# 174
Flowers RoseFlowers RoseFlowers Rose:Красота!:rose:

# 175
Севги, благодаря отново! Благодарение на теб, за първи път гледам онлайн. ❤
Добро утро на всички момичета! Още съм разтърсена от снощната серия, невероятна беше. На обяд като заспи малкия ще я гледам и с английски субтитри. 😄

# 176
Добро утро, мили момичета Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

Ninika, от снощи облаците са пренаселени Heart EyesHug

nrgmama, за текста на песента - в оригинал е "Sen soylu kağan asilzade," което на български гугъл го превежда като "Ти благороден каган благороден", (kagan е хан, благородник, аристократ) а на английски "You noble kagan noble," Аз не можах да намеря по-добър превод, но ако имате предложения, които звучат по-добре ще го променя. Kissing Heart Просто нощес, а и сега все още ме владеят емоции и не можах да го измисля.  HugKissing Heart
Много хубав ден ви пожелавам, Flowers Hibiscus и със сигурност след като изгледам и с английските буквички ще се включа пак.

# 177
Flowers Hibiscus Добро утро и от мен Flowers Hibiscus

Да си сложа нашите сладури.
Искам да ви благодаря за страхотно прекараната вечер, не усетих как минаха 4 часа.
Момичета страхотни сте! Gift Heart

# 178
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Успяхте ли да заспите?
ето нещо за разбуждане...

Опитах се да преведа песента, която Еда пусна в колата....песните по трудно се превеждат...дано съм успяла....
Еда…нека първата песен, която прозвучи е за теб…
Силно, без правила ти навлезе в моя живот
А аз сякаш разцъфнах
Може ли така…какво ще кажеш?
Ще ме обикнеш ли?
Ти хвърли силен поглед
А после избяга от любовта/тук Еда се усмихва/
Да, ние не сме се разбирали/договаряли/
Но може би и ти ще ме обикнеш/ тук Серкан гледа към Еда/
Ние започнахме с ненавист
Не можах да попреча/да променя/
Аз чакам да  отворя вратата
Ако ти почукаш…

Коментара за песента….
Серкан- странна….
Еда-съгласна съм….

# 179
Ох каква емоция. Още съм на реакцията на Серкан Болат след целувката.
dariVale перфектно я определя като "Какво направи с мен Еда Йълдъз".
В края на епизода казвам на мъжа си: Ох да си поплача, че и 100 човека с мен. Оказва се, че сме били над 260. Така че следващият път да сме в още по-голям киносалон.

Общи условия

Активация на акаунт