Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и бъдеще /Тема 39/

• 35 962
  • 754
  •   1
Отговори
# 30
Олиииии милият ми той ...има си лошо детсво ......домиля ми таз сцена бе....

# 31
  • София
И реклами в най-напрегнатия момент до момента. Няколко пъти ми се просълзиха очите, но не съм плакала още. Ако се целунат, ще пусна сълза. 100 про. Ах... май верно обяснението ще дойде в последната сцена, като гледам как вървим с времето. И ще си чакаме до другата седмица да разберем какво е станало. Scream

# 32
Оххх, направо ме стегна в гърлото тази сцена с детството.... колко още остава до края на епизода горе - долу?

# 33
Айде започнаха драмите
Керем беее! Няма как без да не ривем....
Малкия принц ми напомни на друго дизи с Ханде,но сладка хрумка

# 34
Благодаря за новата темичка❤
Благодаря на Sevgito за превода❤🌹❤

# 35
Вие сте в новата тема, аз чета старата

До сега епизода ми хареса
Защо лелята след като не вярва в любовта и е била наранена, трябва от това и Еда да страда
И тези Фифета, Мело и сие лелята да не ги е осиновила или са на пълен пансоин при нея
Памир Пекин много го харесвам, да  не е бившия на лелята
бабата може и да не я видим, само да фигурира като герой под прокритие
А Пъръл е страстна точно колкото умряла скарида, Джерен е толкова жизнена и точно за Енгин

оттук трявба да е два реда сълзи, бомбе, атеш, ашк
Благодаря за темата и превода!

# 36
Записвам се набързо.
Не мога да гледам, но благодаря много за коментарите! Супер сте!
Най накрая в един сериал да видя подходящ съперник. Памирчо е бонбон, че се разпадне от ревност Робобой Simple Smile

# 37
Колкото в този епизод близост не сме виждали. Той и каза че е красива, каза да не тръгва, целувки, а бе тамЪн се оправят нещата - и лелята поиска помощ от грешния човек. Еда никога не би приела. И лелята каза на всички за договора - пък те и двамата са наясно, че се обичат. Ах тази леля в този епизод Simple Smile

# 38
Ферит ще се окаже бомба със закъснител май
Памир да не го прати баба да помага

# 39
  • Плевен / София
Благодаря за темата Heart Дано имаме поводи за усмивки в нея и любовта да победи.

Серкан получи паник атака, разболя се от страх, че Еда си тръгва и остава сам....Какво още трябва да стане, за да спре Еда и да каже най после на тръгващия "остани"....

# 40
# 41
Оххх, направо ме стегна в гърлото тази сцена с детството.... колко още остава до края на епизода горе - долу?

Час и половина е минал като махна рекламите, зависи колко е дълъг някои са по 2ч, други 2ч и 20минути, което си е голяма разлика

# 42
  • София
Колкото в този епизод близост не сме виждали. Той и каза че е красива, каза да не тръгва, целувки, а бе тамЪн се оправят нещата - и лелята поиска помощ от грешния човек. Еда никога не би приела. И лелята каза на всички за договора - пък те и двамата са наясно, че се обичат. Ах тази леля в този епизод Simple Smile

Дано лично Еда я светне, че са се влюбили наистина в процес на договора и искат да са заедно. Че ако баш лелята застане между тях - язък. Харесвах я досега...

# 43
Да използвам рекламата и да  Благодаря за новата темичка❤
Благодаря на Sevgito за превода....

# 44
Малко тегаво започна поне за мен. Лелята голямо реване за договора и после бързо и мина след две приказки от Еда. Мен когато сина ми ме излъже после не вкарвам с месеци и добър ден по обед като ми каже.
Цитатите от книга бяха прекрасно измислени. Серкан има колекция от Малкия принц на всички възможни езици, подарена от баща му на рождение му дни. Еда му каза - късметлия си. Гадаха си по книгата - казват по ред число и Еда чете от страница с този номер. Като наредят превода ще стане разкошен епизод. Селината много студенаааа бе. Серкан болен, тя пие кафе с майка му и се чуди дали да иде да го види или да го остави на спокойствие както той е пожелал. После му предложи да поръча на Сейфи чорба. Пък Еда му казва - няма не искам, чай ще ти правя, чорба ще варя само да си здрав 😀

Общи условия

Активация на акаунт