Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и бъдеще /Тема 39/

• 36 001
  • 754
  •   1
Отговори
# 240
Айше Кутлу - жената, която изгражда сценария и не изпуска нишката. Засилва интереса ни, но не променя темпото. Сякаш с лодка минава през спокойни води, а отдолу бушуват бури. На повърхността е красотата. Харесвам я. Има от всичко в нейните сценарии. Но сега нещо и от мен - Памир Пекин - новият актьор в  сериала. Дали няма да се окаже братът на Серкан? Дали не е отвлечен на улицата? Да, бабата може да го е взела, образовала и възпитала, но дали е бил на години, които може да забрави? Неизвестни с много въпросителни. Кое е архитектурното студио, което ще се настани в съседство до Серкан? Айше Кутлу  ни дава правото да мечтаем, но само тя ще нагласи липсващите парченца от пъзела. За сега едно е ясно - една любов преминава през бури и страсти, за да завърши с надежда. Очаквам много от сценаристката. Поздравления за актьорския каст и режисьора. Един сериал, който ме кара да съпреживявам и мечтая. /обещавам си, че ще се включвам нощем/

# 241
Относно името на Еда: Щом не е Йълдъз, а Йълдъръм, а фамилията на Фифи също е Йълдъръм (така я представят официално в сайта на фокс)

То излиза, че Фифи е братовчедка на Еда, и информаторът на бабето Sunglasses

# 242
          Изражението на Серкан след целувката разчитам като: "Успях! Направих го! Хубаво беше!" Доволство от това, че е преодолял себе си. Доволство и от отговора на Еда. 

s...v Flowers Hibiscus Само ще добавя и  "Не беше толкова страшно, колкото си мислех. И Тя наистина ли ми отговори на целувката!?! Heart Exl Направо не мога да повярвам." Heart EyesHeart EyesHeart Eyes

ТОЧНО !!!

# 243
Лол, тези изрезки от вестници са златна мина. Явно Фифи и Еда са роднини. Или Еда не си знае фамилията, или Фифи не й е казала двете си имена.
А няма ли опция Еда да има освен лично име още две имена?

Информацията от рускините, касае статията която ни показаха на два пъти снощи: "В статията се посочва, че двама членове на известното бижутерско семейство Йълдъръм от Мардин са загинали при катастрофа. Еда вероятно е сменила фамилията си на Йълдъз, за ​​да не знае никой коя е баба ѝ."
Анализите, коментарите, разследванията и т.н. оставям на вас!

Сигурни ли сме, че фамилията е "Йълдъръм" - аз не разбирам турски, който вижда в текстовете по изрезките от няколкото кадъра да каже.

Но на мен ми се стори много интересно, че когато Еда попита във 2-ри епизод как да обясни на приятелите и семейството си как се е влюбила в Серкан (при условие, че всички знаят колко много мрази Серкан)
Преводът на български беше "любов от пръв поглед" - Но на турски не е ли като фамилията на Еда? Thinking

Влюбване по начина по който се влюбват Йълдъръм Smirk

# 244
kukli4ka456 уникална подсказка. Играта на думи в турския език е много богата. Абсолютно точно попадение, както за фамилията и Йълдъръм, така и за Йълдъръм ашкъ - което се интерпретира двузначно - Любовта на сем Йълдъръм и любов, като гръм от ясно небе, светкавична любов, любов от пръв поглед.
Навързват се нещата - Еда явно за да се откъсне от баба си сменя фамилията си от Йълдъръм на Йълдъз (звезда). А Фифи е ясно, че е агент, много и отива да е агент Simple Smile

# 245
Приятна вечер, момичета, оставям ви Hug

# 246
Момичета  за къщата Серкан каза , че след като  я ремонтира ще я наеме или отдава под наем,  нещо такова,  поне в английските субтитри беше така,  на български  ще видим. И аз мисля , че е харесал тази къща за себе си (ако и Еда е с него , още по-добре), веднага щом майка му започне да излиза от къщата и ще се изнесе,  не му се живее там Grinning

Страхотна  бомба за Фифи, всички очаквахме тя да е информаторът, но не и че може да се окажат роднини Grinning може и да е осиновена от бабата или нещо  такова Blush

Не очаквах семейството  на Еда да се е занимавалло с бижута , очевидно са много класи над Болат Joy Айдан ще си загуби граматиката като разбере  Joy

# 247
В началото на 1-ва серия останах с впечатление, че родителите й са загинали в авт. катастрофа/така каза тя във въвеждането в сериала/. След като разбрахме, че е имал брат, имал група, с която свирели, видях връзка м/у смъртта на родителите й и брат му. Казах си, че  след поредно изпълнение групата е причинила катастрофата. Но сега Еда каза на Серкан за срутена стена. Явно е имало кръвно отмъщение. Струва ми се, че снощи Айфер от изрезките направи връзка с Болатови и смъртта на брат си.
Може би за това във фрага казва '' само не ми говори за Серкан''.

# 248
Братът на Серкан е бил голям , това е било преди 19г, Серкан е бил на 11г , а брат му поне на 18-19 , видя се по снимките в хижата Simple Smile

За Еда някъде бяха писали  , че е на 24-25г , опитвам да намеря информацията, но не я откривам,  ако е така значи родителите й са починали преди 18-19г, защото тя каза, че е била на 6г.

Последна редакция: чт, 24 сеп 2020, 20:19 от mikipoli

# 249
  • Плевен / София
Ако Фифи се пада роднина на Еда, това означава, че и лелята е наясно с конспирацията.
Наистина, че Фифи си замълча, когато Еда попита някоя има ли още тайни за казване....а и е оправна с патентното право разбира се, което не се учи за обща култура от интернет....Да видим какво зайче ще изкочи от тази туфа....
Айдан ще и падне гарда, ако разбере кои са родителите и роднините на обикновената цветарка Еда...Тя както и Селин са си сноби на тема произход.

# 250
  • София
Привет!
Става ясно, че Алтекин е свързан със смъртта на родителите на Еда.
Но защо Айфер каза, че майка й е виновна.
Защо и тя, и Еда не поддържат връзка с мама/баба.
Не намирам сценарий за вината на мамата/бабата.
Възможно е братът на Серкан да е жив, само веднъж Серкан спомена смърт, говори, че го няма.
Ферит се оказа посредствена личност - той отиде при Аптекин да го шантажира с миналото, а не адвокатът на фирмата.
Очаква ни серия с много любов, как красиво се обичат Еда и Серкан, но ще ни завъртят в миналото яко май.

# 251
В началото на 1-ва серия останах с впечатление, че родителите й са загинали в авт. катастрофа/така каза тя във въвеждането в сериала/. След като разбрахме, че е имал брат, имал група, с която свирели, видях връзка м/у смъртта на родителите й и брат му. Казах си, че  след поредно изпълнение групата е причинила катастрофата. Но сега Еда каза на Серкан за срутена стена. Явно е имало кръвно отмъщение. Струва ми се, че снощи Айфер от изрезките направи връзка с Болатови и смъртта на брат си.
Може би за това във фрага казва '' само не ми говори за Серкан''.

Сега си върнах първа серия , не се казва за катастрофа , казва че е загубила родителите  си на 6г. Забелязах, че сценаристите  за момента са доста последователни и няма несъответствия , освен странното броене колко дни остават до края на договора Joy

# 252
Снощната серия беше посветена на любовта....гледайки я се замислих...Кога се влюбиха един в друг? Не беше от пръв поглед, поне за мен...нищо, че при интервюто така каза Серкан....Той беше заинтригуван, но не влюбен....за Еда е ясно...тя го ненавиждаше....Та така....кога стана?
За себе си, мога да кажа, че беше постепенен процес, когато вече се появи и доверие между тях, опознаха се и започнаха да си споделят неща от миналото....
Вие как мислите?

Аз пък мисля, че си се влюбиха от пръв поглед. В залата Еда го видя и предизвикателно се изправи срещу Серкан(впечатлена от него), макар и бясна на човека, попречил й да осъществи мечтата си. А той веднага отчете красивото и дръзко момиче. После в колата с белезниците доста се "изследваха" Heart Eyes, когато Еда дръпна неволно ръката си и двамата се приближиха "опасно близо" Relieved

# 253
Пу-пу, да не ни е уроки! И сериала, и темичката ни са набрали такава скорост, че дори Серкан бей с BMW-то не може да ни стигне Yum

Не ни излъга Ханденцето миналата седмица, че са се постарали много Heart Вчера епизодът беше превъзходен! И да ви призная, отдавна не съм се вълнувала така пред екрана Kissing Smiling Eyes Просто във всеки един момент се случваше нещо интересно. Въпреки многото ни разследвания, подсказките, снимките пред и зад камера, пак имаше моменти, в които си викаш: "леле, какво, как, защо?". Добре, че тук си споделяме лудостта, че иначе щях да се притесня за психическото си здраве Sweat Smile

Толкова много неща ми направиха впечатление, че едва ли ще мога да изкоментирам всичките, без мисълта ми да се разклони на 20 и да стане невъзможна за следене, но все пак:

- великолепни Еда и Серкан, каквото и да си говорим, няма как да имаш силен филм със слаби ГГ. Браво на Ханде и Керем Hands Clap И двамата се превъплъщават много убедително. В този, както и в предишния епизод, при разговорите с Айдан, Еда направо ме разплака Broken Heart Керем играе като звяр Hands Facepunch Просто им вярваш Heart
- Джерен и Енгин се очертават като другата основна двойка. Да видим Пъръл как ще се впише в сериала по-нататък, защото не виждам много на къде може да се развива образът ѝ без Енгин Thinking Или пък двойката все пак ще е Пъръл-Енгин...

В тази връзка, струва ми се, че Айше Кутлу си заравя разни сюжетни кокалчета, та ако някое ѝ притрябва в даден момент, да може да го вкара обратно в действие, според нагласите на зрителте Animal Dog Сириус, слушаш ли Wink

- Айфер беше разярена като тигрица при Айдан, но аз приемам реакцията ѝ, защото на нея целият ѝ живот се е свел до грижата за Еда и когато разбра за договора, прие всичко като личен неуспех. Щом звънна на майка си, с която очевидно са в сложни отношения... Във фрага намекват, че лелята ще бъде против връзката на Еда и Серкан, но всъщност нищо не знаем за нейната история. Може да го е гледала вече този филм, или просто да е недоволна, че звънна на бабата, а накрая се оказа, че не е имало за какво, щом Еда си остана в Истанбул Hands V
- Айдан беше много жестока с Еда. Хем видя, че не е безразлична към Серкан, нито той към нея, хем не я пожали дори и за последно Disappointed Relieved След време като се разбере какво са си причинили взаимно семействата ще стане страшно. Дано го е измислила добре шефката, че вчера я похвалих за умелото използване на дизи клишетата Wink
- Алптекин как така реши да признае на Айдан след толкова години за нещастния случай? Неговият образ ми е много неясен още от самото начало...
- Сейфи, момичетат + Ердем и Лейля си бяха точно като добре дозирана подправка в манджата - подобряват вкуса на основните съставки, без да взимат превес Wink
- Селин - най-много ме интересува на кого от героите ще предаде щафетата с рекламата на Head & Shoulders Stuck Out Tongue Closed Eyes Шегувам се, разбира се, но образът ѝ е много неясен. Да видим и нея на къде ще я засилят и дали няма покрай Ферит да разбере за тайната на Алптекин и първа да навърже нещата Rolling Eyes

И малко странични наблюдения:
- детските снимки на огледалото на Еда бяха истински на Ханде като малка.
- освен Башак и Илкяз (Лейля) пее много хубаво, даже пускаха сторите двете как пеят в дует Heart

Отивам да чета мненията, които пуснахте, докато пиша и да гледам английския превод Animal Heart Eyes Cat

# 254
Снощната серия беше посветена на любовта....гледайки я се замислих...Кога се влюбиха един в друг? Не беше от пръв поглед, поне за мен...нищо, че при интервюто така каза Серкан....Той беше заинтригуван, но не влюбен....за Еда е ясно...тя го ненавиждаше....Та така....кога стана?
За себе си, мога да кажа, че беше постепенен процес, когато вече се появи и доверие между тях, опознаха се и започнаха да си споделят неща от миналото....
Вие как мислите?

Аз пък мисля, че си се влюбиха от пръв поглед. В залата Еда го видя и предизвикателно се изправи срещу Серкан(впечатлена от него), макар и бясна на човека, попречил й да осъществи мечтата си. А той веднага отчете красивото и дръзко момиче. После в колата с белезниците доста се "изследваха" Heart Eyes, когато Еда дръпна неволно ръката си и двамата се приближиха "опасно близо" Relieved

Мигът в който всеки един от тях видя другия ,вече беше влюбен до  унес ! Любовта понякога  започва с омраза , а при тях -особено при Еда преливаше и за да не изчезне се поддържа с непрекъснато инатене и разпра , а те и двамата го умеят и така  до целувката ,за да нямат съмнение .........

Общи условия

Активация на акаунт