Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и бъдеще /Тема 39/

• 36 055
  • 754
  •   1
Отговори
# 465
  • Плевен / София
Цитат
Гости,
А аз да питам за старите емотиконки, има ли още линк към тях, там където си ги намерила, дали е възможно да се свалят? И ако подскажеш къде могат да се намерят, ще съм ти благодарна Kissing Heart

Гости,и аз се пресъединявам към питането на blue,ще е страхотно ако можем да използваме старите имотиконки,много по-изразителни са.Flowers Hibiscus

Скрит текст:
Сърдечни благодарности за превода на епизода!Flowers Cherry BlossomFlowers Cherry BlossomFlowers Cherry Blossom

druon Blush

Еда е толкова красива в новия фрагмент,струва ми се ,че пак ще припада от вълнение.
Алптекин е разбрал коя е Еда, ох спокойствие и един епизод няма да имаме ,но пък е важно рейтинга да е висок:stuck_out_tongue_winking_eye:
Сега видях това питане....няма линк за теглене....мога да се опитам да ги кача и вие да ги копирате....
Скрит текст:

Страхотен фраг...явно ще се сгъстят облаците над нашите влюбени гълъбчета, но ми се иска да вярвам, че Еда ще завърши образованието си най после, а Селкан ще намери начин да бъде до нея...
ето още...
Скрит текст:
Спокойна нощ...ако можете да заспите след този фраг...

Последна редакция: сб, 26 сеп 2020, 23:33 от gostenka68

# 466
Това, което чете Айдн може да е детективски доклад. Алптекин вероятно е поръчал разследване след като се разбира, че Серкан иска Еда. Нали и той беше за Селин.
Хартиите в ръцете на Селин може да са същия доклад или някое тайни съглашение на Ферит против холдинга.

# 467
Не може ли да имаме един щастлив епизод? Алптекин 20 години не се е поинтересувал от инцидента, не се е поинтересувал от хората, не е поел отговорност. Как сега изникна тази информация за Еда? Как реши да проучи и да разбере, че имат дъщеря...

В предните изрезки май пишеше, че са от богат род, ама не знам дали това ще е важно, на фона на личната трагедия, която са причинили на Еда. Но, ако разберат, ще стане ясно, че Еда далеч не е бедната цветарка, за която я мислеха. Ама ще ги е страх да разкрият информацията.

Ферит дори и да не разбере, че Еда е дъщеря на тези хора, ако му причернее, ще използва информацията за падналата стена срещу холдинга и Серкан. Ферит може с един удар да скапе и личния и професионалния живот и мечти на Серкан.

А за финалната сцена - май винаги дават финалната сцена - според мен това ще е краят на епизода, когато Селин се чуди какво да прави.

Тя не обича Ферит, а Серкан многократно я предупреди, че Ферит не е мъж за нея и че ще навреди на холдинга.

Що за сватба е това - младоженците не се гледат един друг, не гледат човекът, който ги жени... гледат Серкан...?
Ферит гледа Серкан с омраза, ревност... А Селин гледа Серкан отчаяна и пита какво да прави.

Не знам дали Ферит или Селин ще каже "не", може би Селин ще каже "не".
Но се надявам Серкан да си остане с Еда - да отиде с нея в Италия и да не се връщат.

# 468
Моята версия е, че Ферит казва НЕ, Селин се чуди "Какво ще правя сега", а реакцията на Еда е, като на всички, които не са очаквали младоженеца да се откаже. Ферит и без това има акции във фирмата и ще бъде част от живота им, но вече в ролята на лошия.

# 469
  • София
Чета мненията в социалните мрежи относно втория фраг. Определено разбуни духовете. Браво на екипа, който стои зад тийзърите - справят се чудесно с подбора на сцените! В крайна сметка това е целта на трейлърите - да ни покажат основното, което ще се случва, и да загатнат за интригата. Оттам нататък въображението започва да работи. И аз искам да гледам нашите влюбени и щастливи, но това не е рецепта за висок рейтинг. На фона на красивата им любов трябва да се случва още нещо. В романтичните комедии също има интриги и драми, просто са поднесени по различен начин. А комичните образи и романтиката бързо, бързо ти оправят вкуса след поредната гадория. С нетърпение очаквам новия епизод, а сега си пускам 11-ти с превод. Blush Това, което със сигурност искам, е Еда да не пуска Серкан и Серкан да не пуска Еда. Засега и двамата ги харесвам много като персонажи, като изключим прекаления инат и това, че им е трудно да си признаят чувствата. Затова смятам, че Еда не е наивната и банална ГГ, която ще се откаже от любимия си при първия проблем. Серкан също не е глупав и според мен ще се бори за Еда, а не обратното. Интересно ми е много каква плоча ще засвири сега Айдан. Ха, да я видим!

sevgito, подкрепям напълно мнението ти.

# 470
  • София
Аз имам питанка - родителите на Селин и Ферит не се появиха нито за миг - ни на годеж, ни на подготовка на сватба...
Ферит-ови имали хотели, а Селин-ови не разбрах какви са...
За мен е по-вероятна версията  и трите родителства да са замесени в срутването на стената...
Опа, ами къде да наместя бабата...
Селин защо се  пита какво да прави, тя е безнадежно тъпа, но не мога да повярвам, че очаква още Серкан...
А пък Еда сякаш се стресна от Серкан и вида му...
Не е честно с тези фрагове, повече няма да ги гледам...

# 471
В първия епизод някой поръча да разузнаят Еда (не си спомням кой, май Айдан, Сейфи даде плик със снимки и на Серкан. Може би от там Айдан гледа лист с личните данни на Еда.
Относно погледа на Серкан ми се струва по-скоро учуден.

Последна редакция: нд, 27 сеп 2020, 00:27 от dessince

# 472
И според мен Ферит ще каже "не" , вече получи акции , знае важна тайна , козовете са в негови ръце , защо му е жена , която не го обича , да го прегръща и да си мисли за друг... така живее ли се ? Във всеки един момент от брака им може да му бие шута, ако Серкан й свирне да се съберат (хипотетично просто). По -добре без любов , отколкото несподелена...

Роклята на Еда е уникална Heart Eyes Heart Eyes очите ми останаха на нея Grinning

Радвам се донякъде , че Алптекин така бързо разбра коя е Еда , това поне няма да го влачат десет серии , но нямам идея какво ще направят с тази информация Thinking

Бърборанка песента е много хубава ,но нямам идея какъв танц може да се измисли , че да й подхожда Thinking

# 473
  • Пазарджик
Моята версия е, че Ферит казва НЕ, Селин се чуди "Какво ще правя сега", а реакцията на Еда е, като на всички, които не са очаквали младоженеца да се откаже. Ферит и без това има акции във фирмата и ще бъде част от живота им, но вече в ролята на лошия.

+1 Hands ThumbsupИ аз смятам, че Ферит е казал НЕ и всички включително и Еда са изненадани.

# 474
Благодаря за превода! Flowers Hibiscus
Фрага се очакваше да ни разтревожи, първия ни понесе в облаците, а този хайде малко да стъпим на земята.
Мисля си, след като Ферит припомни на Алптекин за трагедията може би съвестта му го е накарала да се поинтересува какво е станало с детето на починалото семейство и независимо, че е минало време да се опита да помогне с нещо, ами фантазирам си разни неща.
За реакцията на Еда, струва ми се, че се изненада от нещо, най-вероятно Ферит е казал не, аз залагам на това. Той така лошо гледаше, до сега ми беше симпатичен и даже му съчувствах заради "малоумната" Селин дето не знае точно какво иска. Той според мен наистина я обича, но тя направо го съсипа с държанието си и с това, което чу преди, а най-вероятно и в този епизод. Аз отдавна щях да я зарежа.
Лека и спокойна нощ момичета!

# 475
Hug Привет отново от мен, по никое време.
За фрага, сега след като го изгледах отново си мисля, че Ферит е поставил някакво условие. Ако просто каже "не" реакцията на Серкан и Еда май няма да е чак такава. Особено на Еда. Сякаш погледът и към Серкан е очакващ реакция, отговор. Вероятно Ферит ще поиска нещо от Селин, дали да напусне фирмата на Серкан или нещо друго...Селин е в паника какво да прави, Серкан и Еда изглеждат изненадани Rolling EyesThinking.

Каква ли изненада са ни приготвили пак тези сценаристи. Направо нямам търпение да пуснат снимките и озета, и вече да е сряда.

Последна редакция: нд, 27 сеп 2020, 16:41 от Не се сърди, човече

# 476
Вторият фраг не ми харесва. Много бързо ще ни свалят розовите очила. Искам още любов от главните герои. 🥰❤️

Последна редакция: нд, 27 сеп 2020, 16:45 от Не се сърди, човече

# 477
Добро утро прекрасници! Sparkling Heart

Вчера пожелах и превод на предишния епизод, и втори фраг!
Благодаря от сърце на екипа, който превежда, благодаря  за труда им, за саможертвата, която правят заради нас, лишавайки се от свободно време, от внимание към семействата им! Flowers Hibiscus Flowers Cherry Blossom Flowers Bouquet
Фрага няма да коментирам, защото всички знаем колко подвеждащи могат да бъдат-всичко е монтирано така,че да предизвика интереса на драгия зрител към следващия епизод, към коментари и догатки! Blush
Но вас ви признавам момичета-"разкоствате" всичко до последния детайл и то за отрицателно време! Kissing Heart
Такива сценарии "пишете", за които и самата Айше би завидяла, аз пък шапка ви свалям! Голямо удоволствие е да ви чета и искрено ви се радвам! Kissing Heart
Бъдете здрави! Sparkling Heart

# 478
Flowers Hibiscus Добро утро Hug
В очакване на сряда Sunglasses

Ферит може и да се ожени за Селин, но да и е поставил условия и по време на брака им да си го върне за нейното отношение. Той вече е озлобен и ще се опита да си върне репутацията и достойнството, като унищожи Серкан и семейството му.

Хубав ден, момичета Flowers Hibiscus

# 479
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
За съжаление днес е последният ми ден от отпуската Cry и започва работният маратон. Няма да мога често да се " включвам" и ще бъде от телефона.  Уточнявам го, за да не се чудите на кратките писания😏,защото мразя да пиша от телефона...
Но докато сутрин си пия кафето

ще ви чета с удоволствие,  а вие не забравяйте, че тук ни събра една история поднесена прекрасно от

Чашата се пълни от много капки, но прелива само от една...СЦ трябва да внимават много да не пресолят манджата,  за да поддържат интереса и вниманието на зрителите.В противен случай ще бъдем като" Вавилон" и "Вятърничавия."
Спокойна неделя и успешна работна седмица ❤

Общи условия

Активация на акаунт