Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и бъдеще /Тема 39/

• 36 058
  • 754
  •   1
Отговори
# 495
Момичета, извинявам ви се много, ако вече има такъв пост и съм го изпуснала, но дали някоя от вас може да ми каже как се казва песента, която звучи в началото на 11 епизод, когато Еда и Серкан са в колата и тя го поздравява с нея, както и коя е изпълнителката.
Много ви благодаря предварително.
https://www.youtube.com/watch?v=oETo3G0wmDo

mi_si много, много благодаря за светкавичния отговор и линка. 🙂

# 496
Идвам с коментар на 11 серия.
Хареса ми само финала. Направо ми спря дъха. И някои от моментите между нашата двойка. Всичко друго ми беше някак странно, особено как така набързо изведнъж след толкова влачене  лелята разбра за договора.
Обожавам моментите между Еда и Серкан-този с Малкия принц беше много емоционален и страхотен. Как са подбрали точните думи, които да пасват на отношенията им, на нещата, които се случват между тях.
И песента също.
Как Серкан се усмихна когато Еда му каза, че и тя е научила нещо за него.
Бях сигурна, че родителите на Еда ще се окажат намесени със семейството на Серкан. И вероятно ще се окаже, че те са загиналите на строежа-колко предвидимо, всъщност за пореден път се убеждавам, че сериалите станаха много еднакви.
Не ме разбирайте погрешно, харесвам историята и сериала, но от многото изгледани сериали имам чувството, че вече нищо не ме изненадва.
Поведението на Айдан е малко двойнствено-уж иска Серкан да е със Селин, харесва Еда, цени я, забелязва, че между тях има чувства.
Излезе наяве защо Серкан не се доверява на никого. Майка му е била толкова разбита след смъртта на брат му, че е останала на легло и дрогирана с хапчета, оттам са започнали и проблемите й.
Семейството е решило, че в този момент ще е най-добре Серкан да не е там, за да се справят с Айдан. Много тъжно. Дори и това тежко положение на оправдава, че така са го зарязали.
И да спомена, че лелята много бързо забрави как не се разбират с бабата и бързо-бързо се обади на майка си. Това навежда на мисълта, че те знаят, че семейството на Серкан стои зад трагедията в тяхното семейство. И те в никакъв случай няча да позволят на Еда да бъде със Серкан.
 Но след като са го знаели защо не реагираха още в самото начало, не попречи на вързката им. ?
Осмен това самата актриса,играеща лелята на Еда много преигра в сцените в тази серия. Фалшивееше ми на моменти. Иначе ми е много симпатична.
Направи ми впечатление, че Фифи не се закле да нямат тайни помежду си. Значи за всички останали може-нея не я притискат,странно. Какво пък е толкова това нещо дето тя го крие така усърдно?
Джерен и Енгин-не ги искам като двойка, дано да не се развият натам нещата. Енгин се държи като непорастнал тийнейджър, даже по-зле.

Последна редакция: нд, 27 сеп 2020, 13:59 от Мис Каролин Бингли

# 497
Момичета Heart Eyes хайде и аз с една молба към вас.
И защото са ми малко осемте сериала, които следя Wink дайте моля ви линк за Въпрос на чест. Изгледах някаква малка част и бях силно заинтригувана, пък и вие с вашите споделяния за този филм провокирахте интереса ми!
Благодаря ви! Sparkling Heart

# 498
  • Пазарджик
Момичета Heart Eyes хайде и аз с една молба към вас.
И защото са ми малко осемте сериала, които следя Wink дайте моля ви линк за Въпрос на чест. Изгледах някаква малка част и бях силно заинтригувана, пък и вие с вашите споделяния за този филм провокирахте интереса ми!
Благодаря ви! Sparkling Heart

https://askim-bg.com/search_result.php?query=%D0%B2%D1%8A%D0%BF% … 2&type=videos

# 499
Бърборанке, това е за теб:

Видях тези снимки в Туитър и се сетих за хубавия Керем в последната сцена 🤩.
И на мен повече ми харесва Gold за сватбена песен. Толан Шоу я е написал за съпругата си.

Относно Ферит и Селин, бях чела преди време едно много хубаво описание за Селин: Серкан използва Еда с нейно позволение. Селин използва Ферит без неговото позволение. Селин и Серкан имат противоположна етика. Селин е влюбена не в Серкан, а в нейната представа за него.
Относно Ферит, аз поне ще се радвам да му дадат малко пластове като герой. До миналия епизод, той беше супер еднопластов, също като някакво кученце припкащо до Селин и молещо за внимание и дразнещо Серкан заради холдинга. Силно се надявам да се опомни и да зареже Селин. Не знам кой мъж би изтърпял толкова унижения и би направил толкова компромиси.

# 500
Любим момент от последния епизод

Не съм пристрастна, но Керем се справи по добре в тази сцена, Ханде ми е неубедителна. Има още да се учи момето.

# 501
Според мен, лелята не знае, че бащата на Серкан е замесен в смъртта на сем на Еда. Защото, когато отиде да говори с Айдан след годежа, каза, че родът им с над 1000 години история и е трудно да им се угоди със зет, да се радват, че изобщо им се е получило и че е имало годеж.
Wink

За думите на Алптекин - някъде четох версия, че си мисли, че Фигет Йълдъръм е дъщерята на загиналите - заради фамилното име.
Данните на Еда изглеждат променени - първо името - няма фамилното име, после датата на раждане, освен това имета на родителите не са пълни, без фамилии са и те.
Не знам някой може ли да свери дали в изрезките от вестници фигурират имената на загиналите и дали съвпадат с тези на родителите на Еда?

# 502
Момичета ,по темата с Ферит ми се струва ,че от самото начало играе много последователна игра. Беше споменато в някоя серия ,че Серкан е пратил Селин в хотел на Ферит на почивка и там са се запознали. От там започва тяхната история, после бърз годеж .Започна да притиска Селин, да и намеква ,че още обича Серкан и тя сякаш беше предизвикана да докаже обратното и го вкара в холдинга,подкрепя го в неадвекватната сделка и така той си играе неговата игра ,която от началото е да съсипе холдинга , Селин е средството.

Междувременно ми направи впечатление ,че в договора пише ,че "при възникването на каквито и да е проблеми в страната ,холдингът ще е отговрен".Тоест това е голяма сделка ,за който Ферит държи да се осъществи и дори еподготвен с изнудване ,но договорът е направен така, че холдингът да пострада и да е разклатен финансово .
Отплеснах се в конспиративни теории ,но вие момичета ме вдъхновявате. Heart Eyes

# 503
https://vk.com/video-126686270_456241185

Видео с Керем от сета. Снимат 13 еп, в момента снимките са в болница.

# 504
guga51, огрооооомно благодаря!!! Flowers Four Leaf Clover Flowers Hibiscus Flowers Four Leaf Clover

# 505
  • Кърджали
Аз отказвам задега да гадаянкакво ще се случи. И мен вторто промо ме свали от облаците, ама се надявам поне малко да осгавят влююбените влюбени и заедно, преди бурята. Че ще се случи нещо, че няма да е приятно, може бин и ще ги разделят временно ми е ясно. Тъй де, ако са "и заживели щастливо" означава край на историята, тъй че ще се скучват случки
Ще хвърля и аз поглед върху другите сериали на Керем (че в момента въртя все едни и същи) . Засега ми харесва играта му,

# 506

И въпреки това влиза усмихната, сяда на масата усмихната - все едно е готова да каже "да".

..

Първо, не вярвам сценаристите дотолкова да са се загубили в превода, че да не помнят първоначално обявената рождена дата на Еда... Някак непрофесионално звучи... Не ми се навлиза в конспиративни теории, защото дотолкова мога да бъда креативна и да измисля хиляди неща за разликата в датите, че ще задмина Айшето... Започваме да фантазираме какви ли не чудеса, а истината да се окаже съвсем проста и логично обяснима... Затова ще се въздържа от догадки...
     Второ, поглеждайки снимката по-горе, ми прави впечатление, физиономията на Селин - усмихната, и физиономията на Ферит... Нещо недобро има в погледа на този човек... Не знам защо Еда така се отдръпна озадачена от Серкан, а той остана с присвити и вперени напред очи... Все си мисля, че някакво признание или разкритие се случва, но какво ли и от кого ли?! Ще ни държат в напрежение до сряда, то е ясно....

# 507
https://vk.com/video-126686270_456241185

Видео с Керем от сета. Снимат 13 еп, в момента снимките са в болница.

Всичко му се отдава на Керем ...., да караш скейт на тази настилка си е майсторлък. Gift Heart
Керем като дете Simple Smile

И продължава да е с халка Blush

Последна редакция: нд, 27 сеп 2020, 15:36 от mi_si

# 508
Нашите са първи по рейтинг тази седмица 🍾🥂:

# 509
Конспиративни теории от мамашите, защо са в болница. Сравняват се костюм на Серкан, не знам Селин къде я видяха, с една дума след сватбата или по време на Селин припада и е откарана в болница, защото е бременна в 3 месец от Серкан !? Два месеца той в Лондон, три седмици с Еда и сметката е готова... И интригата се завъртя... Не знам днес на какъв чай са рускините...като всеки път.

Общи условия

Активация на акаунт