ЛЯТОТО СИ ОТИВА ВЕЧЕ,ПРОГОВАРЯ МАЙСКОТО ЧОВЕЧЕ! (76)

• 8 064
  • 283
  •   1
Отговори
# 210
Честит Имен ден на Куки, Феъри и на малкия Любак.Всичко най-най хубаво ви желая.  bouquet

# 211
  • София
Черпя всички с   beer  и Popcorn или кой каквото си поиска по случай именния ми ден. Благодаря и за пожеланията  Hug

# 212
  • София
Мерси, милички за честитките  Hug

Феъри, Куки, да са ви честити имената! Много здраве, много любов и всико най-най!  bouquet

Ние от сутринта посрещаме и изпращаме гости, редом с майстори за бойлера. Някаква лудница е, а има и още хора да идват Crazy Малкото е много щастливо, църка, писка, дърпа подаръците...сега грогяса, хапна и заспа. Дойде моето време да ям и попочина малко. Пък довечера отиваме на имен ден на щастливия дядо, който за втори път в живота си се сеща за именния си ден няколко дена предварително, а не след първата честитка... Grinning

# 213
Честито на всички празнуващи  Gift
Kamij благодаря  Heart Eyes

# 214
Честито на малкия Любак, Куки и Феъри!
Да им носи късмет името!

# 215
Честит имен ден на Феъри,Куки и малчока Любчо!  bouquet
Честит празник софиянки! Heart Eyes

# 216
Честит имен ден на Куки и Феъри  bouquet
Честит празник  на Любачето Heart Eyes С това име да му върви в живота! Hug

# 217
  • София
Мерси, мерси, мерси  Hug

Искам да ви кажа, че днешният ден мина страхотно, въпреки ядовете ми около къщата. Малкото човече беше обсипано с много внимание, много ласки, подаръци и познати хора. Днес спа от 13ч до 16.45...представете си какви емоции. Имахме си и булка в къщата до нас, какичките от квартала ни бяха на гости, изобщо наситен откъм емоции ден. Simple Smile
Толкова ми беше хубаво, че съм склонна да си затворя очите пред слузта и кръвта, които пак се появиха. Мисля, този път да задържа топката и да не го влача по лекари. Може да е от осцило...ма (все не запомням как се пише) или капките за нос. Та той е толкова спокоен, няма колики, няма защо да се шашкам.
Сега заспинка блажено, а аз си спомням за хубавите моменти от деня  Simple Smile

Като казах за хубави моменти, от известно време денят ми започва невероятно. Взимам Любачето на спалнята до мен и се започва едно гушкане, ласки, гали ме, целува ме, ляга в/у мен, гъделичка ме...като едно голямо, обично детенце Heart Eyes Размазва ме. Иска да ме целува по устата, явно е видял от мен и баща му, и отказва по бузката. Гали ме с две ръчички по бузките, по косата...много е любвеобилен напоследък.
Е, поувлякох се, простете за дългия постинг. Лека нощ  Hug

А Учителя ми предложи да заменя Любачето с Глупачето #Cussing out

# 218
  • София
Честито на Надето, Феъри и любвеобилното Любачето   bouquet

Дианка, ми вие точното име сте му избрали на човека...много любвеобилен той...и Ема целува по устата, целува е силно казано - допира си устичката само, ама е толкова миличка  Heart Eyes
Днес тъй като доста късно излязохме, това дете полудя вкъщи...чуди се как да си изразходи енергията, обърна къщата с главата на горе (не че по принцип не е, щот аз чистя, ама хич не подреждам)...разхвърля шкафове, носи купички от кухнята в спалнята, занесе кофата за боклук върху дивана, ето какво направи с нейния скрин например, тя подрежда вий да не мислите, че не ми помага детето.

# 219
Гуш, браво на малката домакиня, имам си и аз една такава вкъщи.

Диана, браво аз доброто настроение , а проблемите - вън, ама много бързо!

Теа пък е болничка - страшна хрема, подкашля и имаше 37,1 Т, отначало мислех, че е зъб, ама май е по-сериозно. Какво му стана на това мойто дете - до юни не беше боледувала изобщо, толкова здравичка ми беше, а преди по-малко от месец пи и антибиотик, и сега пак болничка. Знаете ли нещо ефикасно имуностимулиращо? Много хвалят Мултисаностола, и аз го помня от моето детство, но не мога да й го давам, има грейпфрути и т.н цитрусови истории вътре. Мисля си за Респивакс, че заради моята астма много ме е страх от респираторни проблеми, но дали става за толкова малко дете. Мамите, които си пускат децата на ясла, предприехте ли някакви мерки в тази насока?

# 220
  • Му Кинд Оф Плаце
Аз не съм писала, щото ни завъртя ентероколитния вирус. След само бистри сополи (вит. С и витамини), събота по обед вдигна Т (нурофен, продължавам с Сто), събота вечер повърна два пъти. Чичо док рече, че е тая гадост, ама лека. Следобяд повърна три пъти. Зоря го да си пие хидратина. Сега вдигна почти 39 и сваляхме Т със свещичщи, мокри кърпи, пи сок от кайсиев компот, екстри. Свалихме я до около 37,5, ама живна. Разбра се най-лесно, че почна да протестира на кърпите и да нарежда-Мама, баба, дяда, тата, ама спасение и милост отнийде.  Уф, било епидемия. И докторът и той ме напопари-шимпанзетата до 7 години не се отделяли от децата си, идеше ми да му шибна някой, ама си мислех, че е прав и си мълчах, късат ме угризения.
За яслата, нямам идея, ще трябва да звъня на гл. счетито (тя гъстее с данъчните и е в крак с техните препоръки и изисквания, та има мердавно инфо). Нали знаете, че си оставят вратички в закона и после почва офанзива, да сте чели закона, какво като не сме ви го искали и пр. смрадности на родината.

Честито на именяците.

# 221
  • София
Мартеа, аз съм давала и бях много доволна от Есберитокс (главна съставка - Ехинацея, билково е май). Много отзиви съм слушала за него и всички са добри. Да се оправя малката Теа бързо

# 222
Теа бъзо да оздравява.
Никакви мерки няма да взимам за яслата.Дано всичко е наред , а и аз незнам кави мерки се взимат? Thinking

# 223
Никакви мерки не съм вземала за яслата. Да яукна на дърво вече трета седмица Маги се държи геройски. Днес като я е завел баща й си е гушнала памперсите и сама е влязла без рев, без мрънкане и много сериозна. Май вече свиква. Чувала съм, че много майки правят профилактика за усилване на имунната система с някъкви хомеопатични лекарства, но не запомних какви точно. Аз лично я пуснах с нагласата, че ще боледува по-често. Мога да се надявам,че през лятото сме я калявали добре и ще мине по леко този "болнав"сезон /въпреки, че едва сега започва/.
Лек ден на всички! Болничките да оздравяват, здравичките да играят и да слушат мамите си! Heart Eyes

# 224
Ние още се борим с нашата хрема и разстройството SadМислех, че е от зъбче, но започна и да кашля, явно е настинал. Много виновна се чувствам в такива момент (както всички майки), защото на този етап сме заедно с детето във всяка една минути, навсякъде сме заедно, изцяло аз съм отговорна за това как е облечен...а се оказва, че явно съм изпуснала момента да го опазя. Дупето му е червено на кръв, има и обривче и май доста го боли. Взимам всички мерки против подсичане, дано скоро се оправи. И разстройството уж борим, и хремата, ама за сега няма резултат Cry Дано да не е отново тоя гаден вирус Praynig

Ние си имаме все още гости. Изненадахме лелята на Дени с една от последните научени думички "леля" - толкова сладко я казва и знае, кой е "леля" защото като я вика се обръща към нея Heart Eyes

Снощи го водихме на ресторант, много добре се представи както винаги Party

Калина, много гаден тоя вирус....дано оздравявате бързо!

Общи условия

Активация на акаунт