ЛЯТОТО СИ ОТИВА ВЕЧЕ,ПРОГОВАРЯ МАЙСКОТО ЧОВЕЧЕ! (76)

• 8 060
  • 283
  •   1
Отговори
# 225
Благодаря ви от сърце за честитките! Heart Eyes
Ние вчера се събрахме малко приятели у дома да отпразнуваме събитието, кумовете ни дойдоха с бебочката си, Михаела не можа да се отлепи от нея- люля я, гали я, голяма радост, голяма любов. Laughing

Мартеа, мисля че Респивакс е не е подходящ за такива малки деца.
Доколкото помня имаше едно имуностимулиращо- Бронховаксом (май), което става за по-малките. При всички положения консултирай се с педито, то трябва да знае Simple Smile

Диана, това с гушкането е наистина размазващо:). Ние обикновено го правим след следобедния сън, едно от най-щастливите чувства е Grinning
Михаела сме я научили да ни целува само по бузите, хич и не се опитва по устите да ни целува. Сутрин като й кажем "Мише, татко отива на работа" и тя тича до вратата да го целуне и да му маха за довиждане Heart Eyes

Аз днес съм много щастлива, защото сутринта я оставих на майка да я пази, че имах работа и тя е слушала през цялото време, изобщо не е плакала за мен и са си прекарали чудесно. Ама тя мама нали е детска учителка, та какви ли не неща й измисля, сега й е купила книжка за оцветяване и флумастри Laughing Оцветяването е под формата на безразборни драсканици, но важното е, че се забавлява детито.  Laughing
Иначе и вчера с гостите беше много добра, игра си с тях, не се лепна за мен както обикновено. Не мога да ви опиша колко щастлива се чувствам от факта, че детето ми расте и вече започва да става все по-леко и приятно отглеждането й Mr. Green

Сиска, а сигурна ли си, че не са зъби, защото при Миша тевинаги са свързани с разстройство, подсечено дупе и всякакви такива екстри.

Калина, бързо оздравяване на Филип!

# 226
  • София
Мартеа, досега съм давала само витамини Леатон и Любака ги прие чудесно. Не е като Мултисаностола с екстри, а само витаминки.

Калина, бързо да се оправя сладък Фипо! И никакви угризения...дали в яслата или в кварталната градинка, все тая. Децата са накуп и щом е епидемия, ясна работата.

Иначе, това със сополите и ние го изкарахме. Зъби, зъби, ама такива сополи не ми е точил досега, заведох го на УНГ- и той каза зъби. Добре, де, ама ми прави впечатление, че когато сме в парка, всички деца имат реки от сополи и всички майки се оправдаваме, че е от зъби...После започна да покашлява лекичко, но му мина...Та мисълта ми е, че явно си е нов грип, който запова със силна хрема. Но и Любака ака редичко от няколко дена...та не знам. Ама не е разтстройство- до 4пъти на ден.

# 227
Ами явно ние сме от този нов грип. Дано няма висока Т, че това ме убива просто, толкова зле се чувства детенце, а и аз покрай нея. Сигурно е грип, защото и таткото ни яко киха от вчера. Ще сме едни хремави младоженци и шаферка, остави се.
Теа май го пипна от детенце тук от квартала, тя е голяма - на 6 г. - ами това дете от юли месец все е с хрема, никакво внимание не му обръщат родителите, направо на хронична ми прилича тая работа. Пък на нея не й растат зъби.
Въобще тук (понеже уличката ни е малка и тиха, колите, които минават, са само десетина - на прибиращите се от работа, и всъщност е нещо като двор) има няколко по-големи дечица - примерно 5-6, на възраст между 5 и 9 г. Теа е най-малката, всички много я обичат, а тя просто ги обожава. Като тръгне тя да бяга без посока и 5-6 малки гледачи търчат след нея като свита, можеш да си умреш от смях. И всички я гушкат, мачкат, целуват, а пък въпросното момиченце, което Теа най-много търси, направо я мляска по устата. И така става работата, явно, заразила се е.

# 228
Мартеа, Сиска, дано бързо-бързо се оправят мъниците Praynig Hug. Това дето ни "мляскат" децата ужасно ме дразни. Така на морето едно 9 годишно лапе все налиташе да мляска Пламен, пък с херпес на устата и знам ли какво друго В устата. Сто пъти я помолих да не го целува, а тя даже нахално ме гледаше в очите и пак налиташе. Twisted Evil
Пламен вече отдавна не е с разстройство, не повръща, пу-пу-пу, но е много отпаднал. Навън все седи, не ходи, вкъщи направо прилягва по килима, едни хлътнали очички, блед-блед. Крачетата му са като пищялки, много е слабичък. Вчера пак викнах педито вкъщи и той каза да направим кръвна картина и каза, че сигурно повече от килограм е свалил. Разбира се започнах да си представям какво ли не, посред нощ се събудих и се разревах от такива мисли. Преди малко се оказа, че кръвната картина е ОК, даже хемоглобина е 119, при положение, че вече 10 дни не се храни добре, а 5 от тях бяха пълен глад. Естествено, пак ревнах, но от облекчение.  Crazy
Айде чао да чета за държавния Crazy Whistling
Целувки на всички дечица от нас!

# 229
      Дона, не плачи мила. Радвам се,че Пламъчето вече е добре.На всички ни минават черни мисли през главата понякога.

# 230
  • София
Мартеа, забравих да напиша, че снимката на малката е страхотна Grinning

Дона, радвам се, че изследванията са ОК. Пламъчето бързо ще събере силици...нека си ги пази сега, нищо, че не тичка много.
По принцип храната натоварва организма и затова, когато сме болни не ни се яде, та и той е поотслабнал. Бързо да се оправя  bouquet

# 231
Мартеа, забравих да напиша, че снимката на малката е страхотна Grinning
АБСОЛЮТНО!  Peace
Преди малко се оказа, че кръвната картина е ОК, даже хемоглобина е 119, при положение, че вече 10 дни не се храни добре, а 5 от тях бяха пълен глад. Естествено, пак ревнах, но от облекчение.  Crazy
ето това да се чува! браво! силен мъж е Пламчо, нищо, че е отслабнал!  Grinning

# 232
  • София
Здравейте,момичета Hug

Дона,радвам се,че вече сте добре.Ми то ХБ 119 си е супер направо.Браво Grinning
Дано бързо да се оправят всички болни мъници.Ей,от тези болести няма спасение,значи Close

Ние вече сме без биба,да ви се похвалим bowuuДневната хич не я търси,но за нощното спане е голям зор.Не може да заспи по 1 час,мрънка,реве.Добре,че тати е по-упорит от мен и има железни нерви.Какво щях да правя без него Heart Eyes

# 233
Браво на оздравелите.Ники също е леко споплива и леко кашля.Аз и давам проспан и в нослето Виброцил.

# 234
  • София
Ох, пак съм аз...скучая много, докато малкото спи. Нямам нищо тихо за вършене по къщата и понеже съм много умна, оставих прането при детето и сега не мога да гладя.
В къщи сме с паркет, който скърца безумно...и кънти цялата къща! С нетърпение чакам да го махнем и да си сложим ламинат.
Та сега се ровча в нета и лапам Наполеонки...ей, ще стана 100кила от тях. Ако не сте ги опитвали ви ги препоръчвам. На фирма Аги 1 (пловдивска, както може да се предположи по името Wink) Продават се в опаковка, като кроасан, в синьо-червената гама. Ужасно вкусни са!

А на Любака му слагах някакви ужасни капки (започваха с Кл... или нещо такова, от билкова аптека), от които ходеше, като с разбит нос. Всичко беше в кафяво-жълто-червената гама - лице, ръце, дрехи. Само тичах след него с мокрите кърпички, та стресирах детето. Сега и ръцете не ми дава да му избърша.

Ех, а при нас няма изгледи от скорошно отказване от бибата Rolling Eyes Нощно време му я махам, давам му я само, докато заспи, но следобяда си я цока през цялото време. Чудя се как ще стане работата и се надявам сам да я махне... ама и аз си вярвам

Та, сега, като имам време да ви напиша за емоциите ми с бойлера...отново. Два дена подред наводнявам мазето...т.е. бойлера е щял да гръмне. По думите на майсторите да взриви къщата. Терморелето не сработва правилно, въпреки, че щрака и майстора го провери, уж. Онзи ден вечерта пускам топлата вода за да къпя Любо и започва едно свистене...пара за втори път. Отвъртях кранчето го край, грабнах детето и беж на улицата. Докато бегом излизам от къщата се чува трясък в мазето и започва едно свистене, една вода...ужас. Добре, че си имам един комшия, който си ми е като братче, та веднага го извиках да слезе да спре водата. С Любака не мога да сляза долу. Като отваряме вратата на мазето, там нищо не се вижда от пара....от прозорците пара...ужааас. Цялата треперех. Щяха да ни казват по новините. Добре, че са гръмнали тръбите, та не се взриви бойлера.
Сега чакам пак майстори и дано го оправят. Макар, че не съм сигурна, че ще го държа включен. Цялото мазе е наводнено, дървата са мокри, абе всичко...и започва да мирише на мухъл, но няма кой да изкара всичко от там. те са кубици дърва+въглища. отделно багажи разни.
Абе, мъжа ми като замине в командировка, къщата се срутва. Миналия път пак така- първо ми се счупи моп-а, после бойлера, двата телевизора, видеото, камерата, фотоапарата и колата...Сега поне съм подготвена какво да чакам след някой друг ден Crazy

Е, благодаря че ме изчетохте до край.  Crazy Поулх се, ама като не пиша редовно е така

# 235
Леле, Диана, добре, че всичко е наред!
Голяма беля е можело да стане!

# 236
Олеле Диана, много страшно.. добре, че сте се разминали с малкия дявол, че... страхотии....

# 237
Малей Диана... пу пу дет се вика малък бил дявола.

Дона браво че са ви добре кръвните изследвания. Ще си наваксате с килцата, спокойно.

smile3525 ... по една китка за всички .. ей така без повод - за добро настроение.

# 238
Малиии, Дианка, кви са тия филми на ужасите  Shocked Добре, че не е било по-сериозно...Да се пазите, ей!

Аз пък да кажа, че днес дребен не спа и 5 мин. Игра си безгрижно цял следобед, дори вечерта в 20ч със зор го накарах да си легне  ooooh! Е, какво е това чудо? В неделя също не спа следобедно, ама щото ходихме по разни гостита.... Ако е решил да се отказва от съня следобеден, яко ще го закъсам  Tired
Тиа, мерси за цветето, имам нужда  Heart Eyes

# 239
Добро утро, аз май съм най-ранобудната , така е като сутрин будя и изпращам батко на училище Wink
Диана голям късмет, че всичко е ок Peace
Дона радвам се много за Пламчо Hug
А на останалите сладури, бързо оздравяване Praynig
При нас какво да ви кажа днес ще ни слагат още един климатик и всичко е на опаки. И тази пуста тераса още не е дошла дограмата (чакало се всички така казват) но аз подивявам с разхвърляната ми от ремонти къща (по точно хола най-вече).Иначе в другите стаи успях да обърша прозорци,да опера пердета Hug. Е това е от мен.

Общи условия

Активация на акаунт