ЛЯТОТО СИ ОТИВА ВЕЧЕ,ПРОГОВАРЯ МАЙСКОТО ЧОВЕЧЕ! (76)

• 8 060
  • 283
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Честито синче на Куки.Да им носи много радост.Браво  bouquet  bouquet  bouquet

# 256
Да е живо и здраво синчето на Куку smile3525Честито

# 257
Aх, каква носталгия ме обхвана. baby
Честита рожба, Куки!Да сте живи и здрави малкият наследник и цялото семейство! family4

# 258
  • Му Кинд Оф Плаце
Еха, честито! Много целуви и поздрави на мама Куки и на малкия Филип, на кака му Калина и на близките им. Хи-хи, да взема да се замислям за една малка Надежда.   bouquet  bouquet  bouquet

Днес сме по-добре, отиваме да свалят абоката на Фелипе, ако всичко е наред. Горкото дете е като банка за химия, че нали се съвместиха две болести и тежки лекарства...

# 259
Страхотна новина, стопли ми душата в тоя мрачен ден!
Добре дошъл на малкия Филип, а на мама Куки ЧЕСТИТО! Бързо възстановяване и прибиране в къщи!

# 260
Калина, и при вас има добри новини - хайде сваляйте абоката и всички болести - къш  #2gunfire

# 261
С малко закъснение  ЧЕСТИТО НА МАМА КУКИ  И МНОГО ЩАСТИЕ НА МАЛКИЯ ФИЛИП

# 262
  • Mediterraneo
Куки, честито!!! Да сте живи и здрави всички! Много щастие от нашето семейство!   bouquet  bouquet  bouquet

# 263
ееех, Куки, честито синче!!! да расте здрав и  с късмет и много щастие да ви донесе!!! страхотна новина! и браво за лекото раждане!!!  Hug

Калина, дано сте оздравели вече! аз и дребчо сме с хрема, май вирусче ни покоси. мен и гърло ме боли  ooooh!, а може би и него, но не може да си каже горкото  Sad дано мине по-скоро!

бъдете здрави!!!

# 264
  • Sofia
ЧЕСТИТО НА КУКИ И НА ЦЯЛОТО И СЕМЕЙСТВО!
МНОГО РАДОСТ С МАЛКИТЕ СЛЪНЧИЦА!
  bouquet

# 265
  • София
Калина, хубави новини  Simple Smile Миличкото Фипче...бързо да върне форма Simple Smile

# 266
Честито на вече мама на двама Куки! Желая много щастие на цялото семейство! family4    

Калина бързо възстановяване на Филипче!

Пък ние след като вчера се прибрахме с чисто мокри крака от цопане в локвите днес си купихме гумени ботуши.... само...  #Cussing out на тоя производител - ботушките са 23 номер, обаче чорапа им вътре тесен, тесен... та ще го мисля, но за начало ще ги носим без него.

# 267
Куки,честита радост!  bouquetМного щастие и здраве на цялото ви семейство!

Калина,дано скоро и твоето Филипче е здраво и да ви подминават болестите! Praynig

А моят юнак голям режим си заформи от няколко дни.Заспива в колата на връщане от разходка и така спящ го прибирам,без да е обядвал-спи до към 14ч. и след това е фурия Crazy.....но до известно време(примерно 19ч) и след това.....криввввв... Rolling EyesАма не се оплаквам де Wink,само дето ме пошляпва добре.Как да го отуча да ми бие шамарчета newsm78

# 268
Калина, радвам се, че Филипче е по-добре! Heart Eyes Бързо да се оправяте!!!! Hug

# 269
                                Да са живи и здрави мама Куки и малкия Филип!

Общи условия

Активация на акаунт