ЛЯТОТО СИ ОТИВА ВЕЧЕ,ПРОГОВАРЯ МАЙСКОТО ЧОВЕЧЕ! (76)

• 8 064
  • 283
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Валя, да ти жива и здрава по-голямата принцеска Симона! Пожелавам ви успешен старт другата седмица (горкото дете, ако знае какво го очаква - ученеееее)

Кате, тук съм с 3в1! Мислех,че ще спя повече тази сутрин - много бях уморена, снощи с още 3-ма колеги сме работили до 23 ч. Накрая направо не знаех къде се намирах, за цял ден бях ставала само 2 пъти до тоалетната...

Юлинга, аз мисля, че е по-подходящо да дадем парите на Сдружението на бълг.майки.

Дона, браво на Пламъче!!!

Буба, от позицията на работеща мама - остани си вкъщи! Мястото ти ще се пази, няма за къде да бързаш.

Феъри, много си задълбала с притесненията, чак пък неврологично, едва ли...сигурно хайвана още назнае как да пъшка  Laughing и това е начин да го изрази. Най-вероятно ще отмине така както се е появило. Ако наистина те притеснява, има един добър детски невролог в София - Иван Литвиненко, водихме Ема при него когато в първите месеци и притрепваха крачетата. Както той тогава каза, докъм 3-4 месец изчезна потрепването.

Деспина, и Ема не обича картоф, когато е само картоф, защото и е много сухо и лепкаво предполагам, просто не я кефи консистенцията.

Мами, аз сега да ви се оплача...пак имам високо кръвно и съм на хапове...Оказа се, че холестерола ми е до небесата.

# 46
Добро утро момичета,
разбира се че мнението на всички ви съвпада с моето на 100%, аз най-много искам да си остана с Криси Heart Eyes, благодаря все пак. Сега остава само да кажа на шефа какво сме решили с татито да си остана удома.
Стискайте ми палци всичко да мине добре, че се притеснявам Praynig

Вале честита ти рожденичка nbirthday newsm18 да е много здрава и все така хубава твоята голяма дъщеричка.Весело изкарване Peace

# 47
Мами, аз сега да ви се оплача...пак имам високо кръвно и съм на хапове...Оказа се, че холестерола ми е до небесата.
Гуш, взимай мерки! с това шега не бива, но ти си го знаеш, де...

Валя, да ти жива и здрава по-голямата принцеска Симона! много радост да ти носи!!!

# 48
Валя, честита ти рожденичка!Да ви е жива и здрава и много да ви радва.  bouquetВесел празник! Hug
Юлинга, лично моето мнение е - парите да се дадат на сдружението на бг-мамите.

# 49
Вале честита рожденичка! Да е жива и здрава. smile3525
Юлинга да дадем паричките на сдружението бг- мама.
Буба каквото сте решили е най правилни, късмет с шефа.
Сиска аз незнам къде се продават такива лигавници, днес ще ходя по магазините и ако има ще ти взема, колко бройки?
Феъри и аз незнам какво да ти кажа, за да си по спокойна се консултирай с лекар.

# 50
Добро утро и от нас! И днес сме на сухари, лечебна каша и картофена супа, дано минава вече това разстройство!
Валя, честита ти рожденничка!   bouquetДа ти е жива и здрава!
Гуш, много неприятно това с кръвното и холестерола, съчувствам ти. В Исул има много добър специалист , там всъщност е клинката по липидология. Мъжът ми имаше много влошени показатели на триглицеридите, нещо като 10 пъти над нормалното, там му помогнаха и сега са в норма.
Постинъг го пиша вече 3 часа - Пламен както си знаех отказа лечебната каша заради вкусът на адаптираното мляко Rolling Eyes
Юлинга, аз съм за това парите да се дадат на бг мамите.

# 51
kamij, много ти благодаря  bouquetПровери само колко струват и ми кажи къде си ги видяла, аз ще намеря някой да ми купи, не искам да те притеснявам. Благодаря ти за отзивчивостта! Само ти се отзова Rolling Eyes  bouquet

# 52
Юлинга, аз съм за идеята паричките да се дадат на бг-мамите.

Вале, честита ти рожденничка, нека много да ви радва!

# 53
  • Варна
Валя, честит Рожден ден на дъщеричката ти.
Да бъде все така чаровна и много да ти помага.
Юлинга, аз съм от тези, дето искаха да се направи албумчето и още искам, но щом общото решение е да не се прави, то тогава парите ще е добре да се дадат на сдружението на бг-мамите..
Гуш, гадна работа е това високото кръвно.  Дано по-скоро да ти помогнат лекарите.
Буба, стискам ти палци да се разбереш със шефа си без проблеми.
Дона, днес или най-късно утре вече ще сте по-добре, надявам се.
Сиска, а не си ли пробвала има едни лигавничета на Камера, което се защипват и пак става нещо като джоб. Ползвала съм с каката и такова пластмасово, но много бързо го строшихме. А това на Камера изкара по-дълго.. Ето за този говоря.
Феъри, мен едно време са ме приспивали само с люлеене на възтлавницата и то без спиране с часове. Така че според мен не си струва да се притесняваш толкова. Намерило си е детето начин за успокоение и си го прилага. Аз малко ти завидях за това, че Мишето отговаря, когато я викаш, защото Иво като тръгне да мишкува из къщи и въобще не се обажда къде точно се е скрил. Налага се да го търся.

# 54
Ето ни и нас.Момичета не атшумя ли вече тоя гаден вирус,от пролетта е почнал да ни тръшка.Дано лекичко да го искарат болните дечица.Иви,браво пораснала снахата Wink.Ние походихме малко на плаж във Приморско,Наско направо беше обезумял Grinning,докато го пусна и "буда,буда" и хуква към морето.Не можем да го усмирим, не иска да излиза от водата и реев,събрахме погледите Embarassed.Вчера пък бяхме на кръщене,и Наско пееше със попа Joy.Голям смях падна.Хората му викат"Кажи Аамиин"и Нас- "Аамиии".Където идем все ни се смеят hahaha,шоумен ще става.По кафетата хвърля танци,върти се,чупи ръцете.Абе с нас е весело Grinning.

# 55
Юлинга, в тази ситуация съм "за" парите да отидат при Сдружение на българските майки.
Впрочем, май аз съм от неотговорилите, за което се извинявам, вероятно в момента не съм имала време, а после съм забравила (в такива моменти се чуствам като ученичка)

# 56
Влизам набързо да благодаря на тези от вас, които са ми честители рожденничката-утре ще пиша повечко....

Още веднъж БЛАГОДАРЯ!!!!  bouquet Невероятни сте!!! Симона чете редом с мен поздравите и е на седмото небе....

# 57
Днес голям карък.
Като бъдеща булка, пардон, единствен организатор на сватбата си, имам хиляда неща да правя, оставих Теа на майка ми, излязох и нищо не свърших. Всичко беше затворено, в печатницата бяха объркали работите с поканите, и като за капак се оказа, че от дебитната ми карта са дръпнати 110 лв, които не знам къде са отишли, засега подозирам, че в Бриколаж са ми чукнали сметката 2 пъти, защото точно толкова пари липсват. Пък все пак не са малко пари, сега разправии трябват... някой да има идея към банката си ли трябва да се обърна в такъв случай или какво newsm78 Досега покрай ремонта на толкова места съм плащала с дебитна карта, но това ми се случва за първи път...
Как да е, живи и здрави само да сме.
И малко случка от вчера - Теа ухапа зверски сина на една моя приятелка, направо почти му отхапа пръстчето, детето се захласна, преживях кошмар някакъв. От страната на агресора този път. Много й се карах, оставих я "наказана" - да седи мирно на един стол, но ефект никакъв. Вечерта ме ухапа сигурно 10 пъти, баща й даже я плесна по памперса... направо се чуствах безсилна снощи... Дано не навлизаме в такъв период.
Айде лека от мен!

# 58
Валя,честит рожден ден на Симона!Много да те радва и да бъде много щастлива! Малко със закъснение Wink.
Мартея и Калоян е от хапещите.Така си изразява радостта за мой ужас.
Юлинга, прати парите на бг-мамите.

# 59
Валя на патеричка Честит Рожден Ден на каката! Да е здрава и щастлива!

Юлинга и аз съм за да се дадат парите на сдружението - ти преценяваш най-добре ситуацията.

Мартеа лошо това с картата - аз за това си плащам кеш, иначе трябва двойно внимание за да не стават такиви работки. По-лошото е - пазиш ли си сметката от магазина - вероятно не.... щото сигурно за да се докаже неправомерно изтеглената сума ще ти трябва.... знам ли къде се ходи - в банката първо иди, пък от там ще кажат. Я припомни на късите в паметта - кога е датата на сватбата?

Общи условия

Активация на акаунт