ЛЯТОТО СИ ОТИВА ВЕЧЕ,ПРОГОВАРЯ МАЙСКОТО ЧОВЕЧЕ! (76)

• 8 070
  • 283
  •   1
Отговори
# 60
Валя, и от мен на патерица ЧРД на каката, много да ви радва!

Ходихме в Бриколаж, било абсурд да стане такова нещо, покзава ми леличката някакви хвърчащи бележчици, както и да е. Трябва да се разправям утре в банката (с Теа на хълбок, но тя свикна да я разнасям по всякакви институции), защото се оказа, че моята глупава банка дори не поддържа на банкоматите си услугата "последни пет транзакции", нещо толкова елементарно.
Датата за сватбата ни е 30 септември.
Ако има такава, че с мъжа сме пред взаимно удушване напоследък.

# 61
Мартеа дано всчко се оправи с тази карта.
НЕ  СЕ ЯДОСВАЙ.
Ние сме ергени ,следобяд ще ходим да си вземем слънцето.
Лек ден на всички.

# 62
Ох, Пламен още не се е оправил. Даже е по-отпаднал от вчера. Но вчера много силно разстройство имаше горкото, 8 пъти е акал. Тази сутрин му бяха напукани устничките и много се притесних, че е обезводнен, както се и оказа. Много трудно приема хидратиращия разтвор, само със спринцовка и разбира се много плаче, стиска устни и само се извива назад. Четвърти ден нищичко не е ял, само кърма. То и аз имам ли още кърма незнам. Днес обаче акото е мъъничко по-гъсто, но като е на кърма няма как да е повече. Мъжът ми само ме взима на подбив - "Ей, как ти пооправи настроението едно по-гъсто ако" Crazy Сега педито идва да го види.

# 63
Дона, искрено съчувствам, съвет не мога да дам, освен да си настоятелна с хидратирането. Като знам Теа какво разстройство имаше от антибиотика, как й давах тая гадост със спринцовката от Нурофена, започваше да пищи, като ме види,  и нищо не приемаше за ядене от мен, освен кърма, колко отслабна... Много е гадно.
Честно казано тази й болест на морето ме вкара в размисли относно яслата, на която мислех да я давам от ноември. Все повече се замислям за някакъв вариант да я гледам до пролетта... но времето и обстоятелствата ще покажат, че както ни е подгонил някакъв финансов карък напоследък... важното е да сме живи и здрави.

Да си похваля детето - от няколко дена съвсем съзнателно си казва "ако", слагам я на гърнето и свършва работата. Вчера баща й не повярва, защото беше акала току-що и направи грешка - детето се изака в памперса. Днес пък бяхме прекалено заети да се караме, не й обърнахме внимание, че ни казва "ако" и пак се наака. Но иначе от дни не е акала в памперса, а само на гърне. Е, има и малко фалшиви тревоги - само пръцка, след което скача да погледне има ли нещо, а аз си умирам от смях.

И още една хвалба - от около месец е без биберон. Не мога да повярвам колко лесно стана, няма да си кривя душата - свеки беше инициатор - забелязала в двата дена, в които приспива Теа вечер, че си бута биберона и не й го предложила - Теа заспала без биба. На следващата вечер аз й го предложих, но тя категорично отказа. Казах си - добре, готова е, на следващия следобеден сън Теа само вдигна рамене, каза - няма бибо, аз й казах, че сме го оставили при баба - и това беше. Е веднъж успя да налапа бибата на едно приятелче, но я хванах в крачка и нямаме повече такива изпълнения.

Отдавна не съм писала, няма да прекалявам повече, честна пионерска.

# 64
Мараба шайки,Юлинга и аз съм "ЗА" да се преведат останалите средства на сдружението или на многото други нуждаещи се ,които търсят помощ тук.Дона пожелавам ви бързо оправяне,Мартеа бравос бе за цукала,ние все още питаем органична омраза към съда носещ гръмкото наименование"гърне",ама мине,не мине пак се мъча да я прилъжа да поседне и да постои поне 30 сек. на въпросното,а за парите не се ядосвай ще се изнамерят у коя дупка са,всички болести са от нерви,само венерическите-не GrinningГита  щом е такъз танцьор твоя синковец ще го взема да партнира на мойта кокона,ама тя май малко залита по ориенталските танци щото като чуе по-еди ква си музика и почва да се чивилчи и имитира щракане с пръсти.

# 65
С риск да досадя да кажа докъде сме - към 16ч. като дойде педито каза ако за 3 часа не изпие 300мл. хидратиращ разтвор и глюкоза да го слагаме на система. Добре че снаха ми е мед.сестра и можеше да му се сложи вкъщи, че иначе... с ентеровирус система само в инфекциозна болница, не ми се мисли просто. С мъжа ми като го напънахме това дете, и ние със спринцовката от Нурофен от 5мл., днес сме му дали с нея около половин литър, не питайте как, така жално плачеше милото. За час Пламен живна, почна да събаря книги и да вършее наред из къщи. Не е повръщал и дрискал, пу-пу. Дано и утре е по-добре. Praynig Praynig PraynigЧетири дни нищо не е ял освен кърма, а аз се чувствам като пресъхнала, какво пие незнам. Уф, оплаках се.

# 66
Дона, моля се Пламката да се оправи час по-скоро! Praynig Praynig Praynig

# 67
Дано Пламъче утре вече е добре. Praynig

# 68
Катка, честит рожден ден! Да си жива, здрава и много обичана!

Дона, Дени цяла седмица беше само на кърма. А точно тогава и аз се заразих от него, та се бях обезводнила. Но кърмичка си имаше. Лошото е, че последствията от този вирус продължават дълго след като отмине. Дени 1 седмица повръща, после още 10-ина дни не искаше да яде нищо, освен кърма, а около месец след това порциите му бяха 1/3 от тези отпреди боледуването. Скоро ще ви мине!

Дени вече втора нощ май има колики Rolling EyesНямам представа от какво са и дали въобще къремчето го боли, но много го мъчи нещо. Не плаче, само пъшка, върти се, не може да си намери място, нещо го тормози. Тази нощ беше по-добре от миналата, но ето - вече минава 10 часа, а той още спи, при положение най-късно до 8-8,30 се събужда. Rolling Eyes

# 69
Катка,честит рожден ден!Да ти се сбъднат всичките желания!  bouquet

Валя,(на патерица)ЧРД на Симона!Да ти е здрава и да ви радва много! Heart Eyes

Юлинга,аз също мисля да преведем паричките на сдружението!
Ще пиша малко по-късно,тъкмо се прибираме от уйкенд на Арбанаси Wink

# 70
                                           ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАТКА
                          много щастие здраве и обич Two Hearts да има около теб! Весело изкарване
Дона дано вече имаш; добри новини за оздравяването на Пламчо, стискам палци...
Момичета за сега се оправих с шефа ще съм наработа на 1 март, така че ще се радвам още на момиченцето си Hug и на батко й разбира се Hug

# 71
Катка, честит рожден ден!  newsm59 Бъди много, много щастлива! Всичко най-хубаво ти пожелавам! Къде е купона довечера Party

Момичета благодаря за подкрепата Hug Пламен вече няма разстройство, през половин час му давам 3 лъжички попара, без масло, той иска и вика "дей, дей!". Продължавам да го оводнявам, как ме издържа вече детето не знам, много го травмирам с тая спринцовка. Отпаднал е много, но е по-добре, даже потанцува днес по едно време на едни детски песнички Grinning

# 72
Катка, честит рожден ден и от мен! Желая ти здраве, щастие и прекрасни моменти с любимите ти хора!  bouquetВесел и незабравим празник! Heart Eyes

# 73
Честит Рожден Ден Катка!    bouquet   

Дона радвам се че вече се подобрявате. Щом е почнал да папка и да вика дай дай - значи скоро ще сте отново във форма.

Сиска през деня как е? Мрънкори ли пак или само вечер е това? Да не би пък да е нещо от емоции, да сънува нещо?

Мартеа супружието има ЧРД на 30  Grinning . Да ти кажа за споровете - ние така предишната вечер преди сватбата така се изпокарахме че нямам думи.... винаги е така - това си е един вид тест преди събитието.
Браво на Тея за гърнето. При нас това упражнение е... яко в застой. Един път се заигра седнал на пусто гърне, откара 15 минутки... ма не свърши нищо...нямаше браво...и няма как да стимулирам последващи опити. Ще го пробвам пак....

Пък ние сме в кръжока по драма  Laughing .... така се ядосва, мрънка, пищи, гуши се - за абсолютни дреболии. Дано скоро мине тоя период, че на моменти е нетърпим.

# 74
Катка честит рожден ден! Много здраве и само хубави моменти през годината ти желая!
           Тиа, във вашия кръжок явно се е записал и Явор. Все за нещо ще намери да се намуси, да пищи и т.н.
         И ние засега ще се гледаме поне до пролетта. Понякога нервите ми не издържат и търпение нямам да тръгне на ясла. А в моменти като ми се усмихне подкупващо и каже "Мамооо" забравям за ясли и тем подобни.
         Явор говори и то доста. Има си обаче и чисто бебешки думи, които само ние с баща му разбраме. Голяма веселба пада, когато майка ми например пита "Абе мамо какво иска това дете, не мога да го разбера?". А той примерно искал да седне на висок стол и пуснал високоговорителя , повтаряйки "Таней, таней , таней ...." Никой не му говори по бебешки, но той си има едни запаси с беб. бисери , които  вади , незнайно откъде.
        Това е от нас. Пожелавам на Пламъчето скорошно оздравяване!

Общи условия

Активация на акаунт