Отговори
# 165
Софи ,то при нас е така .Все нещо чакаме.
Аз съм свикнала с това заради Ча ,но не очаквах Думата и Толга да са потайни.

Има ново фото с Ча но е с маска и шапка заедно с режисьора Джан Улкай .
На мен ми изглежда с подкъсена коса, но не съм сигурна с тази шапка.

Последна редакция: нд, 04 окт 2020, 21:32 от femmi2

# 166

Феми* видях новото фото на Чачо..
за мен може да е всеки,защото по нищо не се вижда че е той,
к,во се крият като прокажени,смахната работа!
Rage
Скрит текст:

# 167
Да пусна и аз тази красота - нямам думи, страхотен тандем.

Софи, така ме зарадва с новите снимки, които си пуснала. Благодаря ти! Струва си чакането! Мисля, че ще се наслаждаваме на една харизматична и невероятно красива екранна двойка! Наистина трябва да го "полеем" - грабвам и "Синия Хавай", и "Синята лагуна". Наздраве!

Двама души на ръба на смъртта.
Дума, посветена на любовта.

Последна редакция: нд, 04 окт 2020, 20:32 от Emiliya

# 168

Flowers Bouquet ЕМИ*  много им се зарадвах..знаеш че отдавна
се надяваме на нещо зашеметяващо,което да ни залепи
от раз към монитора и тази снимка като начало е супер сполучлива,
в сериала ще видим колко са им силни флуидите!
Joy

# 169
Софи , Чачо е на снимките сто процента.
Работят по монтажа на филма и надписите са с неговото заглавие .

Последна редакция: нд, 04 окт 2020, 22:29 от femmi2

# 170
4 октомври - Световен ден за защита на кучето.

И Толга не е пропуснал този ден. А аз като любител и на кучетата, и на Толга, също ще го отбележа.Heart Eyes

# 171
Емиии може ли да те помоля да извадиш на гиф тези папагалки Heart Eyes
https://vk.com/cagulsoy?w=wall-101396376_198241

не си спомням това ,  сега ми попадна с новородения Ефахан за списание.

Последна редакция: пн, 05 окт 2020, 10:40 от femmi2

# 172
Феми, заповядай:

Аз продължавам с моите любимци.

# 173

Heart Eyes Красив и сексапилен Толгахан..

# 174
Здравейте!

На 5 октомври се отбелязва Международният ден на учителя.

Скрит текст:
Идеята за празника се ражда през 1966 г., когато в Париж се провежда междуправителствена конференция за статута на учителите, на която е подписан документът „Препоръки, засягащи статуса на учителя". Тя е реализирана едва през 1994 г., по инициатива на ЮНЕСКО. Празникът се отбелязва в над 100 държави.

"Гумичка за лоши спомени няма...
Има моливче за нови!
И чисто бял лист.
Пишете красиво."

# 175
Здравейте, момичета!

Осъзнавам, че всеки ден имам да науча нещо, да забравя нещо, но и да Благодаря за много неща!

Красиво и Щастливо начало на новата седмица!

Честит да е Международният ден на учителите по света!

# 176
''Дума на честта'' Кой е Джихан Адабейли?

Толгахан Сайъшман е актьорът, който изобразява характера на Джихан в сериала Шереф Созю. Джихан е бивш войник. Обещанието за чест, което той даде, когато беше войник, ще промени живота му. Човекът, с когото е обещал чест, трябва да спаси дъщеря си.

Джихан Адабейли е бивш войник. Той участва в операцията, която служи в Бейрут, Ливан. По време на операцията той е заловен и измъчван. Той се изправи лице в лице със смъртта. Мислейки си, че ще умре, някой от Бейрут го спасява. Джихан му обещава честта си. Минават месеци и години, а този човек и семейството му, живеещи в Бейрут, са в беда. Семейството му е убито. Дъщеря му Есра оцелява, но има проблеми.

Баща й казва на Есра, ако нещо се случи с мен, обади се на Джихан и той ще ти помогне. Джихан отива в Бейрут, след като получава телефонно обаждане и спасява Есра. Събитията обаче започват точно в този момент. За Джихан няма да е лесно да накара Есра да приеме семейството си. От друга страна, тези, които искат да убият Есра, няма да я пуснат.

Последна редакция: пн, 05 окт 2020, 12:34 от cvetansk

# 177

Цеце, благодаря за информацията около нашите нови герои.
     Редувам те, за да пуснеш (ако намериш) и други подробности за сериала "Дума на честта". Аз ще отсъствам няколко часа, но довечера ще се наслаждавам на всичко, което сте публикували.

# 178
''Дума на честта'' Коя е Есра Ким?

Суде Гюлер е актрисата, която изобразява характера на Есра. Есра е дъщеря на богато и мощно семейство, живеещо в Бейрут. Семейството й е убито и нея също я очаква смърт. Честното обещание на Джихан обаче ще я спаси. Есра  се възстановява и се връща в Турция. Нещата обаче започват след това

Отговорът на въпроса коя е Есра се крие в историята на сериала. Есра е дъщеря на важно семейство, живеещо в Бейрут, Ливан. Семейството й е убито в Ливан. Есра с помощта на Джихан се възстановява и се връща в Турция. В този момент животът и на Есра, и на Джихан се промени напълно.

Есра играе туркиня, живееща в Ливан в сериала. Семейство й е убито в Ливан и тя идва в консулството, за да потърси убежище в Турция. Есра, която беше спасена от Джихан, мъжкият главен герой на сериала, ще загуби сърцето си от Джихан с течение на времето. Джихан ще се опита усилено да я приеме при семейството си. И двамата ще ги чакат трудни дни.

# 179

Flowers Hibiscus ЦЕЦЕ* страхотна си,инфото е жестоко..
Толга ще върти пак две жени,този път като Джихан..
Joy

Nature Boom

Общи условия

Активация на акаунт