Отговори
# 570

Толкова харизматичен и толкова красив! Това е нереално!

Цеце, толкова въпроси, които чакат отговор, а аз искам вече да е сряда, за да се потопя в приказната любовна история.
    Тайно се надявам, че още утре Джихан ще открие съпругата си и ще я върне на острова.

"Дума на честта" - 3.еп. кратък откъс с бг. субтитри:
https://ok.ru/video/2025873869524

Автор: Alexia Alexieva

Огромно благодаря на Alexia Alexieva и Любими сериали с превод ®

Последна редакция: ср, 28 окт 2020, 00:18 от Emiliya

# 571
Здравейте!

От какво се прави ливада?
Нима не знаеш?
Трева, една пчела - и да мечтаеш.
Ако пчелата не пристига -
мечтата стига.

Емили Дикинсън

# 572
Здравейте, момичета!

„Мислите са като цветята: набереш ли ги рано сутрин, трябва да останат свежи по-дълго”.
Андре Жид

Спорен и спокоен ден!

Днес е нашият ден! Да се заредим с настроение и търпение, за да се насладим максимално на Епизод 3 от "Дума на честта".
     Момичета, да не забравите, че довечера от 19:00 ч. българско време ще започне сериалът!

# 573

Two Hearts

Flowers Hibiscus ЦЕЦЕ* много ме усмихна в сряда сутрин,
благодаря ти!!
Joy Joy
Цитат
От какво се прави ливада?
Нима не знаеш?
Трева, една пчела - и да мечтаеш.
Ако пчелата не пристига -
мечтата стига*..!!
Hands Clap Hands Ok Hand

И днес ще има много красота и нежност в епизод 3*! People Couple With Heart

Two Hearts

# 574

Да обърнем внимание на следващото интервю - Umut Kurt разказва:

Умут Кърт: Не съм виждал толкова великолепен декор, не съм чувал дори!

„Хасан“ ...
„Приятел от детството на Джихан, кръвен брат. Той лови като баща си. Няма никой около себе си. Ще трябва да мине през трудни пътища, за да се изправи със собствената си истина и да напише историята си."

Какви критерии ви привлякоха в „Дума на честта“?
Има много неща: На първо място, Cevdet Mercan е директор на проекта, а Eda Tezcan е сценарист. Разбира се страхотният актьорски състав .. Направи ми впечатление с всичко. Освен това характерът, който играя е много важен за мен. От много години искам да изобразя персонаж като „Хасан“. Той има много самотен и донякъде приказен живот. Наистина исках да вдъхна живот на самотник. Освен това снимките на острова през този пандемичен период осигуряват голямо предимство. Пък и нито съм виждал, нито съм чувал за такава великолепна обстановка преди.

Хасан има ли прилики с теб?
Да, има - като любител на морето. И фактът, че нашите лодки са почти еднакви и живеем сами, са точките, по които си приличаме. Имам допълнително куче. Хасан няма такова куче. Много обичам Хасан да е на море, да живее сам. Подобно на него и аз винаги очаквам някой ден да дойде нещо от някъде. Те изпращат на морето, очакват от морето и имат мечта. Донякъде трагичен характер ...

Какъв е източникът на вашето любопитство да се гмуркате в морето?
Винаги е било. Обичам да съм на море с лодката си от около 8-10 години. И не е възможно хората да не се интересуват от морето у нас? Живеем в страна, заобиколена от морета от почти четирите страни. Колкото повече моряци сме, толкова повече ще се развива страната ни. Също така, такова красиво море не съществува никъде по света. Не е възможно да стоим настрана от това. Смята се, че оборудването е скъпо, но не е така. Не бихте платили повече за яхтено пристанище, отколкото за паркинг в Истанбул.

Работихте ли специално върху образа на героя „Hasan“, имали ли сте някакви елементи, които сте добавили към героя на Hasan извън скрипта?
След като сценарият беше готов, ние работим с нашия учител и се опитваме да уловим героя, който той иска. Предимството ми е, че за трети път работя с Cevdet Mercan. Така че знаех какво точно иска той. С указанията на моя учител „Хасан“ се оформи като характер много добре. В момента снимаме 4-ти епизод. „Хасан“ получава все повече плът и кръв. По емоционална интензивност сме различни хора. Много е обвързващо, че нашата обща точка с „Хасан“ е морето. Това бяха неща, които вече знаех, така че това улесни работата ни. Освен това работихме доста с Cevdet Hoca, за да хванем този приказен проблем.

Какъв ефект се надявате „Дума на честта“ да окаже върху кариерата ви?
Искам тази драма да е дълготрайна и да има добър момент. Звездата за мен е самият проект. Ако проектът върви добре, това ще е от полза за всички като кариера. Играя по-интровертен човек, отколкото някога съм играл. Бих се радвал да успея да постигна това в очите на публиката.

Някога искали ли сте дума за чест?
Може да не го наричам дума на чест, но не забравям никакво добро. Ще бъда там за всеки, който се нуждае от помощ. За това няма нужда от честна дума. Когато се установи връзка, винаги се стремите към нея.

# 575
Еми, благодаря! Прекрасно интервю с Умут Курт. Всеки един актьор от ''Дума на Честта'' говори с голяма любов за героя си и уважение към целия екип.

А това е абсолютната истина ''Звездата за мен е самият проект.''

# 576

„Дума на честта” - епизод 3
 Резюме

Джихан не смята, че Исра може да напусне острова по собствена воля. Затова той прави всичко възможно, за да намери този, който се е осмелил да премахне съпругата и сина му от този остров.

Всички жители на острова се обединяват и търсят Исра. Исра е между живота и смъртта. Емсал прави всичко възможно, Джихан да не разбере истината, а също така започва да крои планове за окончателно отстраняване на Исра от живота им.

Ще може ли Джихан да намери Исра? Дали Джавидан ще съжалява за стореното и ще признае всичко? Какъв е планът за Махбубе, която ще дойде да спаси Исра? Какви стъпки ще предприеме Фарук, за да намери Исра? Ще видим ... тази вечер в 19:00 ч. по Show TV.

# 577
Момичета, наближава 19 ч. Да не забравите...

Да ви припомня откъсите и фрагментите към епизод 3 ''Аз обичам Джихан...'' на ''Дума на Честта''.

# 578
Към фрагментите да прибавя още малко красота:

# 579

Приятно потапяне в ''Дума на Честта''

# 580
    Цеце, да прибавя и аз нещичко за добро настроение.
      Пожелавам ви безпроблемен нет, момичета!

# 581
Привет момичета

"ДУМА на ЧЕСТТА" - 3.еп. - кратък откъс 2 (бг.суб)
https://ok.ru/video/2027005676244

ОНЛАЙН ОЗВУЧКА "СЛОВО ЧЕСТИ"
https://vk.com/dizimania

Приятно и емоционално гледане!

# 582
Поредната кола на Джихан е страхотна. Извинявам се за лошата снимка, но нямаше как да стане по- добра само за сега

Онзи в болницата, бил човека на Емсал. Взе детето и уби наемника. Да не заставаш на пътя на тази жена, ще мине през теб като товарен влак.

Последна редакция: ср, 28 окт 2020, 20:29 от cvetansk

# 583

Heart Eyes Много приказки,нищо не разбирам и адски се нервя,
само красавеца Толга ми действа успокояващо до някъде..
а с колата и поредния страхотен суичър е неустоим,
дано момичетата* скоро пуснат БГ превод
Hands V

Последна редакция: ср, 28 окт 2020, 20:54 от EvaKrusteva

# 584
Софи, и аз направих стоп кадър с този суитчър, че много ми хареса. Иначе без превод ми става все по- загадъчен сериала, в тази серия много диалог, много нещо. А Махбубе и бащата на Фарук ми станаха още по- интересни ...

След този момент Джихан издигна ''китайската стена'' около себе си.

Последна редакция: ср, 28 окт 2020, 21:37 от cvetansk

Общи условия

Активация на акаунт