Отговори
# 585

Момичета, кога успяхте да пишете, че и стоп кадри да правите?! Аз като се вторачих в екрана и не мръднах 2 часа, не разбрах нищо, но и не изпуснах нищо. Този сериал ще ме довърши! Такава динамика, такъв развой на събитията, толкова неочаквани неща - главата ми не може да го побере. Но мога да коментирам едва като видя епизода поне с руски субтитри.

# 586
Flowers Hibiscus ЦЕЦЕ* не знам какво да коментирам но ако е разказ по картинки
Джихан остана обиден,защото си спомняше какво е направил за Исра и бебето,
а тя го напусна докато спи..сега че я убедиха* много бързо и лесно е друга работа..
Yum

Flowers Bouquet ЕМИ* не мога да гледам като теб,когато нищо не му разбирам,
само Толга ми задържа вниманието по-дълго..
а с този суичър е много секси,нищо че не е по шорти
Joy Sunglasses

Последна редакция: ср, 28 окт 2020, 22:11 от EvaKrusteva

# 587
# 588
Фрагмент епизод 4

# 589

Грозденце, Цеце, благодаря ви за фрагмента към епизод 4. Аз съм толкова объркана, че не зная и какво да коментирам. Докато излезе превода само ще гадая. Изглежда всички, които са около Джихан и Исра гонят само собствени интереси и нищо друго не ги интересува. Махбуб ме изненада много с нежеланието Исра да се обади на Джихан. Остава и дойката да е продажна душица, криеща минали тайни и сериалът ще се напълни само с отрицателни герои. Добре, че е Джихан, за да се радвам на него!

Ах тези изгарящи погледи!

Софи, аз страдам заедно с Джихан, а маминият пуснал снимка с Ефехан и двамата сладури зареяли поглед - таткото вероятно към албанката, Stuck Out Tongue Winking Eye а малкият като мене е вперил очи в екрана, за да наблюдава страхотната игра на тате.

Последна редакция: ср, 28 окт 2020, 23:42 от Emiliya

# 590
Софи, да си кажа, както гледах картинки и си правих свободно съчинение, така на моменти забравях да дишам. Отдавна не ми се беше случвало, но колкото по- навътре влизаме в сериите, толкова по- интересно става. А сега и Ясемин подпали къщата с бебето, и ще трябва да чакам чак до другата сряда да видя ще го спасят ли ...

# 591

мисля че Ясмин скри бебето и после запали къщата..

# 592

Софиии, отчаяна съм ... Това, което си пуснала съвсем ме разстрои. Охх, ама наистина си става тежка драма! През всичките кръгове на Ада ли трябва да преминат Джихан и Исра?!  Кога ще ги видим щастливи и усмихнати?!

# 593
Аз ще замажа малко драмата... с тези кадри, че Софи ме разби с тия реплики...

И най- накрая да хванах в кадър пръстенът на господаря на острова

# 594

Flowers Bouquet ЕМИ* усмихнати и щастливи в края на сериала
и то ако сценаристите не решат друго..но освен драма ако има и много екшън ще е супер,
харесвам Джихан как действа с размах..Фарук също не стои мирен..
 и ако и другия пълнеж става за гледане
ще имаме и трилър..важното е че ще се наслаждаваме на Толгахан в целия си блясък..
стоп кадрите със суичъра са радост за окото!
Kissing Heart

Flowers Hibiscus ЦЕЦЕ* продължавай със замазването*.. Sunglasses

# 595
Отново Джихан:

# 596
КАКВО СЕ СЛУЧВА В ГЛАВА 3 НА ŞEREF SÖZÜ?

Исра, която беше прострелян и падна в морето с лодката, на която се качи, за да напусне острова, беше опериран в болницата. Фарук, който дойде на себе си далеч, усети, че нещо се е случило с Исра, и се надигна. Въпреки че искаше да предприеме действия за намиране на Исра и сина си, той усети яростта на баща си. От друга страна, Джихан търсеше Исра навсякъде. Докато остров Адабейли отекна с новината за изчезването на Исра, Емсал отиде при Кафер, който застреля Исра и взе Омер.

Емсал, която поиска от Кафер да обясни за стрелбата срещу Исра, отряза сметката на Кафер. Исра, която се бори между живота и смъртта, оцелява след операцията. Първият посетител на İsra, който попита за сина Ömer веднага след като се възстанови, беше Emsal Hanım. Емсал помоли Исра да не казва на Джихан какво е направил Джавидан в замяна на безопасното привеждане на Омер. Исра, която отчаяно се чудеше за сина си в болничната стая, чакаше Джихан, но опасността за нея все още не беше отминала. Докато мъж, който влезе в стаята, се опита да удуши Исра, Махбубе дойде.

Махбубе взе Исра и напусна болницата. Джихан, който дойде в болницата, след като отиде в Исра, полудя от яд, когато чу новината, че Исра е избягала. Въпреки че Исра не искаше да напусне Джихан и да си тръгне, тя не можеше да понесе казаното от Махбубе и се съгласи да отиде. Изненадан от прихващането на превозното средство, в което се намираше, Джихан Адабейли отново спаси Исра и я прибра у дома. Джихан, който взе Исра със себе си и се върна, обеща да намери Омер. Емсал, която не беше доволна от завръщането на Исра, почти разтревожи Исра с подаръка, който даде на финала.

# 597
За лека и спокойна нощ - топла прегръдка, но за съжаление ... без реакция от страна на Джихан!
     Егото му е дълбоко наранено, ядосан е, чувства се изоставен и трудно ще прости на Исра.

# 598
# 599
Здравейте, момичета!

„Комарът, който рано сутрин се впива във вас, докато още лежите, може да послужи като мълния, която да озари в главата ви неизследвани хоризонти.”
Салвадор Дали

Нека денят ни изненада с нещо необичайно, различно и мечтано!

Общи условия

Активация на акаунт