Отговори
# 615
Тук също ми е интересно, какво лъга и маза Емсал сина си. А той беше обиден на всички, защото толкова много се старае на всеки да му е добре, загърбил чувства и действайки само с разум... Позволявайки си да обича единствено Мустафа (за сега).

# 616
Ще се отклоня за малко от най- важното - обсъждането на ''Дума на Честта'', за да кажа нещо за тези слухове...

Промяната в навиците на потребление създаде платформи за цифрови телевизионни сериали / филми.  Станахме в състояние да гледаме новите епизоди на любимия ни сериал в автобуса , по време на обедни почивки и дори докато се разхождаме по пътя. Осъзнавайки ситуацията, турските излъчващи групи не мислят да изостават.

Съжалявам, че не мога да намеря статията, но в края на септември, беше публикувано, че продуцентската къща TIMS&B под ръководството на Тимур Савич и Бурак Съяшар готви първата турска нет платформа.

По този начин се стига до много по- голям брой публика, не само в Турция, но и извън границите на Турция. Пък и по Show TV доста активно се рекламира сериала ''Дума на Честта'' да се гледа в YouTube, затова и не мисля, че ще бъде спрян.

Затова гмурнете се смело в дълбините на ''Дума на Честта'', не мислете за рейтинги и финали, а се наслаждавайте на островната история...
     Цеце, много ми хареса коментара ти. На 100% съм съгласна с теб и ще продължа да се наслаждавам на островната приказка!

# 617
  • София

Тук също ми е интересно, какво лъга и маза Емсал сина си.

Не е лъгала и мазала, оправдаваше се Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 618
За платформите бизнесмена Арджун , който е собственик на канал 8  направи своя собствена и там ще излъчва сериали.   За ТИМС  сега чувам че обмислят такава . Нека там е истината и свободата.  

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 20:06 от femmi2

# 619

Благодаря, за уточнението. То когато не разбираш езика и правиш свободни съчинения така се получава.
Значи Емсал, за сега поне, може и да е ''жив дявол'', но поне е честна.

Страшно много ми харесва актрисата, без значение каква й е ролята.

# 620

Благодаря, за уточнението. То когато не разбираш езика и правиш свободни съчинения така се получава.
Значи Емсал, за сега поне, може и да е ''жив дявол'', но поне е честна.

Страшно много ми харесва актрисата, без значение каква й е ролята.

Майка е на Бергюзар Корел (Шехерезадаот 1001 нощ)

# 621
Майка е на Бергюзар Корел (Шехерезада от 1001 нощ)
    dariVale, знаем, че Hülya Darcan е майка на Бергюзар Корел. Нашият красавец преди 11 години снима филм с дъщерята, а сега снима сериал с майката.
    Да припомня отново: През 2009 г. Толгахан участва във филма Aşk Geliyorum Demez/"Игра на чувства" заедно с Бергюзар Корел. Двамата са много сладки и направиха чудесно партньорство.
    Ето и снимки:

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 20:47 от Emiliya

# 622
  • София
Привет момичета!

Давам линк към епизод 3 с руски субтитри:
https://vk.com/video-158231472_456239690?list=56e830229cb2d8f6ba

Надявам се наистина новините, които се появиха в различни сайтове в интернет пространството за прекратяване на сериала да се окажат неверни! Сериала върви изключително интригуващо, държи зрителите под напрежение, изскачат нови и нови тайни, т.е. има много потенциал в него! Ще бъде чудесно, ако имаме възможност по-дълго да се радваме на чудесната игра на актьорите, на прелестната природа на острова и да тръпнем в очакване да се разкрият една по една тайните!

Хубава вечер! Nature First Quarter Moon With Face

# 623
Привет момичета!

Давам линк към епизод 3 с руски субтитри:
https://vk.com/video-158231472_456239690?list=56e830229cb2d8f6ba

Скрит текст:
Надявам се наистина новините, които се появиха в различни сайтове в интернет пространството за прекратяване на сериала да се окажат неверни! Сериала върви изключително интригуващо, държи зрителите под напрежение, изскачат нови и нови тайни, т.е. има много потенциал в него! Ще бъде чудесно, ако имаме възможност по-дълго да се радваме на чудесната игра на актьорите, на прелестната природа на острова и да тръпнем в очакване да се разкрият една по една тайните!

Хубава вечер! Nature First Quarter Moon With Face
     nrgmama, благодаря за линка! Веднага ще се потопя в тайните на прекрасния остров и ще се наслаждавам на екзотика, игра и ... диалози.
     За настроение - прекрасния танц на Джихан и Исра!

# 624
Здравейте!

Пазѝ се от тихо куче и спокойна вода.      
Латинска сентенция

За добро настроение

# 625
Здравейте, момичета!

„Слънчевото утро  е времето на тихата радост. Часове, които не са за бързане, не са за суета. Утрото е време за незабързани, дълбоки, златни мисли.”
Джон Стайнбек

Добро утро и прекрасен ден!

# 626

Дори слугините са като излезли от някакъв чуден свят на вечно лято и радост

# 627

Дори слугините са като излезли от някакъв чуден свят на вечно лято и радост

Цеце, наистина чуден и необикновен е животът на острова - подчинен на свои правила, дишащ по своему. Тайнственост и загадъчност витаят навсякъде, но това не пречи на хората да живеят волни и щастливи, да обичат и да мразят, да роптаят, но и да се подчиняват. Да бъдат доволни и признателни на фамилията, осигурила им подслон и препитание.
    С какво уважение и страхопочитание споменават името на Джихан Адабейли! Неговата дума е закон, а действията му са продиктувани от желанието да съхрани семейните ценности, да опази традициите, да осигури мир и благоденствие на острова.

Но фамилия Адабейли се раздира от противоречия - жажда за власт, господство и пари. Лицемерието и манипулациите, мисълта за мъст и притежание ги изражда, обезличава и превръща в жестоки и безсърдечни господари.
     Отново интересен 3-ти епизод! Има върху какво да се разсъждава.

Наистина тук  най-изненадващо беше поведението на Махбубе. От лъчезарната и загрижена дойка не е останала и следа. Тя продължава да е загадка за мен.  Сблъсках се с жена, която сякаш е продала душата си на Дявола, безропотно изпълнява чужди заповеди и хвърля Исра в "огъня". Но дали е така и какво се крие зад нейните постъпки ще разбера в следващия епизод?!  И тук се крие лична драма, минал съмнителен живот и ... страх от Адабейли. Но какво я свързва с фамилията - въпрос, чийто отговор очаквам да получа ...
     Тази снимка доста ме озадачи!

# 628
В епизод 1 беше споменато, че Махбубе е туркиня. Тази къща, в която скри Исра нищо чудно да е и нейната родна къща. А снимката е много стара, може би е нейното семейство, а тя е едно от трите момиченца.

А защо не и Емсал да е нейна сестра. И това да обяснява нежеланието й да отиде на острова. Може би на мястото на Емсал е трябвало да бъде Махбубе и да е господарката на имението и острова. Може би тя е била любовта на живота на бащата на Джихан... А Зейнеп може дори да е нейна дъщеря...

# 629
А защо не и Емсал да е нейна сестра. И това да обяснява нежеланието й да отиде на острова. Може би на мястото на Емсал е трябвало да бъде Махбубе и да е господарката на имението и острова. Може би тя е била любовта на живота на бащата на Джихан... А Зейнеп може дори да е нейна дъщеря...

Цеце, предчувствам как двете с теб ще напишем нов сценарий, Stuck Out Tongue Winking Eye но определено ми допадна предположението Махбубе и Емсал да са сестри, а Зейнеп - дъщеря на Махбубе. Така мога да си обясня отношението на Емсал към Зейнеп. Тази властна и безсърдечна жена, нетърпяща възражение, господарка на животите на другите, е била дойка на Зейнеп. А след като забрани на Зейнеп да присъства на сватбата, беше съкрушена и дори се просълзи.

Може в 4-ти епизод сценаристката и да ме опровергае, както стана с Джихан. При разговора му с Исра се убедих, че Мустафа е негов син. Ама продължавам да недоумявам как е възможно да си легнеш с друга, че и да я забремениш само, защото съпругата те е помолила. От любов към Руйя ли е постъпил така този властен и горд владетел на острова, или по задължение, спазвайки традициите да дари фамилията с наследник.

Общи условия

Активация на акаунт