Отговори
# 630
  • София
Момичета, включвам се с една лоша новина за Турция! От онлайн включване научих от представителя на Турция за много силно земетресение в района на Измир? Има много жертви и ранени! Не сме в състояние да се борим срещу природата за съжаление!

Моля за извинение за офтопика, но се надявам, че няма да изтрият поста ми като спам, защото новината пряко или косвено е свързана с нашия сериал, още повече че снимките са на остров разположен точно срещу Измир! Дано да няма ранени и пострадали от екипа! Heart

Мястото на епицентъра:

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 30 окт 2020, 17:06 от nrgmama

# 631
Малката фея за настроение

Слагам тази информацията. защото нашите любимци снимат там. Дано са живи и здрави, и да преминат това изпитание с лекота

Скрит текст:
Срутени сгради в Измир при силното земетресение

Силният трус с магнитуд 7 по Рихтер в Егейско море стана в 13,51 ч. с епицентър в морето на 19 км северозападно от остров Самос. Епицентърът е бил на дълбочина от 10 км. Земетресението е било почувствано и в Атина и Истанбул, а също така и в България.

# 632

Къде е заснета поредицата „Дума на честта”? Имение Адабейли на кой остров е?
30 октомври 2020 - 16:18

Много подробности за поредицата „Дума на честта”, която започна да се излъчва през последните седмици на екраните на телевизионните шоута, са любопитни. Телевизионният сериал Şeref Sözü, получил голямо признание с първия си епизод, е проследен с интерес от публиката. Актьорският състав и историята на сериала са популярни, както и местата за снимане.
В поредицата „Дума на честта” човек се чуди за острова, собственост на Джихан Адабейли, наследник на богато семейство, и имението Адабейли, къде са направени повечето снимки. Строги последователи на шоуто вече са започнали да разследват къде е застнето. Любопитни сме за подробностите около популярната поредица Şeref Sözü .

Къде се намира имението в сериала Şeref Sözü?
Сериалът Şeref Sözü, който наскоро беше излъчен на телевизионните екрани с третия си епизод, привлича вниманието със своите известни актьори и вълнуващи сцени. Много подробности за поредицата, която привлича голямо внимание след излизането си, са любопитни.

В поредицата Şeref Sözü с участието на Толгахан Сайъшман и Суде Гюлер става дума за богат човек на име Джихан Адабейли, който спазвайки думата на честта, спасява живота на Исра и се влюбва в нея. В поредицата публиката се чуди къде всъщност е островът на Джихан Адабейли, изигран от Толгахан Сайъшман, и къде е имението Адабейли.

Заснемането на телевизионния сериал Şeref Sözü се прави в квартал Dikili в провинция Измир. Сериалът Şeref Sözü, е заснет на острова в село Бадемли, което е свързано с квартал Дикили, привлича вниманието със своите сцени, пълни с естествена красота. Остров Калем в град Бадемли, който е едно от поразителните места със своите туристически характеристики, е островът, за който се казва, че принадлежи на Джихан Адабейли в поредицата.

Кадрите на острова, известен като Türkiye  Maldivleri, привлича вниманието с естествената красота на Малдивите, които се отразяват на екрана. Сградата, използвана като имение Адабейли в поредицата, е хотел Oliviera Resort, който е известен като единствената сграда на остров Калем. Сериалът Şeref Sözü продължава да привлича вниманието със своите природни красоти и места за снимане. Зрителите изследват и поразителните сцени от сериала.

Тайно се надявам да няма жертви и пострадали от земетресението в Турция.

# 633

"Дума на честта" - еп.3 Бг. субтитри

https://ok.ru/video/1799324764868

Сърдечни благодарности на момичетата от Любими сериали с превод ® - Alexia, Lazurit, Galka, Evanjelin, за удоволствието, което ни доставят, превеждайки бързо и акуратно този уникален сериал!

Последна редакция: пт, 30 окт 2020, 23:41 от Emiliya

# 634
Здравейте!

Душата ми е стон. Душата ми е зов.
Кажете ми що значат среща и разлъка?
И ето аз ви думам: има ад и мъка -
и в мъката любов!

Яворов

# 635
Здравейте, момичета!

“Влюбването не е избор. Да останеш влюбен е.”
 Неизвестен автор
Ако искате живота да ви се усмихне, подарете му прекрасното си настроение!

Слънчев и ползотворен ден!

Красиви природни картини и още по-красив Джихан Адабейли!

# 636
Здравейте момичета, нова съм тук, тази сутрин ми излезе в Ю туб фрагмана за 4-та серия, но към заглавието беше добавен "финал". Някой има ли информация какво се случва?
Пускам линка към фрагмана:
https://www.youtube.com/watch?v=z4NPk1dCkq8

# 637
  • София
Здравейте момичета, нова съм тук, тази сутрин ми излезе в Ю туб фрагмана за 4-та серия, но към заглавието беше добавен "финал". Някой има ли информация какво се случва?

Здравей!
За съжаление 4-ти епизод ще бъде последен за сериала...
Много жалко наистина.

# 638
    elenakrusteva27 добре дошла при нас!
    Вълнението около финализирането на сериала "Дума на честта" е много голямо. От вчера чета различни мнения, догадки, предположения и не зная на какво да вярвам.
     Наистина в линка, който си пуснала са написали в скоби (финал), но на сайта на сериала този надпис липсва. https://www.youtube.com/watch?v=GR6oMteWdZU
     Преди 3 часа излезе статия със следното съдържание:

Кога "Дума на честта" ще се финализира?

Предвиждаме, че финалът на поредицата Şeref Sözü ще слезе от екраните през декември 2020 г. тъй като в задкулисието се говори, че сериалът Şeref Sözü няма да направи финал, преди да бъдат пуснати 8-те епизода.  Продуцентът Tims & B Yapım и Show TV имат договор за 8 епизода. С тези рейтинги от поредицата Şeref Sözü, която също има много строителни разходи, нито Show TV, нито Tims B Yapım имат шанс да спечелят, така че мисля, че поредицата Şeref Sözü няма да сключи втори договор и ще влезе във финалния режим на поредицата от 8-и епизод.

Няма окончателна дата за поредицата Şeref Sözü;
Show Tv, в която не са останали сериали, може да иска да продължи пътя си със сериала Şeref Sözü, дори ако има ниски рейтинги, но  ръководството е категорично:
"Ще се сбогуваме с екраните на 6 декември 2020 г. с 8-ми епизод на Şeref Sözü."

Това е - не можем да кажем нищо със сигурност. Не ни остава друго освен да чакаме и да се наслаждаваме на 3-те епизода, наситени с динамика, тайни и една зараждаща се любов!

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 12:37 от Emiliya

# 639
За мен единственото хубаво в този филм е Толгахан- красив, та чак ми спира дъха. Останалите елементи са малко с бели конци съшити и дразнят- то господари на острови, то контрабанди. Той техния президент не му остана парче земя в страната, в което да има власт? Злощастното бебе Омер как не заплака, как не е гладно или мокро- свалиха го от лодката , след като застреляха майка му, като от разходка на въздух. Застреляха лодкаря и леко подритна бяха лодката, после никой нищо не разбрал? Смешно беше като търсеха Мустафа как всички “търсачи” посред нощ ходеха след бащата- а той като стратег не се сеща, че трябва да ги разпръсне във верига, иначе какво търсят? Много недомислия и много шаблони - греещи свещи, танци. И това 1 ден след като си родила и бягала от смъртно преследване? Жалко за Толгахан- не успява да попадне на качествен материал за филм.

# 640
victoria vassileva, учудена съм от тесногърдието  и малкия поглед, с който гледаш. След като не ти харесва сериала защо изобщо го гледаш. След като толкова много ти харесва Толгахан и нищо друго, гледай си го на снимка. Не мисля, че има нужда да спамиш темата с такива коментари.

Тъй като ти харесваш само Толгахан, заповядай едно колажче само с него...

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 13:05 от cvetansk

# 641

victoria vassileva, чета поста ти и се чудя с колко свободно време разполагаш, за да го изгубиш в гледане на епизоди, "съшити с бели конци" и писане на негативни коментари.
     Обичам да чета различни мнения, но мнения, подковани с истински аргументи, а не хвърлени в пространството безпочвени и махленски "съждения". Уважавам инакомислещите, аплодирам ги за техния разчупен поглед и апломб.
     Ще подмина коментара ти, не си заслужава!
     Толгахан няма нужда от твоето съжаление, а в темата за Толгахан и Амине няма място за такъв негативизъм!

# 642
И малко храна за размисъл. Дали Фарук си е такъв по рождение или е станал такъв следствие възпитанието с побой от страна на баща му?

# 643

Интересен образ е Фарук Малик! В епизод 3 дори ми стана симпатичен, а актьора Арас Айдън бих аплодирала за смелостта да се хвърли от комедийните роли,  които е пресъздал в един толкова сложен и драматичен образ. Усеща се таланта му да влиза под кожата на героя си!

Фарук може и да е такъв по рождение, но насилието - физическо и психическо, което бащата упражнява върху него, съвсем го е променило. Непрекъснатият тормоз е оставил своя отпечатък и това личи в действията и постъпките му.  
     Този герой ми е много близък до Ясемин - същата "тиха" лудост и маниакална любов. Но и при двамата е подчертана липсата на обич и внимание от страна на семейството в ранна детска възраст. Двамата не знаят как, не умеят да обичат, а търсят любов и внимание.
     Мустафа също е дете с умствен дефицит, но грижите, които полага за него баща му и прислугата, вниманието и любовта, с която го даряват помагат да запази у себе си това меко и добро сърце.

Много силен момент - Ясемин и Джавидан се карат къде трябва да живее детето и на кого принадлежи. Всяка го дърпа на своя страна. Но и при двете няма мисъл за детето, нито пък капчица любов, всичко е  продиктувано от тънки сметки и собствена изгода.
     И когато трябваше да решават личните си проблеми, просто забравиха за съществуването на Мустафа.

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 17:14 от Emiliya

# 644

Nature Boom Направо не е за вярване какво става с тези рейтинги..
как може още от първия епизод да искат висока гледаемост, иначе - край!?
..не отчитат ли, че все повече зрители гледат през интернет когато могат он лайн,
защо трябва да местят непрекъснато деня и часа с надеждата да привлекат зрители пред TV*
..аз не съм турски зрител и очаквам БГ превод..като изключа първия епизод,
който го чакахме СКОРО* и покрой фрагманите и резюметата,горе/долу знаех какво гледам,
втори и трети чаках да ги преведат, за да знам какво става..абсурдно е желанието
за милиони зрители поне до 10 епизод, след като е сериал..
 и да желаеш никой да не се разсейва с
друг канал повече от 2 часа е абсурдно..
Думата** точно разбрах кое/как и те ще го спират,ами гадни са наистина!!

Общи условия

Активация на акаунт