Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 3

• 55 119
  • 933
  •   1
Отговори
# 765
  • Пловдив
Отскоро и аз си взех Лумеа , но тези дни реших да се "насветкам". Проблем ли е , че повторих процедурата в рамките на 2 дни? Не съм забелязала изменения или изгаряне върху кожата.
Това с каква цел?
Понеже не видях ефект веднага и реших че може би не е било достатъчно.

# 766
Отскоро и аз си взех Лумеа , но тези дни реших да се "насветкам". Проблем ли е , че повторих процедурата в рамките на 2 дни? Не съм забелязала изменения или изгаряне върху кожата.
Това с каква цел?
Понеже не видях ефект веднага и реших че може би не е било достатъчно.
А Вие четохте ли упътването на уреда, където пише, че част от космите започват да падат след около 15 дни и то тези, които са били във фаза на растеж(около 30%)?
Това не е лазер!

# 767
  • Пловдив
Четох аз, но понеже косъмчетата на краката изчезнаха още на следващия ден , реших че другите са по-твърди и нещо не съм се справила. Както и да е , свършено е. Въпроса е дали не съм си наредила по някакъв начин?

# 768
Как изчезнаха? Вие нали ги бяхте премахнали преди  да ползвате уреда?Как видяхте, че са се махнали?
Не сте си навредили, но забележката ми бе да се чете внимателно и да се следват и струкциите, защото все пак може човек да си навреди ако не внимава достатъчно.

# 769
Здравейте купих си Philips advanced 1998 в опътването забелязах, че пише да не се използва от хора страдащи от диабет. Аз имам инсулинова резистентност, нямам проблеми с щитовидната жлеза и всичко с хормоните ми е наред. Та въпроса ми е дали не е проблем?

# 770

Здравейте! Искам да попитам дали някой си е поръчвал случайно фотоепилатора от този сайт и какви са ви впечатленията? Благодаря предварително! Simple Smile

# 771
Аз си взех моя от там Simple Smile нямам забележки относно уреда. Само се уточнете за доставката, че ние не се разбрахме много добре и ми излезе 15-20лв

# 772
Здравейте. Аз не ползвам уреди на Филипс. Интересувам се от Braun и конкретно от то,и модел https://cat.nl.eu.criteo.com/delivery/ck.php?cppv=3&cpp=yUCd … ign%3Dlowerfunnel
Има ли някакви контра индикации освен бременността? Ако е с 400 000 импулса колко години би могъл да се използва, ако някой знае?

# 773
Аз съм с Braun Silk Expert Pro 5.  Писала съм впечатления в темата. Повече от добри са.
Имайте предвид, че Pro 5 е един и същ епилатор, номерът на модела варира само и единствено заради вида на несесера. В Германия например вариант с японски златисти мотиви е с над 100 евро по- скъп от същия модел със същия несесер, но сребрист.

Ето и вариант в България със 150 лева по- евтин заради несесера. Епилаторът е същия. Аз питах Costumer Service и те ми казаха, че всички модели в тази серия са еднакви и разликата е в несесерите само. За малко да си купя такъв за 100 и кусур евро, защото мислех, че епилаторът е по-нов модел.

https://m.emag.bg/fotoepilator-ipl-braun-silk-expert-pro-5-pl512 … 470/pd/DVZLV1BBM/

Последна редакция: нд, 23 май 2021, 19:05 от Анонимен

# 774
Здравейте. Фотоепилатор IPL Philips Lumea Advanced SC1994/00 подходящ ли е за интим. Пише,че има само приставка за лице и тяло,а може ли интима да се мине с някоя от тези приставки.
Бихте ли ми препоръчали някой фотоепилатор до 500 лв, който би бил подходящ за интимните зони?
Благодаря ☺

# 775
Аз ползвам приставката за тяло. За някои гънки може да сменя с приставката за лице(ако не ме помръзва). С 97 модел съм и нямам нужда от други приставки

# 776
От ноември ползвам епилатора. Косми имам, петна още повече. За мен Лумеа е едно разочарование. В момента в който влязах в поддържаща фаза (4 седмици) всички косми се появоха отново, сякаш никога не са се махали. И на 2 дни играе бръснача. Че аз с кола маска бях 10 пъти по-добре.

# 777
  • София
Пробвай да удължиш процедурите пред две седмици, явно при теб по-бавно ще станат нещата. Аз съм много доволна, имам още тук там, но са много малко. И за сега си продължавам през 2 седмици. Докато не изчезнат няма да увеличавам времето.

# 778
Аз целия ноември ги правих веднъж седмично, цвлия декември ги ги правих на 2 седмици и от януари съм с приложението и го следвам. Ефекта е петна по целите крака.

# 779
  • Варна
Никога не съм се водила от приложението, нито от книжката. Правя си процедурите според реакцията на съответната зона.

Общи условия

Активация на акаунт