Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 3

• 55 166
  • 933
  •   1
Отговори
# 810
  • Варна
Аз взех този фотоепилатор март, но не го ползвам, 3 пъти съм се правила с гаранция, всичко от Емаг, ако някой проявява интерес, да ми пише.

# 811
В Метро Lumea 1994 е намален на 390 лв до 23.06.

Аз също не смятам да спирам процедурите. Има инструкция след процедура да не се излагаме на слънце 48 ч. (по спомен). Ако хвана тен, ще намаля степента. Сега и на 5 ми е ОК и не чувствам болка.
Последната ми процедура на интима беше доста безболезнена, явно има значение, когато повечето косъмчета са опадали.

# 812
  • София
И аз не мисля да спирам.Миналата година само след морето намалих степента от 5 на 3и то две седмици след като се върнах-на всички зони, докато не ми изчезна тена

# 813
  • Варна
Здравейте, подходящо ли е да се ползва фотоепилатор от деца на 12-13г, за подмишници и крака? Имате ли впечатления? Обмислям да закупим Филипс, но не знам дали ще е добре за дете.Благодаря!

# 814
  • София
Здравейте, подходящо ли е да се ползва фотоепилатор от деца на 12-13г, за подмишници и крака? Имате ли впечатления?
На собствен риск пробвах на дъщеря ми на зони мишници и горна устна. Има ефект и резултата е видим. От края на лятото ще започна цели крака и ръце. Официялно няма да е с 100% ефект, но има голяма разлика при нас. Аз слагам 3 степен при нея.

Успех!

# 815
Здравейте, имам Филипс 1997, но не го ползвам, ако някой има интерес ми е да ми пише.  Ползван е 3-4 пъти Hug

# 816
Здравейте, подходящо ли е да се ползва фотоепилатор от деца на 12-13г, за подмишници и крака? Имате ли впечатления? Обмислям да закупим Филипс, но не знам дали ще е добре за дете.Благодаря!
По принцип не се ползва за деца заради небалансирания хормонален фон , който може да осуети очакваните резултати.

# 817
  • Варна
С лице и ръце приключих аз. Крака ще направя последно другата седмица, а мишници и триъгълник не смятам да спирам през лятото.
Някои живеем на морето и ходим на плаж всяка седмица почти... 🙄

# 818
Е те реално са 3 процедури през лятото. Може да се направи някоя сряда и през уикенда спокойно да се отиде на плаж. А тя кожата не би трябвало да потъмнява драстично от здравословна гледна точка. 

Имам тъп въпрос - какво се случва, ако се спре за 3 месеца? В каква степен се връщат космите?
Предполагам е индивидуално, но ми е любопитно дали септември се започва от 0-та.

# 819
При всеки различно, при мен отнема дооооста по-дълго от това да се появят пак някакви дето ги е нямало, и то далеч не колкото са били.  Ама това е при мен, при друг кой знае. При мен пък само краката се повлияха колкото очаквах, мишници и интим много ме разочароваха, а други казват че там им изчезва всичко за нула време...

# 820
Здравейте. Имам един фотоепилатор за 300 лева. Silk and Glide. Нещо такова. Някой има ли идея това колко пъти седмично трябва да се ползва?

# 821
Имам въпрос към момичета, които го използват и за лице. Кога видяхте резултат? Вчера ми беше 3 процедура, ефект не виждам особен. През 2 седмици правя, бръсна преди това. Като цяло за момента никъде не виждам резултат.

# 822
Имам въпрос към момичета, които го използват и за лице. Кога видяхте резултат? Вчера ми беше 3 процедура, ефект не виждам особен. През 2 седмици правя, бръсна преди това. Като цяло за момента никъде не виждам резултат.
След година ползване вече бях супер, на лицето също.(12 процедури първиналчално, после през месец, когаго е можело, а всяка есен започвах наново в 6-8процедури пррз 15 дни, ако лятото не съм ползвала)

# 823
Аз на лицето добър резултат видях буквално след третата процедура.

# 824
Знам, че е индивидуално, ще продължа да ползвам пък квото стане. Мерси на отзовалите се

Общи условия

Активация на акаунт