Как да му обясня, че искам да сме самостоятелни?!

• 10 115
  • 185
  •   1
Отговори
# 120
Много интетесна тема и до болка ми е познато.
Ние сме от година и малко но имаме намерение от догодина да живеем заедно.. Но има НО, ИСКА У ТЯХ.
Естественно с родителите му.
Голяма къща е но аз не желая (у нас е апартамент и по малък но достатъчен) не желае.
Пари за квартири не му се дават.
Очаквам и аз коментари и ще следя Sad Мъка е

.

Т.е. изборът е или у вас с родителите ти в малкия апартамент, или у тях с родителите му?

А на теб пари за квартири дават ли ти се?

# 121
Много ясно,ще си делим и наема и сметките .
Както успяват други млади и ние ще успеем някак си .Бих пробвала да бъда у тях ,но мисля че няма да потръгне ...........Това значи да съсипем всичко заради единия инат ,от село е да .И дори не желае да бъде у нас повече от 2 дни(дори когато съм сама).

# 122
Както успяват други млади и ние ще успеем някак си .Бих пробвала да бъда у тях ,но мисля че няма да потръгне ...........Това значи да съсипем всичко заради единия инат ,от село е да .И дори не желае да бъде у нас повече от 2 дни(дори когато съм сама).

А може би има не само финансови причини във вашия случай за нежеланието му да живеете някъде сами, без някой възрастен да държи положението под око.

# 123
Страхлива, къв е тоя, бря, хаха, ще почина. Joy
Не искал да седи у вас повече от два дни, и то забележи, като си сама.
Епа да си стои при маминка тогава.
Ако има химия, чувства, любов, няма да искам да си тръгвам, само ще дебна моменти да сме сами, и ще те "въргалям" постоянно.
Кви са тия мъже... Rolling EyesSmile

# 124
Леле, правите ли въобще секс?

# 125

Разбира сеееееееееееееееееееееее

# 126

Просто не разбирам нежеланието на приятеля ти да остане повече от 2 дена у теб. Заедно сте от 1 година, би трябвало да сте като зайците.
Живееш ли сама, без родители и други хора?

# 127

Просто не разбирам нежеланието на приятеля ти да остане повече от 2 дена у теб. Заедно сте от 1 година, би трябвало да сте като зайците.
Живея с майка ми и баща ми ,но ги няма няколко дни...........И въпреки това пак не иска  у нас.Ю
ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ,ЧЕ АКО ПРАВИМ НЕЩО И СМЕ САМИ ,НЕ ЖЕЛАЕ И ТОВА Е!!!!!!!!

# 128
Т.е. вариантите са: у вас, в апартамента с родителите ти или у тях в по-голямата къща, с неговите родители? Ако избереш да останете заедно, де.

# 129

Живея с майка ми и баща ми ,но ги няма няколко дни...........И въпреки това пак не иска  у нас.Ю
ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ,ЧЕ АКО ПРАВИМ НЕЩО И СМЕ САМИ ,НЕ ЖЕЛАЕ И ТОВА Е!!!!!!!!
Може би това е проблемът, че и ти  и той живеете с родителите си.
Чудя се, ако ти живееш сама в твой апартамент без родители, дали той ще има желание да живее с теб.

# 130
  • Paris, France
Fragrance, пишеш, че в подобен случай с жената ще живеете или в твоя или в нейния апартамент, но в случая на авторката няма нито неин, нито негов. Мъжът не ще да се изнася, а тя вече се е насадила там.

страхливата, не мисля, че мъжът е особено заинтересуван от връзка. Той не може и два дена да остане с тебе у вашите като ги няма. Ако останеш с него ще го буташ и дърпаш цял живот. Селските хора не винаги могат да се пригодят към градски живот и обратното.

Доста хора в България живеят у родители, дори такива, които имат собствени жилища. Имам познат тук, чийто син хленчеше, че се депресира сам (на 22г), та жената си тръгна да го обгрижва. Купиха му апартамент за да се изнесе от техния, той го даде под наем и отиде у баба си. Баба му го пере, баба му му чисти, баба му му готви, баба му му купи кола, уж да излиза и нъц, седи като пенсионер. Един ден го беше питала къде ще иде ако тя умре. Отговорът: "У дядо"

В блока, където майка живее е пълно с такива. Няма нужда да плащат наем, защото имат апартаменти в същия блок, но ги дават под наем. Има 50г ергени с добри кариери, но си живеят у мама.

# 131
Тогава може би да,защото ще бъдем само ние.
Но сега не желае-беше казал като причина ами има една баня и една тоалетна -което до някъде е така .Но какво иска той ????????Но е в град нали?Всичко ми е близо ,града е малък.
НЯМА ДА СЕДЯ ЗАТВОРЕНА В КЪЩАТА МУ СЛЕД РАБОТА.Или пък да гоня автобуси.

# 132
Има хора, които просто не могат да се отдеят от биологичните си семейства. Имам такъв пример пред себе си - и двамата драпаха другият да се впише в тяхното биологично семейство, никой не надделя, а сега живеят разделени и контактуват около детето. На нас ни е приятно да ходим и при моите, и при неговите родители, но се възприемаме като отделно семейство.

# 133
Страхливата, За да ви се получат нещата трябва да сте на една вълна. Сега един от двамата трябва да направи голям компромис, което е бомба с часовник, но не знаеш кога ще избухне в лицето ти. Хич не ги виждам нещата при вас. Пробвай да се дистанцираш и ще се види ще ви бъде ли или не.

# 134
Страхливата, За да ви се получат нещата трябва да сте на една вълна. Сега един от двамата трябва да направи голям компромис, което е бомба с часовник, но не знаеш кога ще избухне в лицето ти. Хич не ги виждам нещата при вас. Пробвай да се дистанцираш и ще се види ще ви бъде ли или не.

И как да се?Аз ако откажа да ида там ,значи раздяла той се е заинатил че не иска другаде .
Това му е втълпено от родителите му!

Общи условия

Активация на акаунт