Сполучливи имитации на маркови парфюми - 35

• 81 040
  • 754
  •   1
Отговори
# 345
Препоръчвам Si на Армани и Обувката на Каролина Херера. Имам и двата донесени от там са ,изключително трайни и наситени аромати. На дреха стоят с дни ,а на кожата издържат цял ден без подновяване поне при мен е така но ,всички знаем че това с трайността е индивидуално.
Пропуснах Скандала ,за него се отнася същото😍

Последна редакция: пн, 26 окт 2020, 08:54 от Mimeto74

# 346
Plum Japan и  Fougere D´Argent  на Том Форд имат ли имитации на ЗАГ или изобщо сполучлива имитация на някоя от другите марки?Благодаря
Plum Japan го имат само Гиза,но не знам как е направен и близо ли е до оригинала!
Намерих кой да ми купи Д&П от Турция, но се чудя кои парфюми да поръчам - насочила съм се към Мон Герлен и Флауърбомб
Имам Клое ЕДП, много красив,добре направен и изключително траен.
Здравейте, може ли да ми кажете сполучлив и траен мъжки парфюм на Рефан?
Не съм фен на рефан аз,но имам Табако Ванил и Валентино Уомо, трайни и много добри имитации!

# 347
Намерих кой да ми купи Д&П от Турция, но се чудя кои парфюми да поръчам - насочила съм се към Мон Герлен и Флауърбомб
Мисля и аз да се възползвам от предложенията на Ре и на Mimeto74искам да помоля и за хубав Мъжки , може и на Баргело Simple Smile
Благодаря

# 348
  • Бургас
Здравейте, момичета! Имам няколко въпроса. Хипнотик пойзън чия имитация е по-добра - рефанската или на заг? Също така girl of now само мартинез ли я предлагат? Трети въпрос - имате ли впечатления от интердит на заг?

# 349
Момичета мога линда си налея чист спирт 70% в Рефана?
Днес си взех 20 мл с 20 капки от Гучи Блум и това нещо мирише ужастно концентрирано. Почти не мирише на себе си. Как да го разредя без да го съсипя?

# 350
  • Burgas, Bulgaria
Plum Japan и  Fougere D´Argent  на Том Форд имат ли имитации на ЗАГ или изобщо сполучлива имитация на някоя от другите марки?
Благодаря
Plum Japanese Tom Ford имат само Гиза под номер D251.

# 351
  • Lost in a fairytale ...
Момичета мога линда си налея чист спирт 70% в Рефана?
Днес си взех 20 мл с 20 капки от Гучи Блум и това нещо мирише ужастно концентрирано. Почти не мирише на себе си. Как да го разредя без да го съсипя?
Може да долееш 10мл парфюм, ще се разреди концентрацията.

# 352
Deetron, имитацията на Рефан на Ombre nomade нова ли е? Много време дебнех да му намеря реплика на този парфюм и вече се бях отказала. Един познат имаше оригинала и му стоеше супер, много ще ми интересно да пробвам Рефанския. Благодаря, че сподели.

# 353
Аз също се сетих да се върна като вариант, но не ми се искаше. Жената в магазина ми счупи моето шише, после ми го замени с някакво ползвано, старо и очукано (да за нейна сметка, но старо някакво подмятащо се там) . После когато казах за капки, другата продавачка спомена че може да е много и тя я скастри, защото явно искаше да ме набута да си ги платя и цялата ситуация днес беше неприятна да ви кажа. Затова и реших да се допитам до вас, какво ще е най-подходящо с подръчни средства, защото не искам да се връщам. Не ми е удобно да отида в друг Рефан и да кажа, долейте ми тук едни 10 мл в полу пълно шише.

# 354
  • Lost in a fairytale ...
Може да отидеш в друг магазин и да си напълни само 10 мл в по-голямо шишенце. Така правя, когато искам да пробвам аромати, които не познавам и не съм сигурна, че ще ми харесат. Не съм имала проблем досега. Взимам си примерно 30 мл шишенце, за евентуално допълване и ми наливат само 10 мл. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 355
Много се мръщят като кажа само 10 мл. Все едно всеки път трябва да си взимам цяло шише.
Както и да е, ще си го разредя със спирт пък каквото ще да става.

# 356
Аз съм изключително доволна от консултантката в магазина на Рефан, в който ходя. Изключително любезна, услужлива и винаги получавам мостри на нещата, които дори бегло ме интересуват. Давала ми е за нейна сметка дори маломерни опаковки от по 10 мл.
Това, което съм забелязала при помпичките обаче е, че най-безотказно работят 100 милилитровите.

# 357
  • София
Много се мръщят като кажа само 10 мл. Все едно всеки път трябва да си взимам цяло шише.
Недей да го разреждаш със спирт, според мен ще го развалиш. А изобщо не обръщай внимание като се мръщят продавачките за 10 мл.

# 358
Недей да го разреждаш със спирт, според мен ще го развалиш. А изобщо не обръщай внимание като се мръщят продавачките за 10 мл.
+1 И според мен 👍

# 359
Здравейте, момичета! Имам няколко въпроса. Хипнотик пойзън чия имитация е по-добра - рефанската или на заг? Също така girl of now само мартинез ли я предлагат? Трети въпрос - имате ли впечатления от интердит на заг?

Имам  L'interdid от Заг - уникален е, много траен при мен - няма да съжаляваш! Girl of now май имат и Рафелла. И да похваля и Либре от Рафелла - сравнено с това на Заг е по-трайно.

Последна редакция: вт, 27 окт 2020, 17:03 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт