Сполучливи имитации на маркови парфюми - 35

• 82 513
  • 754
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте момичета, моя приятелка досега е ползвала Valentina на Valentino/317/, но са и казали че е спран, някой знае ли кой друг го предлага. Благодаря
В сайта на рефан го има. От там съм си го поръчвала.

# 571
Момичета,много мидопаднаха новите аромати на Заг Зодиак 540 M. Kors и 541 Hugo Boss
Имат и ли представа доколко съответстват на оригиналите и това ли е най-доброто от имитациите?

За жалост Аурата и Адикта не са моите аромати, но ако не успея да ги разменя ще ги подаря на някого от близките ми Simple Smile
Както и мъжката имитация 200, но не помня имитация на кой аромат беше..
Благодаря предварително

# 572
Момичета, знаете ли добра имитация на Bulgari Jasmin noir, Lanvin marry me!
 Четох и предишната тема, но не видях Simple Smile

# 573
Момичета, знаете ли добра имитация на Bulgari Jasmin noir, Lanvin marry me!
 Четох и предишната тема, но не видях Simple Smile

На Булгари съм взела на Камея парфюм,ами 1:1е.Имам оригинал и база за сравнение..
https://www.kameya.bg/f120-damski-parfyum-analog-na-bvlgari-jasmin-noir/

Последна редакция: вт, 24 ное 2020, 20:07 от bubanka

# 574
Благодаря Simple Smile

# 575
На Булгари съм взела на Камея парфюм,ами 1:1е.Имам оригинал и база за сравнение..
https://www.kameya.bg/f120-damski-parfyum-analog-na-bvlgari-jasmin-noir/

Eh, ама то само показвате някакви нови марки и попадения и човек вземе та се "подхлъзне"....

Преди малко се пръснах с Jenny Glow Mirth&Bean и на примависта ми харесва.
Много наподобява Рефан 513(Л.В.Омбре номаде), но тепърва ще го проуча.
От Гиза не останах с добри впечатления от 5-те поръчани аромата Sad , а толкова хвалби за тях Sad

Последна редакция: вт, 24 ное 2020, 20:07 от bubanka

# 576
  • София
и аз така. Взех си Солейл В,ролон. Еми първоначално миризмата ми е 1 към 1 с тая за препарата за въшки. След това се маха, амааа.
Взех си няколко масла да си направя парфюм. Нарочно ги отворих със затворени очи, за да видя дали ще ги разпозная. Нищо не разпознах. Нищо . Фрезията и гарденията- сварени цветчета, нулева свежест. Прясно окосената трева, знаете как мирише приятно и свежо на кумарин,не знам аромата от Гиза на какво да го опилича, нищо познато. Ванилията-слабичка и далечна,течната ми готварска ванилия е с толкова наситен,топъл аромат, че по-скоро с нея бих си направила парфюм.
И да не е само хейт -Ели котур и Сладката градина ми харесаха.

# 577
  • Стара Загора
Да споделя и аз моите впечатления за Гиза. Взех си 2 рол-ончета (солей блан и сантал роял) и спрей Ле парфюм...откъм близост с аромати не мога да коментирам защото не познавам оригиналите...За харесване на самите аромати единствено ле парфюма се доближава до вкусовите ми предпочитания..нооо...откъм трайност са номер 1. ( особено спрея). Нямам други такива от имитационните с такъв шлейф, трайност и развитие. Определено занапред пак ще поръчам, но след внимателно избиране на аромати.

# 578
  • София
Някой чул ли е за нови аромати от Заг, в магазинчето в центъра ми казаха, че щяло да има до края на седмицата, но жената не знаеше кои?

# 579
Здравейте, рових се из темите, но не откривам мнения, за това реших да попитам.
Винаги когато става въпрос за имитации се спрягат всеизвестните марки като рефан, парфен и т.н.
Попадам обаче в интернет на имитации (реплики), които също така имитират шишенцата и пише че са Дубайски. Какво е мнението ви за тях (ако сте ползвали такива).

# 580
  • Пловдив
Това не са имитации, а ментета. Не купувам такива.

# 581
Здравейте. Има ли добра имитация на narciso rodriguez pure musc? Благодаря предварително.

# 582
  • Варна
Ментаците са си откровено опасни. Не се знае какво има в тях. Определено предпочитам Мартинез и Заг пред такива.

# 583
Момичета, търся мнение за Yodeyma.
Днес случайно ги видях в едно козметично студио, което за радост на портмонето ми беше затворено.
Има ли някакви съкровища там?
Благодаря!

# 584
  • София
Ментаците са си откровено опасни. Не се знае какво има в тях. Определено предпочитам Мартинез и Заг пред такива.
Опасни за....?

Общи условия

Активация на акаунт