Сполучливи имитации на маркови парфюми - 35

• 82 521
  • 754
  •   1
Отговори
# 555
Хубав мъжки аромат, от типа на  https://www.fragrantica.com/perfume/Burberry/Mr-Burberry-Eau-de-Parfum-43525.html, по-зимен, но не тежък, в изпълнение на Заг ?

# 556
  • София
Малък ъпдейт от мен за New Look на Гиза... при самостоятелно носене и добро напръскване е много близък до оригинала. Траен до безкрайност - на кожа до къпане, на дреха до пране (котаракът или е спал в коша за пране върху блузата, с която бях като го носих или като ми се е гушкал е поел и той аромат.. ми втори ден вече му мирише гръбчето Wink )

Сега остава и Галоп да се окаже прекрасен на самостоятелно носене и съвсем ще е пълно щастие Innocent

# 557
Синеока,ето някои от тях
Скрит текст:
Tom Ford
Tobacco Leaf -Tobacco Vanille
Italian Leather -Tuscan Leather
Wild Orchid -Velvet Orchid
Vetiver -Grey Vetiver
Homme Noir -Noir for Men
Black is Black -Noir de Noir
Lady Noir -Noir pour Femme
Noir Endurance -Noir Extreme
Neroli -Neroli Portofino
Oud Oak -Oud Wood
Patchouli -White Patchouli
Pure Carbon -Anthracite
Simply Blanc -Soleil Blanc
Moroccan Green -Bois Marocain
London Eye -London
T______ LEAF  tobacco vanille
ORCHID NOIR-Black Orchid
FABULOUS- F Fabulous

Creed
SILVER CLIFF-Silver Mountain
TWEED-Green Irish Tweed
ADVENTURE FOR HER-Aventus FOR HER
ADVENTURE FOR HIM-Aventus FOR HIM

Джъст Джак и Джени Глоу са създадени от една и съща компания.Първите са имитации на ТФ и Крийд,а вторите на Джо Малоун.До колкото знам Крийд ще излезе от асортимента

# 558
  • Варна
Преди малко получих първата поръчка от Divain и веднага отворих имитацията на Insolence - просто прекрасен!. Много близък ми се струва до оригинала. Да видим колко ще е траен.
Другият парфюм в поръчката е Либре, не е тестван още.

Набелязох няколко парфюма и очаквам хубави изненади покрай Черния петък да поръчам Simple Smile

Elitza_z Кой е номерът на New Look от Giza?

# 559
  • Стара Загора
А аз понеже нали съм хвърлила око за следваща поръчка, Ели с кой от по-масовите би го сравнила?

# 560
  • София
А аз понеже нали съм хвърлила око за следваща поръчка, Ели с кой от по-масовите би го сравнила?

Ивче, с никой "масов" не бих го сравнила, точно това му е готиното Wink
Амброво-цветен го усещам аз, класен, но и офисно-възпитан (никой не е мрънкал от него, за разлика от Ауд испахан Wink )

Ясмина, номерът го има нейде на първа страница. Гиза го водят Нов поглед.

# 561
Мацки, търся сполучлива и трайна имитация на Guerlain - Santal Royal и на ТФ - Tuscan Leather. 😍

Последна редакция: ср, 18 ное 2020, 19:18 от sani24

# 562
Мацки, търся сполучлива и трайна имитация на Guerlain - Santal Royal и на ТФ - Tuscan Leather. 😍

Santal Royal на Гиза

# 563
Да похваля на Мартинез La, Bellе 220, нямах търпение да дойде напръсках се вчера към обяд, трайността му беше 8- 9 часа. Препоръчвам го! А също и няколко думи за  номер 360 на Armani. Дават го унисекс но според мен си е типично дамски аромат подходящ за сезона и също не по-малко траен от горепосочения 220.
La Belle  как е като сходност с оригинала? ThinkingFlowers Tulip

# 564
  • София

Refan имат доста добра имитация на тосканската кожа, в томфордовските шишета.

# 565
  • София
Тествал съм Тосканската кожа на Рефан на ръка. Не познавам оригинала и никога не съм се интересувал от такива, защото предпочитам да плащам съдържания, а не име. Определено е траен - това мога да кажа със сигурност. Много е далеч от това, което харесвам като аромат и го разбрах още на листчето, но ми беше интересно като поседи как ще усетя.
Официално е унисекс ( така ми казаха в магазина ), но не познавам жена, която да ухае така или би искала да ухае така.

# 566
  • София
Официално е унисекс ( така ми казаха в магазина ), но не познавам жена, която да ухае така или би искала да ухае така.

И на мен винаги ми е било странно, но пък може и някои дами да го харесват.. аз лично не го нося, много е далеч от мен Wink

# 567
Току-що си взех пратката от Иво, Заг зодиак.

Доста добре ухае пратката ми Simple Smile)) пуснал ми е няколко пробички от новите аромати, хубави са, но за жалсот не познавам оригиналите им.
Поръчах Адикт Диор, Туили, и Аура- тя май-най=малко ме грабна ?! ще видя утре.

Но искам да кажа колко съм впечатлена от ароматите на баргело - трайни, страхотни,красиви аромати - Линтердит /359/, Ле парфюм/424/ и Габриел/184/ Heart Exl

# 568
  • Burgas, Bulgaria
Ето, че вече познаваш /макар и задочно/ жена, която обича да ухае така Smile , и да носила съм тоскаската  кожа много пъти, но в имитация на Гиза, според мен те са най-добрите в нишовите! Някой беше питал и за Сантал Роял, отново гласувам за Гиза, въпреки, че и Мартнез се бяха представили на ниво с този аромат, но...Гиза си е Гиза! Heart

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 22:44 от kolevaangela

# 569
  • Габрово
Здравейте момичета, моя приятелка досега е ползвала Valentina на Valentino/317/, но са и казали че е спран, някой знае ли кой друг го предлага. Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт