Сполучливи имитации на маркови парфюми - 35

• 82 560
  • 754
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте.
Търся друг евтин вариант на TOM FORD - FUCKING FABULOUS.
Зная, че PARFEN(749) го имат, добре е направен, но като, че ли нетраен.
Искам по-концентриран вариант.
Благодаря.
Имам Мартинез и много си го харесвам. Не познавам друга имитация и не мога да сравня!

# 541
някой знае ли дали ще имат Черен петък Мартинез и Рефан или Заг*?

# 542
Wonderlust на Майкъл Корс на Заг е много нежен, типичен дамски аромат, но ми идва много лек /и за мое съжаление, нетраен/ 🙄
Intense Cafe е абсолютно разочарование за мен. 20 мин и въобще не го усещам. Първоначално и аз мислех, че ще мирише на кафе, ама нe... 😀😀😀

# 543
  • София
А за Dior - Addict какво ще кажете от Заг? Няма го на първа страница.
На мен ми харесва, аз
харесвам ванилови аромати. Не се пръскам с него обаче, защото е най-оцветената имитация, която съм виждала, страх ме е да не си съсипя дрехите.

# 544
  • София
Иво от базар, вече 3 път. Пристигат добре опаковани, първия път при поръчка 40+ ми прати 5 тестера, сега на втората 100+, 10 тестера. Идват за 1 ден. Исках да пробвам на тестер Midnight Poison на Диор, но каза, че не поддържа нови тестери, така че ще я поръчам 30-ца. Фен съм на отровите на Заг. 🤪
Може линк на въпросния Иво?

# 545
  • Пловдив
Аз поръчвам от Базар. Същия Иво е.
https://m.bazar.bg/obiava-14346275/nalivni-parfyumi-zag-zodiak-z … ezplatna-dostavka
Този Диор Адикт по - оцветен ли е от Интенс Кафе на Мартинез? Не вярвам. Ще му дам шанс.

# 546
Ммм Аурата на Заг наистина е страшна!! Много яка. Аз се чудя дали да не си взема оригинала вече. EDT или EDP имитират?
А подходящ ли е за носене сега? Че искам да го взема.
Нося в момента на Баргело Ели Сааб ле парфюм, Габриел и Линдертит, и са ми 🥰🥰🥰 както и Клои на Д&П, а Ли бре на Гида,  ами не е моя 😏

# 547
  • Burgas, Bulgaria
Здравейте.
Търся друг евтин вариант на TOM FORD - FUCKING FABULOUS.
Зная, че PARFEN(749) го имат, добре е направен, но като, че ли нетраен.
Искам по-концентриран вариант.
Благодаря.
Виждам, че и Гиза го имат, много са трайни композициите им /от личен опит/, може да опитате и от тях. Аз този определено не го познавам, но винаги, когато търся нещо взимам и от тях, обикновено са винаги класа над останалите! Flowers Hibiscus

# 548
  • Пловдив
Здравейте.Серията Just Jack на кои оригинали отговарят ?

# 549
Здравейте.Серията Just Jack на кои оригинали отговарят ?
Предимно Том Форт и Криид

# 550
  • Пловдив
А има ли някакъв списък или трябва  да се ориенгирам по пирамидата ?

# 551
  • София
По името и по пирамида. Няма списък.

# 552
Да похваля на Мартинез La, Bellе 220, нямах търпение да дойде напръсках се вчера към обяд, трайността му беше 8- 9 часа. Препоръчвам го! А също и няколко думи за  номер 360 на Armani. Дават го унисекс но според мен си е типично дамски аромат подходящ за сезона и също не по-малко траен от горепосочения 220.

# 553
Мола,препоръчате добра имитация на Коко Ноар/Шанел/!

# 554
  • Варна
А има ли някакъв списък или трябва  да се ориенгирам по пирамидата ?

Аз скоро получих Wild Orchid и по пирамидата (въпреки, че няма 100% съвпадение), но най-вече по шишето предполагам, че е имитация на Velvet Orchid. Много е хубав парфюмът на Just Jack, не познавам оригинала да сравня обаче.

Notino голяма промоция правят в момента - цели 15%, но на предварително повишени цени Angry

Не мога да платя с дебитна карта при тях, непрекъснато ми я отхвърля, а не е нова карта, плащала съм в други сайтове с нея. Налага се да поръчвам с наложен платеж и ме дразнят тези 2 лв. Някой имал ли е такъв проблем с плащане в Notino?

Общи условия

Активация на акаунт