Сполучливи имитации на маркови парфюми - 35

• 82 561
  • 754
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
Ммм Аурата на Заг наистина е страшна!! Много яка. Аз се чудя дали да не си взема оригинала вече. EDT или EDP имитират?

# 526
  • BG-DE
Според мен нито едно от двете, ако не са я променили. Скоро не съм я пробвала но преди имаше сериозно разминаване с оригинала.

# 527
Ако говорим за оригинали, според мен най-добрата Аура е Сенсюел, но аз първообраза не го харесвам особено, така че може би не съм добър ориентир.

# 528
Мартинез са на светлинни години от Рефан / съдейки по това което имам/.Отличават се със завидна трайност и наситеност на ароматите.Препоръчвам ги!

# 529
  • София
Ммм Аурата на Заг..... EDT или EDP имитират?
EDP

# 530
А тази Аура на Заг кого имитира всъщност и кой е номера?

# 531
  • София
Този - https://www.fragrantica.com/perfume/Mugler/Aura-Mugler-45639.html. Номерът трябва да го има в списъците на първа страница. Hands V

# 532
  • София
Хораааа,не се лъжете да си купувате оригинала на Аура, ако ви е харесала имитацията на Заг. И аз така като вас се влюбих в този на Заг. Поръчах на дядо Коледа мин.година да ми донесе оригинала. Тотално разочарование, мноого дървесен и почти никаква ванилия. Ужас просто.

# 533
  • Пловдив
А за Dior - Addict какво ще кажете от Заг? Няма го на първа страница.

# 534
А от къде си вземате, поръчвате ? Разгледах обява във олх, някой доволен/мнение ? искам да си взема и аз Аурата, но официалният сайт мн е скъпа доствката...

# 535
Иво от базар, вече 3 път. Пристигат добре опаковани, първия път при поръчка 40+ ми прати 5 тестера, сега на втората 100+, 10 тестера. Идват за 1 ден. Исках да пробвам на тестер Midnight Poison на Диор, но каза, че не поддържа нови тестери, така че ще я поръчам 30-ца. Фен съм на отровите на Заг. 🤪

# 536
Здравейте.
Търся друг евтин вариант на TOM FORD - FUCKING FABULOUS.
Зная, че PARFEN(749) го имат, добре е направен, но като, че ли нетраен.
Искам по-концентриран вариант.
Благодаря.

# 537
Здравейте.
Търся друг евтин вариант на TOM FORD - FUCKING FABULOUS.
Зная, че PARFEN(749) го имат, добре е направен, но като, че ли нетраен.
Искам по-концентриран вариант.
Благодаря.

Единствено на Заг съм пробвала аз, имам го на тестерче. Траен е, поне 5-6 часа е на моята кожа. Първите 2-3 часа се усеща много интензивно.

# 538
  • Sofia
Здравейте, приятелка ще ходи в Турция и някой, ако се сеща за добър мъжки на Барджело, моля да сподели.

# 539
  • Стара Загора
Здравейте, приятелка ще ходи в Турция и някой, ако се сеща за добър мъжки на Барджело, моля да сподели.
Aventus Creed !

Общи условия

Активация на акаунт