Сполучливи имитации на маркови парфюми - 35

• 80 983
  • 754
  •   1
Отговори
# 510
  • Sofia
как се доставя,виждам,че е италиански сайта.Някой поръчвал ли е?
Дали няма да става до адрес на доставчик в Англия? Аз много отдавна не съм поръчвала нищо от UK и не знам какви фирми за доставка до бг има.

# 511
Ре, аз лятото поръчах от сайта и бях споделила в темата. Идват си от Ирландия и директно при превозвача. Трябва да ги следите във ФБ или Инстаграм. Често правят - 25% отстъпка и освен парфюми имат и подаръчни комплелти, свещи, лосиони, душ-гелове и др.
Лятото си поръчах Myrrh&Bean (30мл) и Wood&sage (90мл) и душ гел от Wood&sage. Съжалявам че не си поръчах свещ също от него. Също така получих с поръчката блотерче на Dark Amber и аз като Bubanka смятам, че е много красив. Водна лилия ми е една от най-любимите съставки мирише свежо и красиво. Определено искам да го имам, но си търся малък. Голям 90 мл ми е много и се надцених с Wood-a. Ако ме питате мен, по-добре си вземете малки опаковки, но повече бройки. 30 мл си стига за доста време. Поне при мен.
Също така не се ограничавайте до Jenny Glow. От там може да поръчате и Just Jack, а той има (до колкото разбрах) не лоши имитации на Creed и Том Форд. А малките бутилки от тази серия са страшно красиви. Искам ги само заради тях!

# 512
И аз се изкуших да поръчам няколко аромата на Jenny Glow. French Lime Leaves е много приятна комбинация между липа и момина сълза. Бих казала, че моят нос усеща повече второто. Хем е нежен аромат, хем над две пръскания може дори да стане задушаващ. Nectarine Blossom го усещам като компот от нектарини с мъх по тях и ще го оставя за по-топло време. Утре трябва да дойде втората ми поръчка с Wood & Sage и Myrrh & Bean. Хвърлила съм око и на други аромати от техните, но чакам да се появят в 30мл опаковки.

Редактирам:
Получих горните два парфюма. Wood & Sage е определено хладен морски бряг в бутилка. Доста свеж, но все пак летен за мен аромат, зелен като мохито. Стои ми унисекс.
Myrrh & Bean обаче е страхотен, топъл и точно за сезона. Напомня ми на ароматните пръчици, леко опушен аромат, заради смирната. Не усещам лавандула в него, тонката и ванилията преобладават.

Ако трябва да ги подредя по мой вкус за момента Myrrh & Bean и French Lime Leaves са ми фаворити. На другите просто сега не им е сезона.

Лошото е, че са голяма краста. Сега съм хвърлила око на Velvet & Oud. Някой с отзиви за него?

Последна редакция: сб, 14 ное 2020, 13:59 от Lilly8145

# 513
Мартинез най-накрая са пуснали La Belle , наличен е на сайта им под номер 220

# 514
.....Лошото е, че са голяма краста. Сега съм хвърлила око на Velvet & Oud. Някой с отзиви за него?
Аз Simple Smile Зимен и много,много хубав:) Само него,Мирт и Тонка и Нара( Помегранате) съм си оставила от Дженитата за студеното време. Velvet & Oud е тъмен,дълбок и силен.роза с агар ууд и пралин.Розата е тъмна и дълбока.Много добре балансиран и с добра трайност при мен.Звучи труден,но се изненадах,след като две мои приятелки помирисвайки няколко от парфюмите ми на шкафчето в коридора харесаха точно Velvet & Oud и двете си го поръчаха Bowtie

# 515
Аз Simple Smile Зимен и много,много хубав:) Само него,Мирт и Тонка и Нара( Помегранате) съм си оставила от Дженитата за студеното време. Velvet & Oud е тъмен,дълбок и силен.роза с агар ууд и пралин.Розата е тъмна и дълбока.Много добре балансиран и с добра трайност при мен.Звучи труден,но се изненадах,след като две мои приятелки помирисвайки няколко от парфюмите ми на шкафчето в коридора харесаха точно Velvet & Oud и двете си го поръчаха Bowtie

Супер, благодаря за мнението.  Аз не издържах на чуденката и го поръчах още вчера, та го чакам тези дни. Не съм сигурна каква роза да очаквам, тъй като единствения друг парфюм с рози и ууд, който се сещам да имам е Tesori D'Oriente Byzantium, а него го харесвам много. Като топла чаша мляко с какао ми е, някак гушлив.
Myrrh & Bean ми се очертава голям любимец за сезона, ще видим Velvet & Oud. Като цяло качеството на Jenny Glow е отлично за скромната им цена. Не избиват спиртни нотки и са с добра трайност. Just Jack също са ми любопитни. Там чакам наличност на тяхната версия на Tom Ford Tabacco Vanille.
Може ли описание и на Pomegranate?

# 516
..Може ли описание и на Pomegranate?
За моя нос е сладко от смокини с много зелени и ароматни, борови иглички.Много плътен,сладко-зелен.Все едно вървя през тъмна ,борова гора.
Има хора от темата,които не го харесват! Въпрос на усещане е! За мен е номер едно от цялата ми огромна колекция Дженита:)

# 517
Worried
Мартинез най-накрая са пуснали La Belle , наличен е на сайта им под номер 220
някой пробвал ли го е , има ли нещо общо с оригинала или е като на Рефан Confounded

# 518
Момичета този аромат на Elode Woman с кой от оригиналите го бяхте сравнили?
https://makeup.bg/product/454890/#/option/1036466/

# 519
  • София
Съдейки по дизайна на опаковката и по пирамидата, трябва да е Black Opium.

# 520
Дали обаче е толкова прекрасен ,колкото Claire?
Claire на Elode ми е любим и не оставам без него.

# 521
Идвам с мнения за Заг. 🔍
Fuckin’ Fabulous на ТФ е блаженство. Типично зимен аромат ми е, макар че като се замисля и пролетта бих го носила. Има нотката на Том Форд - не е за всеки, въпреки че не е толкова остър и силен като Тобако Ванилата например. Попринцип има нотка на лавандула, но аз не я усещам. За разлика от това любимата ми ванилия е осезаема. 💛 Абсолютен унисекс, даже една идея по-мъжки. 😍
Noir на ТФ - малко ми се струва идентичен с Fuckin’ Fabulous, с по-малко осезаема ванилия и по-силна роза. Типичен женски ми е, което е странно, като имам напредвид приликата му с първия. 🤨
Aura - Б-О-Ж-Е-С-Т-В-Е-Н. 🥰 Траен, изключително нежен /което е странно, защото принципно не обичам подобен тип парфюми/. Не съм мирисала оригинала, но предполагам, че е добре измитиран. Мирише скъпо. 😀

# 522
  • София
Дали обаче е толкова прекрасен ,колкото Claire?
Claire на Elode ми е любим и не оставам без него.
Понеже не съм ги пробвала и двата и врачувам по дизайн и пирамида, този Claire трябва да е имитация на Chloe (първото, от 2015, с розите). Което значи, че няма нищо общо с Black Opium, който всъщност не понасям.

# 523
Атти ,може би не съм се изразила правилно.
Имах предвид ,че Claire от Elode е невероятен ,траен и много любим мой "парфюм".
Дали Woman ,ще е толкова прекрасно направен като Claire.
Единствения вариант да разбера е като отида в Лили или ДМ за да го помириша и да реша.

Да се оплача ,че  "у наше село" ,няма на Рефан нищо на Хермес,Хюго Бос и Булгари.
Исках да пробвам нещо тяхно.
Имаме Мартинез и дали да не се престраша да взема нещо тяхно.
Имаме в Кауфланд Рафела ,но като гледам как всеки път пробутват промоции за по 5 лв. ,изобщо не искам да ги пробвам дори.

# 524
..Имаме Мартинез и дали да не се престраша да взема нещо тяхно.....
На Мартинез нещата са много добри(за мен),пробвай,щом има.Аз лично ги предпочитам пред Рефан Bowtie

Общи условия

Активация на акаунт