Сполучливи имитации на маркови парфюми - 35

• 81 024
  • 754
  •   1
Отговори
# 495
Не знам, но на мен ми напомни Insolence , нямам идея от къде идва.Нищо общо нямат в нотите, но още що го пръснах първото, което ми изникна беше Insolence. Уникален аромат. Ре, аз май от твоя пост се "подведох" Simple Smile
Странно е, Инсоленс е прекрасни виолетки, а тук има мощна,кремава тубероза смесена с нещо землисто,което бързо изчезва. И за отигинала го оприличават много на Ангел и демон, но пък носове всякакви Satisfied

Последна редакция: чт, 12 ное 2020, 21:24 от Ре

# 496
Здравейте:blush:, някой да може да сподели две думи за Amouage Dia? Гледам Гиза имат негова имитация та мисля да го пробвам. Особено след като се влюбих в Blossom love на Гиза.
За мен Диа е ужасен,  Blossom love се търпи,но и него подарих.Но пък цените позволяват да се пробват.Ако не познавате оригинала,прочетете малко oписания,за да се ориентирате за какво става въпрос Simple Smile
https://www.fragrantica.com/perfume/Amouage/Dia-pour-Femme-1109.html
Благодаря, Ре.За това питам вас и ще прочета да се запозная.

# 497
  • София
Диа е с толкова много алдехиди, че направо задушава. Човек наистина трябва да ги харесва страшно много, за да му допадне този парфюм. Тестът си е направо задължителен.

# 498
А има ли имитация на Ангел и демон, защото много трудно се намира в орогинал, а ми е голяма любов и на мен и бих си взела.
Мартинез имат ли имитация на него?

# 499
...Докато поръчката ми на Гиза - никакво движение вече 2 дни :/
Странно,при мен идва на другия ден Thinking ...макс на втория ден ,ако съм поръчала следобяд.
Утре идва. Днес се чух със собственичката и каза че имало проблем с адреса ми, тъй като ми е 1ва поръчка, а предполагам и за моя район.
Та нямам търпение, пък като ви чета, колко сте доволни, направо май ще отскача до Варна скоро Simple Smile

# 500
BilyanaMoon Познаваш ли оригинала LeParfum? На мен не ми допада особено самия той, остър ми е и натрапчив. Или имаш предвид, че аромата на Гиза е различен от оригинала?
Мишчица, не познавам в оригинал LeParfum. Точно остър, задушлив, натрапчив, даже отблъскващ намирам  парфюма в имитацията на Гиза. Не е моят и втори шанс няма да му дам.

# 501
...И някое друго Джени искам да отнеса. Със сигурност ще взема Мирт и тонка, не знам дали ще ми хареса, но нещо ме влече към него и второто не знам кое да бъде. Thinking Някакъв съвет?
какво си търсиш? Мирт и тонка е красив и за зима.Днес съм точнос  него:))) Другите ми зимни на мен са Pomegranate и Velvet & Oud (но не е наличен). Ако искаш хубав цветен- Минозата или Фрезия и куша. Ако търсиш свеж коктейл в бутилка- Мохитото или Бери енд Бей:) Ако обичаш зелена липа,Френскит лимонени листа.Ако искаш нешо леко и зелено- Босилек и лайм......така ги усещам аз:)))
Блубел е акватик с леки пъпешови нотки, летен за мен.
И аз с една сляпа поръчка на Мирт и тонка от Нотино, че са с БД и май днес ще е при мен, а поръчах вчера Simple Smile)) нямам търпение
...
Получих го, помирисах и оставих. Нито ме отблъсна, по-скоро ми се стори поносим. Сега пръснаха на китка, че напоследък съм легнала на тема аромати Simple Smile))) Много приятен за това време, някак гушлив и топъл, а по принцип харесвам малко по-различен тип парфюми -малко сладки, малко свежи и много цветни.
Ре всъщност от къде си ги вземате вие, искам още някой да си взема 30 мл, кой би препоръчала ?
Относно Le parfume аз не познавам оригинала,но взех по препоръка версията на Баргело и много, много ми допада.
Хмм,този Джени дали не ми прилича на един познат мъжки, Salvador Dali black sun ?

# 502
  • Стара Загора
Ле парфюм аз тествах на кожа лятото, като бях в магазина на Гиза и ми капнаха от маслото. Дали не му беше топло, не ме впечатли. Трябваше му време да се развие, но аз го усетих много близо до кожата и не беше това, което исках. Маслен и с никакъв шлейф. Някак скромен и тих. Спрей вариант не съм тествала. На Баргело версията ме устройва идеално и затова не търся други. Simple Smile

# 503
.... харесвам малко по-различен тип парфюми -малко сладки, малко свежи и много цветни.
Ре всъщност от къде си ги вземате вие, искам още някой да си взема 30 мл, кой би препоръчала ?
....
Поръчвам от Нотино на сляпо.Няма къде да се пробват за жалост,върхала съм 3 и  подарих два:)Осаналите са в колекцията,има и много НЕналични,които чакам с голмо нетърпение-белкем заредят някой Satisfied
Леко сладко,свежо и цветно- Мимозата, Фрезията,Бери енд Бей, Анжелика и ако обичаш липа,натурална заедно със желените дръжки и туук таме прокрадваща с роза- Френските лимонени листа.

ПП.Казват,че Розата също е хубава,но аз не съм я пробвала,не съм розоман(само ,ако е деликатна и прави аромата по-балансиран)

Последна редакция: пт, 13 ное 2020, 10:24 от Ре

# 504
Онзи ден си взех три Дженита, ами, чуднички са! Сладки малки опаковки, изчистени шишета и на вид хубава капачка, едва като я хванеш усещаш какъв е евтинджос. Grinning
Смирна и тонка е унисекс за мен, леко тъмен, загадъчен, определено ми идва особен, но ми харесва, въпреки че ми идва тихичък и малко нетраен, но пък за тази цена може с кеф да се подновява.
Френските листа са чудесна реалистична липа, както многократно се е споменавало. Wood and sage намирам по-хубав от този на Мартинез. Много ми харесва, не бих го определила като унисекс, а за трайност още не мога да изкажа мнение, тъй като го пробвах от нетърпение като го получих още, но само върху китката си.
Сега се чудя кое друго Джени да си взема, много ме изкушава Pomegranate, но искам само 30-чки а те почти не останаха. Между другото много селски номер от страна на Нотино, че като пуснаха БД и вдигнаха цените с по 1-2лв.

# 505
мирт и бийн - тих и нетраен?
на мен ми е малко игрив пръста, може би заради това нямам проблем с трайността
напръскан вчера следобяд и в момента е доста интензивен върху мен
моето усещане за цвета му е слонова кост
любов от първо помирисване + асоциацията ми за друг любим парфюм, с който нямам от къде да се сдобия

https://www.notino.bg/jenny-glow/angelica-sinensis-parfjumna-voda-uniseks/
този бих ти препоръчала, когато го заредят
никакъв унисекс не е, нежна тубероза е

https://www.notino.bg/jenny-glow/dark-amber-parfjumna-voda-uniseks/
този също не е наличен сега, но е доста женствен също - за мен е чак неносим
според носа ми цветът му е топло тъмно лилав

https://www.notino.bg/jenny-glow/pomegranate-parfjumna-voda-uniseks/
нарът не е лош, но определено мога да живея и без него

https://www.notino.bg/jenny-glow/green-cucumber-parfjumna-voda-uniseks/
краставицата е най-странният и необичаен аромат за мен
но ако не ти допада мирт и бийн, по-добре не я взимай - тя е злата му сестра
цветът е отново нещо бежавеещо със светъл мътно зелен нюанс

ууд'н'сейдж не харесвам в никакъв вариант вкл. и джени, моят май го подарих
просто в момента не си спомням дали мигрира в детската стая или в чужда спалня, но го няма върху моя шкаф, ура!

# 506
# 507
как се доставя,виждам,че е италиански сайта.Някой поръчвал ли е?

# 508
Ирландски е, доставят само до UK и Ирландия с фиксирана цена, другите доставки явно са на запитване.

# 509
Момичета, имате ли мнение за два от ароматите на ТФ на Заг - Fuckin’ Fabulous и Noir? 🤨

Общи условия

Активация на акаунт