Сполучливи имитации на маркови парфюми - 35

• 80 950
  • 754
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
Я кажи Туили на Ермес как е като аромат. Аз не знам и оригинала
Аз не се спогодих с него. Не познавам оригинала.

# 421
Boss Orange пробвай на Лидл,при мен е с убииствена трайност. А на дрехите трае с дни.
Как се казва?

Suddenly Diamonds

# 422
  • Стара Загора
Ивченцето, благодаря за споделеното мнение.

Харесвам сладко-топли през зимата и свежаци през лятото..ще си избера няколко...просто ми е интересно да се запозная с техните имитации.
Иначе рових за номера на Дзен и не го открих, ясно защо..

# 423
Най - добро според мен изпълнение на Zen е това на D@P. /собствено мнение/ Heart
Търсих го в Одрин но нямаха наличен Sad

# 424
Някой знае ли новите аромати на Рефан Limited blend на кои парфюми са копия

EXTREME SANTAL - ароматно съчетание от свежи цитруси, чувствен сантал, амбра и ванилия;
JASMINE & TUBEROSE - хармонично съчетание от класически цветисти ноти на жасмин и тубероза;
SMOKY VETIVER - дързък аромат, въплътил богатия и сложен ветивер, с основа от билкови и опушени ноти;
METALLIC VANILLA -нестандартен букет от метални ноти, нежна ванилия, бели цветя и сладък хелиотроп.
DARK ORCHID - богат аромат с изискани нотки от орхидея и подправки;
VANILLA TOBACCO - съблазнително съчетание от ароматен тютюн и сладка ванилия;
ITALIAN NEROLI - букет от искрящи цитруси и цветисто нероли;
MUSK & CITRUS - луксозен аромат с цитрусови и мускусни ноти;
SAFFRON & ROSE - завладяваща композиция с подправен и дървесен аромат;
AGARWOOD & ROSE - екзотичен ориенталски аромат на агарууд и деликатна роза;
VANILLA & ROSE - благородно ухание на рубинена роза и сладка ванилия;
WINDY ROSE - невероятен цветист букет от българска, френска и турска роза;
CYPRESS OF ITALY - изключително съчетание от аромати – цитруси, подправни ноти, плътен мирис на кипарисово дърво;
WOOD & SPICES - подчертано дървесен аромат на агарууд, съчетан с пушечни ноти;
SANDY ROSE - нестандартно ухание на кадифена роза, чувствен агарууд и подправки;
LEATHER OF TUSCAN - оригинален класически аромат на кожа с еротични чувствени нотки;
AMBER & BERGAMOT - oкеан от цитрусова свежест, преливащ в топлата прегръдка на фина, чувствена амбра.

# 425
Момичета, много ме заинтригувахте с тази Гиза. Не съм се запознавала никога с нея, не съм помирисвала техен аромат, но вашите мнения са доста влиятелни, та се прекършвам вече. 😀 Харесват ми т.нар. обсебващи аромати, силни, запомнящи се. Лекичките не са моето нещо, та от тази гледна точка какво бихте ми препоръчали на марката.
Като друг ориентир: Влюбена съм в Черната орхидея, Хипнотичната отрова, Тобако Ванилията /всички в изпълнение на Заг/

# 426
Ей аз реших да помириша едно Тобако Винила и ми е ужасно това, а аз си падам по тежките аромари 😪

# 427
  • София
Някои са очевидни още по името, но на първо четене, от това, което съм пробвала или имам:
DARK ORCHID - ТФ Черната орхидея
VANILLA TOBACCO - ТФ Тобако ванил
ITALIAN NEROLI - ТФ Нероли портофино
MUSK & CITRUS - Авентус
VANILLA & ROSE - Роузес берберанца
CYPRESS OF ITALY - ТФ кипариса (както там се казваше)
LEATHER OF TUSCAN - ТФ Тосканската кожа

Някой знае ли новите аромати на Рефан Limited blend на кои парфюми са копия
EXTREME SANTAL - ароматно съчетание от свежи цитруси, чувствен сантал, амбра и ванилия;
JASMINE & TUBEROSE - хармонично съчетание от класически цветисти ноти на жасмин и тубероза;
SMOKY VETIVER - дързък аромат, въплътил богатия и сложен ветивер, с основа от билкови и опушени ноти;
METALLIC VANILLA -нестандартен букет от метални ноти, нежна ванилия, бели цветя и сладък хелиотроп.
SAFFRON & ROSE - завладяваща композиция с подправен и дървесен аромат;
AGARWOOD & ROSE - екзотичен ориенталски аромат на агарууд и деликатна роза;
WINDY ROSE - невероятен цветист букет от българска, френска и турска роза;
WOOD & SPICES - подчертано дървесен аромат на агарууд, съчетан с пушечни ноти;
SANDY ROSE - нестандартно ухание на кадифена роза, чувствен агарууд и подправки;
AMBER & BERGAMOT - oкеан от цитрусова свежест, преливащ в топлата прегръдка на фина, чувствена амбра.

# 428
...
Pomegranate беше изчерпан, за съжаление. ...
Има го пак. Аз пак се презаредих с него,вече имам 270 мл от него Satisfied Луда работа....

# 429
Zen не беше наличен като пусках. Говорих и със собственичката, каза няма.

Не знам какви парфюми харесваш - Олимпеа Аква, Мон Герлен, Цветя на любовта на Амуаж, Цветната бомба и Декаденс на М. Джейкъбс (ако обичаш сладки), също Долче Гардън, Прада Ла Фем, Туили на Ермес, Пантерата е хубава (специфична обаче), САНТАЛ Роял е добър, Уоманити, за феновете на леките Флорал и Дейзи... Абе аз не съм купила някой, който да не ми е харесал и бил нетраен.
Момичета аз нещо трудно се ориентирам в сайта Thinking пък като се сетя че мин седм бях във Варна, ама не бях достатъчно проучила тази Гиза ...
Например как да намеря  Долче Гардън, Прада Ла Фем, Туили на Ермес ?
ориентирах се, че и доствката  не е фрапираща Relaxed ще се харчи Bowtie

благодаря предварително Heart Decoration

Последна редакция: пт, 06 ное 2020, 10:00 от ani-ali

# 430
Като притежател на Идол Ланком и имитацията на същия от Мартинез, да кажа, че е много сполучлива.

# 431
Аз малко поизоставих имитациите, но днес вече бях решила да взема един интоксикиран Килиън, че отдавна го мисля Joy и евентуално още някое шише за разкош, обаче в сайта всичко на всичко има 20-тина парфюма. Аз ли някъде бъркам, или сериозно са им оредяли редиците?
И някое друго Джени искам да отнеса. Със сигурност ще взема Мирт и тонка, не знам дали ще ми хареса, но нещо ме влече към него и второто не знам кое да бъде. Thinking Някакъв съвет?

# 432
...И някое друго Джени искам да отнеса. Със сигурност ще взема Мирт и тонка, не знам дали ще ми хареса, но нещо ме влече към него и второто не знам кое да бъде. Thinking Някакъв съвет?
какво си търсиш? Мирт и тонка е красив и за зима.Днес съм точнос  него:))) Другите ми зимни на мен са Pomegranate и Velvet & Oud (но не е наличен). Ако искаш хубав цветен- Минозата или Фрезия и куша. Ако търсиш свеж коктейл в бутилка- Мохитото или Бери енд Бей:) Ако обичаш зелена липа,Френскит лимонени листа.Ако искаш нешо леко и зелено- Босилек и лайм......така ги усещам аз:)))
Блубел е акватик с леки пъпешови нотки, летен за мен.

# 433
Именно от там идва проблемът, не знам какво искам. Grinning От година съм на вълна гурмета, тук-там нещо цветно и някой друг ориенталец. Летните свежаци са ми на заден план, нещо ги недолюббвам последно време. Фрезия не харесвам особено, липа обичам, но акация обожавам, а никъде не открих хубава бюджетна такава. Head Band
Pomegranate минава ли за унисекс или е с осезаем дамски уклон?

# 434
Pomegranate минава ли за унисекс или е с осезаем дамски уклон?

За мен е унисекс.Ако мине мъж покрай мен с този парфюм,ще вървя като кученце след него,хихихи Joy
ПП.Току що бях в Нотино да си взема точно  Помегранате и напръсках едната консултантка,че много искаше да го пробва. Каза,че веднага си го поръчва за нея.

Последна редакция: пт, 06 ное 2020, 16:34 от Ре

Общи условия

Активация на акаунт