Сполучливи имитации на маркови парфюми - 35

• 80 962
  • 754
  •   1
Отговори
# 390
Ивченцето, а какви са тези мини масла? На Гиза ли са? Аз не ги виждам в сайта

# 391
  • Lost in a fairytale ...
Момичета, коя е най-добрата имитация на Адикт? Имам един рефанец, но не ми е достатъчно траен. Мисля да пробвам Мартинез, че освен, че ми е на лесно, както се казва, откъм трайност ме убиват почти всички, които имам.
Също така, намерих Мартин Лион в нашия Елитис и помолих да заредят Нарцисо Пудре и Кирке на сляпо. Ще отида тези дни да ги взема и ще пиша как са.

# 392
  • София
the_demon предполагам, че става въпрос за мини ароматчетата. В сайта имаш избор за количество от всеки продукт, когато не е 30 мл, а например 3 или 6, пристига в рол-он. Питах дамата от Гиза как се ползват, т.к четох, че трябвало да се разреждат със спирт, но тя каза че са готови за ползване и не е нужно да се разреждат. За мен рол-чето не ми е най-удобното нещо, И си ги пресипвам в спрейче. Но определено е удобно, т.к така можеш да пробваш различни аромати и да избереш.

Мнението ми съвпада с това на iv4enceto_91, относно качеството на Гиза, но аз не съм пробвала много от другите марки имитационна парфюмерия. Само знам, че Рефан си имат една типична нотка във всички, които съм пробвала, докато при Гиза, всяко си е само за себе си.

# 393
Да ме ориентирате за добра имитация на Allure?

# 394
Shiny,за мен най-добрата имитация на Addict е в изпълнение на Роксан в Mood версията им.Евтин,траен и доближен до оригинала- какво повече да се желае

# 395
Мишчица, много благодаря за отговора. Не бях обърнала внимание на милилитрите

# 396
Днес пристигна пратката ми от Иво от Базар. Взех така любимия ми Tobacco Vanilla, който вече цяло лято ми е голямото откритие и любов от първо душкане. Зимата се надявам да е даже още по-прекрасен. Взех Хипнотичната отрова, която също е невероятна - определено не съм сбъркала със спомените си от миналото лято, когато ми беше първия допир с нея. 😍 Номада също го поръчах - и той е много хубав, но някак...не е толкова силен на кожата ми, колкото се надявах. Ароматът му е по-скоро лек и цветен (?), поне аз така го усещам. Пойзън гърл също поръчах, като тя си ми е стара любов и реших да подновя използването и сега. Получих и пет тестерчета. Черната орхидея ми е новия фаворит - нещо уникално е; адска издръжливост, пръснах в 12 и сега 5 часа по-късно е със същия интензитет. Уау. 🥰 Boucheron Quatre нещо не ми допадна - много сапунен ми идва, а аз не обичам този тип аромати. Металика на Том Форд също е голямо откритие. Очевидно неговите парфюми са най-близки до мен. 😛 PURE XS- нещо не е моя пак. Нероли Портофино ми е другото тестерче - усещам мноооого цитрус, а аз определено обичам подобни аромати, така че и той е в графа “Следващия път ще е 50!” 😀🤪

# 397
  • Sofia
Този Иво само на Заг ли предлага ?

# 398
  • Пловдив
Да, само Заг. Нещо ново има ли той последните месеци? Скоро не съм поръчвала.

# 399
Взех Armaf CDNIM, Insurrection II и репликата на Aventus на Parfen. Смесих ги и се получи г/д 80% съвпадение с Aventus Creed само в опенинга (взех си мостра на Creed от 1мл и ги сравних).
Като цяло - CDNIM е с новия бач от 2020/Юни и той е доста зле.
На Parfen имитацията на Aventus е много по-добра от тази на Рефан, но трае само около 30 мин. На Рефан е трайна, но е дота зле, много синтетично мирише и е доста объркан мириса.
Поръчах от чрез Емаг на Парфен 2 по 30 и 1 по 50, но доидоха 3 по 30 - т.е. прецакаха ме. 
Диор на парфен мирише доста зле и синтетично, като парфюм от 5 лева за кола и ужасно лоши ми става. А другия Bleu De CHnael мирише на препарат за прозорци. Тези двта с а трайни но много зле от към качестов.
На сайта им пише аромати 90% сходност с оригинала и в тази група включиелно бяха Bleu De CHanel i Savage, но са изключително зле, наистина ли така миришат оригиналите?
Можете ли да ми кажете наистина добри саитове за имитации, където има по-високи сходности с оригиналите на репликите?

# 400
  • Burgas, Bulgaria
Момичета, коя е най-добрата имитация на Адикт? Имам един рефанец, но не ми е достатъчно траен. Мисля да пробвам Мартинез, че освен, че ми е на лесно, както се казва, откъм трайност ме убиват почти всички, които имам.
Също така, намерих Мартин Лион в нашия Елитис и помолих да заредят Нарцисо Пудре и Кирке на сляпо. Ще отида тези дни да ги взема и ще пиша как са.
Най - добър според ман е Адикт на Баргело, ако имате възможност поръчайте си от Турция, много добре е направен.Flowers Hibiscus

# 401
Скрит текст:
Взех Armaf CDNIM, Insurrection II и репликата на Aventus на Parfen. Смесих ги и се получи г/д 80% съвпадение с Aventus Creed само в опенинга (взех си мостра на Creed от 1мл и ги сравних).
Като цяло - CDNIM е с новия бач от 2020/Юни и той е доста зле.
На Parfen имитацията на Aventus е много по-добра от тази на Рефан, но трае само около 30 мин. На Рефан е трайна, но е дота зле, много синтетично мирише и е доста объркан мириса.
Поръчах от чрез Емаг на Парфен 2 по 30 и 1 по 50, но доидоха 3 по 30 - т.е. прецакаха ме. 
Диор на парфен мирише доста зле и синтетично, като парфюм от 5 лева за кола и ужасно лоши ми става. А другия Bleu De CHnael мирише на препарат за прозорци. Тези двта с а трайни но много зле от към качестов.
На сайта им пише аромати 90% сходност с оригинала и в тази група включиелно бяха Bleu De CHanel i Savage, но са изключително зле, наистина ли така миришат оригиналите?
Можете ли да ми кажете наистина добри саитове за имитации, където има по-високи сходности с оригиналите на репликите?
Всяка фирма има и добри и не дотам добри попадения. На стр.1 от темата има списък -класация на някои от имитациите относно близост с оригинала, според изказани мнения в темата.

# 402
Здравейте групичка
Препоръчайте ми някой нов свежарски и траен М парфюм, може и да не е нов аромат😁

# 403
Момичета, супер случайно ми хрумна да вляза да проверя Jenny Glo и за щастие, бяха заредили немалко - поръчах светкавично по 30 мл от Wood & Sage, Myrrh & Bean и Mimosa & Cardamon Cologne.

Pomegranate беше изчерпан, за съжаление. Чудих се много за Berry&Bay, какво можете да кажете за него? На бърз сърч не намерих мнения сякаш.

На Oak & Hazelnut и Oak & Berries също, но искам първо да придобия представа за стила и да видя, че не ми евтинеят ароматите, преди да си направя колекция Grinning

А на Just Jack коя е имитацията на Creed? Предположих, че Tweed, ама списъкът с нотките няма общо с този на оригинала.

# 404
bambinnah ,
Скрит текст:
Момичета, супер случайно ми хрумна да вляза да проверя Jenny Glo и за щастие, бяха заредили немалко - поръчах светкавично по 30 мл от Wood & Sage, Myrrh & Bean и Mimosa & Cardamon Cologne.

Pomegranate беше изчерпан, за съжаление. Чудих се много за Berry&Bay, какво можете да кажете за него? На бърз сърч не намерих мнения сякаш.

На Oak & Hazelnut и Oak & Berries също, но искам първо да придобия представа за стила и да видя, че не ми евтинеят ароматите, преди да си направя колекция Grinning...
Точно трите ,които чакаш са ми едни от най-любимите:) Дано ти харесат. Berry&Bay е страхотен за лятото. Получавах само комплименти с него. На мен ми мирише на вкусен ,плажен, свеж плодов коктейл.Много освежаващ.
Аз днес си взех от Нотино - Jenny Glow Forest Bluebell, допълвам си колекцията. Харесва ми 50:50. Започва с леки размити плодове, акватичен и след това в него идват нотки от Мирт и Биин и от Фрезията.Странен е,не е неприятен или труден.Просто не е уау.Летен аромат е за мен. Пръснах на кожата на друга парфюмна феичка ми замириса на лято,изби нещо хубаво и зелено,което при мен го няма .............и и  завидях Stuck Out Tongue Closed Eyes

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 18:13 от Ре

Общи условия

Активация на акаунт