Сполучливи имитации на маркови парфюми - 35

• 81 066
  • 754
  •   2
Отговори
# 180
[[ Здравейте! След дълго четене в тази тема се реших да поръчам от Зак Зодиак. Днес си взех парфюмчетата от първата ми поръчка: 50 мл. Бушерон Куатре и още 10 мострички и 1 подарък. Веднага се напръсках с Бушерон и много ми допадна. За мен е интересен, свеж, цветен с цитрусова нотка/но не и лимонова/. Преди доста месеци се бях пръснала с оригинала и доста ми хареса, затова си го поръчах в пълен размер. От мостричките напръсках с 532 МЕ върху дамаска в стаята и  излязох. Когато се прибрах след няколко часа аромата беше из цялата стая, много приятен/оприличавам го на карамелен крем/. Нямам търпение да пробвам и другите. До сега съм ползвала предимно на Рефан, но от там ми понасят предимно леките аромати и никога не съм забелязвала да се носят така във въздуха. Ще продължавам да чета с удоволствие публикациите в тази тема. 🙂[]

Последна редакция: чт, 08 окт 2020, 17:19 от 77roza

# 181
Искам да попитам има ли имитация-парфюм, който да си променя аромата след като се пръсне и коя марка е, ако има?

# 182
https://giza-perfumes.eu/vanilov/216-parfyum-d253-angel-muza-ekskluziv.html
Момичета, това е имитация на Мюглер, Angel Muse ?
Добра ли е , доближава ли се до оргинала, ако някоя го е използвала или пробвала ? 🌸

# 183
77roza Мостричките от заг ли са? Харесала съм си няколко парфюма ама искам да пробвам,като мостра. Може ли линк за мострите. Благодаря.Heart Eyes

# 184
Bobi_bs: Всичко е от сайта. Мостричките ги няма показани. Обясниха ми, че на всеки парфюм, който фигурира в каталога могат да предложат мостра. Комплект от 5 мостри е 5 лв.  Описват се номерата в полето за коментар, след като посочите куриер в поръчката си. После ви се обажда оператор за потвърждение и може да ви консултира допълнително. Преди поръчката задавах въпроси по месинджър. Днес се пръснах с 088 РJ - разкошен е.

# 185
  • Варна
Здравейте момичета и момчета! Имам голяма молба към вас. Слагайте големите постове и големите снимки като скрит текст, защото така заемат много място и темата трябва често да се обновява, което е  доста трудоемка работа, а коментарите, които са съществената част от поста се изгубват сред многото повтаряща се информация!

# 186
Утре ще получа My way от Мартинез. Доста бързо реагираха те. Оригиналът не съм тествала все още, просто защото толкова пари и да имам, няма да дам. А и чувам, че е сладка водичка. Нищо уау. Женствената нотка, която усещам във всички парфюми на Мартинез може да го направи по - красив.

Хареса ли ви May Way и доближава ли се до оригинала? Много ми допадна оригиналния аромат и  искам да си го взема като реплика, но на Рефан и Заг още няма разработка.

Последна редакция: чт, 08 окт 2020, 12:44 от 77roza

# 187
  • Пловдив
Не познавам оригинала, но Ре на предишната страница написа, че версията на Мартинез е близка до оригинала. Вие го харесвате, значи може би ще ви допадне и имитацията.

# 188
...Хареса ли ви May Way и доближава ли се до оригинала? Много ми допадна оригиналния аромат и  искам да си го взема като реплика, но на Рефан и Заг още няма разработка.
Аз мисля,че ще Ви хареса,щом харесвате оригинала. Оригинала е малко по-силен и по касисов за разлика от версията на Мартинез,но ако не ги тествате паралелно, веднага се разпознава кой е аромата (имитацията)! Дъщеря ми е пристрастена, всяка сутрин се олива и цялия апартамент мирише Simple Smile Аз трябва да вадя тежката артилерия,защото не обичам да ме заглушава Laughing

# 189
  • СОФИЯ/ДРАГАЛЕВЦИ
Момичета здравейте и от мен .Имам една молба,може ли да ми кажете дали този парфюм има имитация ?-GUERLAIN L'HOMME IDEAL L'INTENSE МЪЖКИ ПАРФЮМ
Благодаря предварително

# 190
Момичета здравейте и от мен .Имам една молба,може ли да ми кажете дали този парфюм има имитация ?-GUERLAIN L'HOMME IDEAL L'INTENSE МЪЖКИ ПАРФЮМ
Благодаря предварително
Май няма. От години взимам на свекър ми 413   L'HOMME IDEAL - GUERLAIN на Парфен,който е много хубав,близък до оригинала и траен! Интенза е малко по-наситен,но са доста близки( за оригиналите става въпрос). L'HOMME IDEAL Extrême e малко по-различен,но и той основно в началото.Доста са сходни и трите!

# 191
  • София
Аз го тествах в събота в Мартинез, нищо особено. Изчезна за около 1 час, не напълно, но с мнооого въображение го усещах. Имайте предвид, че кожата ми отразява почти всички парфюми доста продължително време, доста над очакваното. Обикновено усещам уханията над 10 часа.

Последна редакция: чт, 08 окт 2020, 14:15 от Mari_qana

# 192
  • Sofia
Кажете някой хував мъжки аромат на Барджело, Зак, Мартинес, Айфел. Не е задължително да е съвсем еднакъв с оригинала.

# 193
На Заг 190 LH и  257LE
На Рефан 047

# 194
  • Стара Загора
Кажете някой хував мъжки аромат на Барджело, Зак, Мартинес, Айфел. Не е задължително да е съвсем еднакъв с оригинала.
На Баргело - Aventus Creed е страхотен.

Общи условия

Активация на акаунт