Сполучливи имитации на маркови парфюми - 35

• 81 134
  • 754
  •   1
Отговори
# 285
  • Стара Загора
Ееех, този Габриел.... Аз оригинала пробвах лятото във Варна и едва усетих нещо. Изобщо не ме впечатли. Есенс пък още по-малко. Ама този на Баргело е мощен и разкош!
Ле парфюм също ми е голям фаворит. Колежката за която взех, ме обгазява цяла седмица с него....в добрия смисъл. Само като мина по коридора и не мога да сбъркам, че е била тя. Уникатче е!
Влизам в стаята й, вдишвам дълбоко и за минута притаявам дъх... Наслада за сетивата! Луксозни и маслени цветя.
Щом тази с която са заедно, дето мори всички ни с Трезорите на Ланком, рекла давам ти 10 лв и да го взимам - смятайте.

Чакам с нетърпение да отидем пак, за да си взема Линтерди. Толкова хубав е, яд ме е че не си купих като изпълнявах поръчка на приятелка. Тя пък пожела да взема Burberry Her при следващо ходене, но едва ли тук някой ще го е пробвал.

Както споделих за Dior Poison Girl, не им е добър изобщо. Никаква сладост. Бие на унисекс. За мен е много близък до Burberry Brit Rhythm, в който обаче има ясна лавандула, бели цветя и мека дървесна база.

Ох, направо сме луди за връзване... Толкова много имам за носене и разучаване. Днес ми пристигна и 100 мл от Lancome Idole Intense, който спечелих от игра. 😁

Последна редакция: сб, 17 окт 2020, 08:28 от iv4enceto_91

# 286
  • Пловдив
Вече една година купувам имитации ( то и оригиналите не са ми малко) и все още не съм тествала нищо на Гиза. Освен един от съфорумка (Благодаря) та ще взема да подпукам и тях. От Иво вече пробвах всичко на Заг. От Мартинез също нямам пропуск. Рефан пък напоследък ме разочароват - спирт и лек аромат има всичко, което ми харесва (когато минавам покрай хората сигурно си мислят, че съм изтряскала две- три водки)
Ами сега.. ще поръчвам, няма как.  След толкова хвалене, трябва да има защо.
П.с. гледам, че The moon са пуснали вече имитация на My Way, ако някой го интересува. Аз съм пас там.

Последна редакция: сб, 17 окт 2020, 06:21 от Unforgiven*

# 287
Дами, влизам да ви похваля едно от новите попълнения на Мартинез - Fleur de Portofino! Изключително нежен аромат е! Започва с цитруси, след което започвам да долавям жасмин..като цяло красив флорален парфюм. Изключително неочаквано беше за мен, тъй като Том Форд изобщо не ми пасват..но този изключително много ме впечатли. Пробвах и Chocolate Greedy, интересен е, но изобщо не ми стои женствено да мириша на пакет шоколадови бисквити Grin

# 288
Здравейте! Имам питане за един аромат на D&P... На първа страница срещу L3. пише Лолита Лемпика без име на самия парфюм. В магазините на D&P парфюма е Лолита Лемпика - Elysium. Самия аромат много ми харесва без да познавам оригинала му и това ме подтикна да потърся оригинала, но не откривам такъв парфюм!, 🤔😐 Аз ли не го намирам или Lolita Lempicka такъв парфюм няма, но пък D&P имат?

# 289
  • BG-DE
Lolita Lempicka нямат такъв парфюм, явно си е измишльотина на D&P но щом ти харесва няма никакво значение 😊

# 290
Lolita Lempicka нямат такъв парфюм, явно си е измишльотина на D&P но щом ти харесва няма никакво значение 😊

И аз стигнах до този извод, но е странно, че те D&P са си го позволили и именували...  Вчера бях в Лозенград - 50 мл. е на цена 50 лири.

# 291
  • Пловдив
Здравейте.Някоя от Вас ползвала ли е от парфюма Лъки Виолетка.Все още търся моята захаросана бонбонеста Виолетка. Тази каква ли е? Или ми препоръчайте някоя която сте харесали.

# 292
  • Пловдив
Харесвам Ultraviolet от Заг.
Тези кои бяха? И от къде съм поръчала? Някой, ако може да ми каже. 😄😄

Последна редакция: нд, 18 окт 2020, 18:19 от Unforgiven*

# 293
....Тези кои бяха? И от къде съм поръчала? Някой, ако може да ми каже. 😄😄
Пипа на кутията, че са на Флоргарден Simple Smile

# 294
момичета, къде ги имаше Лъкитата на кой точно отговарят? не ги намирам на 1 стр..

# 295
  • Sofia
В Скартоп са написани, но те не предлагат всички

# 296
някой знае ли това Мон Париж YSL ли е?
https://pesteliv.com/product/3523/lucky-mon-edt-damska-30-ml.html

# 297
"Аз днес видях малко магазинче с Рефан по път към Спиди и влезнах. Исках да пробвам Берберанзата, но то беше едно бабе продавачка.... И като се изказа как й ги били показали вчера тия новите, но били отвратителни и миришели ужасно, просто избягах набързо. Не ми се спореше с нея, щото на 60 + е безсмислено да обяснявам. Отговорих й просто, че са по-интересни и не са за всеки. "

Би ли казала къде се намира това магазинче на Рефан?

# 298
Има ли сполучлива имитация ( или въобще някаква имитация) на Tom Ford White Patchouli ?

# 299
  • Lost in a fairytale ...
Бърз ъпдейт за Бакара на Мартинез- вчера се напръскани, към 6-7 следобед, още го усещам на  кожа, но по-важното е, че в студеното време (при нас беше ок. 10 градуса) оная болнична нотка я няма. Разнася се само прекрасност  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт