Сполучливи имитации на маркови парфюми - 35

• 81 081
  • 754
  •   1
Отговори
# 300
Скрит текст:
Някой пробвал ли е "D246 Добро Лошо Момиче Ексклузив" копие на Kilian - Good girl gone bad , и
 "UNS46 "Оуд Сатен" Ексклузив"  копие на Oud saten Mood na Maison Francis  в изпълнение на  GIZA ?
Споделете мнение ... отдавна им се чудя
Oud saten Mood не съм ,имам оригинал,но не ми е голяма страст.За сметка на това Good girl gone bad го купих и на Матинез и на Гиза версиите,заради  щерката- да се пръска на воля и да не пипа моя Bowtie Ще кажа същото като за Туилитата- на Мартинез е прекрасен ,мек и по- скромен,не е нахален и не се носи на талази.Траен е,но е по-прибран. На Гиза е по-наситен,мощен и траен,Има много добър шлейф. И аз и дъщеря ми усещаме и харесваме повече на Гиза нещата! Заради маслата са много присъствени,наситени,плътни  и трайни! При мен ,ако нещо не се носи цял ден наоколо- не става Laughing
Докладвам веднага, определено  "D246 Добро Лошо Момиче Ексклузив" е прекрасно  изпълнение на ГИЗА, справили са се страхотно. Благодаря още веднъж на дамата за споделеното мнение.
 "UNS46 "Оуд Сатен" Ексклузив" това за мен е също  прекрасен аромат, но за съжаление не познавам оригинала.
С удоволствие бих пробвала и други аромати на ГИЗА.

# 301
  • Sofia
На Парфен в моловете имат ли всичко за тестване?

# 302
На Парфен в моловете имат ли всичко за тестване?
Има най-търсените и комерсиални аромати (поне в The MAll и в Скай център,София).Доста има но не и всичко.Повечето нишови ги няма,защото хората не ги знаят и не ги търсят!

# 303
  • Sofia
Жалко, точно нишови исках да тествам. В Сердика ще ходя. Ще питам все пак де.

# 304
  • Пловдив
Black opium от Парфен този оригинал ли имитира?
https://makeup.bg/product/127023/

# 305
Intense cafe на Montale, освен Гиза и Мартинез, предлага ли се от други имитационни парфюмерии?

# 306
Intense cafe на Montale, освен Гиза и Мартинез, предлага ли се от други имитационни парфюмерии?
Мисля, че Заг го имат. Със сигурност имат Chocolate creedy.

# 307
Intense Cafe na Montal  със сигурност го има в ЗАГ, защото една девойка пред мен си го купуваше.

# 308
Да и при това на Заг не е лош, тествах го, но според мен на Мартинез е по-хубав Thinking

# 309
момичета , дайте идея за вариант на този парфюм, нещо плодово, сладко .. https://www.fragrantica.com/perfume/Eon-Productions/James-Bond-0 … men-II-35839.html

# 310
Виждала съм имитация на този парфюм на Бонд някъде, но сега не мога да се сетя къде.
Но няма от него в Рефан, Заг и другите наливни. Капсулован видях, а той ще ви струва почти толкова колкото да си купите тестер от него или просто онлайн да го купите. В интернет цените нямат нищо общо с това в Лили или ДМ.
Аз също го харесвах и него и черния и им бях гледала цените. Може да намерите под 30 лева 100 мл мисля.
Ето един пример. Комплект 50 мл и лосион за тяло:
https://www.get.bg/james-bond-007-for-women-ii-komplekt-za-zheni … n-za-tjalo-150-ml

Последна редакция: вт, 20 окт 2020, 19:58 от Lale_Lili

# 311
Имам отделен въпрос. Понеже сайта на Мартинез нещо не работи и не мога сега да видя, някоя от вас има ли спомен предлагат ли La Belle - J. P. G.?
Защото в нашия списък на първа страница пише (очаква се), но това май е отдавна. Не съм сигурна. Има ли такъв парфюм на Мартинез ми е питането. Мерси!

# 312
  • Варна
На мен края на март ми продадоха 220 La Belle,а след пандемията в магазина ми твърдяха,че нямат такъв парфюм. 220 е добър,но няма трайността и развитието на оригинала. Идея си нямам защо. се случи това и дали не беше някакво тестово количество.
 Ако искаш читав La Belle с две ръце гласувам за The moon. 1:1 е и е по-траен от оригинала. Особено сега като захладня е жесток.

# 313
Да, искам точно La Belle сега.
Много благодаря за препоръката 👌

# 314
Много е лоша Рефанската имитация - "MUSK & CITRUS", на Aventus Creed. За пръв и последен път купувам от тях. Тея хора, изобщо след като създадат съответния арамат, преди да го пуснат в продукция, изобщо помирисват ли го, тестват ли го... MUSK & CITRUS на Рефан, си стои на кожата, изобщо не се помирисва на разстояние. Трябва да  си завреш носът. Няма никакво развитие ароматът, еднопростраствен е, а и не е особено приятен.
Поръчах Armaf Clud De Noit Intense и Reyane Tradition Insurrection II Pure, дано Armaf-а да не е лоша версия, защото четох, че  почти всички от batch-овете след 2017, са с доста лошо качество - негативно реформулиран е.
Остана ми да взема масло от ананас, някои има ли си на идея, от къде мога да намеря/поръчам такова?

Общи условия

Активация на акаунт