Сполучливи имитации на маркови парфюми - 35

• 81 097
  • 754
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Хора, кои са най-добрите реплики на Creed Aventus и Dior Sauvage?

От новата серия на Рефан - Musc & Citrus е много хубава версия на Creed Aventus.

# 271
Някой пробвал ли е "D246 Добро Лошо Момиче Ексклузив" копие на Kilian - Good girl gone bad , и
 "UNS46 "Оуд Сатен" Ексклузив"  копие на Oud saten Mood na Maison Francis  в изпълнение на  GIZA ?
Споделете мнение ... отдавна им се чудя
Oud saten Mood не съм ,имам оригинал,но не ми е голяма страст.За сметка на това Good girl gone bad го купих и на Матинез и на Гиза версиите,заради  щерката- да се пръска на воля и да не пипа моя Bowtie Ще кажа същото като за Туилитата- на Мартинез е прекрасен ,мек и по- скромен,не е нахален и не се носи на талази.Траен е,но е по-прибран. На Гиза е по-наситен,мощен и траен,Има много добър шлейф. И аз и дъщеря ми усещаме и харесваме повече на Гиза нещата! Заради маслата са много присъствени,наситени,плътни  и трайни! При мен ,ако нещо не се носи цял ден наоколо- не става Laughing

# 272
Някой да е пробвал Baccarat Rouge 540 на Мартин Лайън?

Аз днес го получих,но тъй като не знам какъв е оригиналът не мога да кажа мнение. На мен ми прилича на Armani- Stronger witth you (който е мъжки парфюм) . Отделно си поръчах и имитацията на  Kirke пак от Martin Lion ,напръсках преди 2 часа, но все още нищо..дори не напомня леко на  Kirke. Поръчах и Versace - Dylan Blue , за него мога да кажа ,че се доближава в голяма степен до оригинала.

Със смесени чувсвта съм като цяло за Martin Lion,тук са много хвалени,но на мен нито качеството на бутилката ,нито съдържанието ми вдъхват доверие.
Продължавам да търся копие на  TT- Kirke и  Van Cleef & Arples -Santal Blanc .

# 273
Скрит текст:
Някой пробвал ли е "D246 Добро Лошо Момиче Ексклузив" копие на Kilian - Good girl gone bad , и
 "UNS46 "Оуд Сатен" Ексклузив"  копие на Oud saten Mood na Maison Francis  в изпълнение на  GIZA ?
Споделете мнение ... отдавна им се чудя
Oud saten Mood не съм ,имам оригинал,но не ми е голяма страст.За сметка на това Good girl gone bad го купих и на Матинез и на Гиза версиите,заради  щерката- да се пръска на воля и да не пипа моя Bowtie Ще кажа същото като за Туилитата- на Мартинез е прекрасен ,мек и по- скромен,не е нахален и не се носи на талази.Траен е,но е по-прибран. На Гиза е по-наситен,мощен и траен,Има много добър шлейф. И аз и дъщеря ми усещаме и харесваме повече на Гиза нещата! Заради маслата са много присъствени,наситени,плътни  и трайни! При мен ,ако нещо не се носи цял ден наоколо- не става Laughing
Изключително много Ви благодаря за споделеното мнение, и аз като вас обичам да имам нахални парфюми и да дразня обстановката с присъствие ...Joy.., по принцип имам оригинала на Килиан, но е останало малко и искам да си взема пак, а толкова пари отново не ми се харчат. Ще поръчам Гиза, пък да видим може и да се харесаме с репликата.

# 274
...... Ще поръчам Гиза, пък да видим може и да се харесаме с репликата.

Споделете после как е при Вас! Носове различни,знаете Smirk

# 275
Здравейте. Откъде си поръчвате Карат Картие на Парен? От официалния им сайт или от друг? Благидаря предварително.

# 276
Някой да е пробвал Baccarat Rouge 540 на Мартин Лайън?

Продължавам да търся копие на  TT- Kirke и  Van Cleef & Arples -Santal Blanc .

Сдобих се с Kirke на Баргело от Турция, на пръв прочит снощи го пръснах на ръката много леко - доближен до оригинала доста, във времето се разви една по-сладка нотка, която не е изобщо лоша, трайността беше 2 ч горе-долу, но аз наистина едва пръснах на китките, така че ще го пробвам тези дни пак целодневно.

# 277
Скрит текст:
Цитат на: merlynn link=topic=1254449.msg41562663#msg41562663 date=1602848417
Благодаря за бързата реакция, но линкът не е активен.
Здравейте. Откъде си поръчвате Карат Картие на Парен? От официалния им сайт или от друг? Благидаря предварително.

IwAR2dGz8NBOGIeMiD1gBlLJQIdHX5CYfFHr5D5rFNXbhonEqHgSHKfBRJ3s0

https://www.facebook.com/parfen

# 278
  • Стара Загора
Не съм пробвала оригинала Туили, но днес ми дойде поръчката от Гиза и е страхотен. По-скоро го виждам обаче през лятото. Като битер фреш започва с много свеж сок от лайм и джинджифил. И началото не е няколко секунди, в които се променя за кратко, а остана доста. По-късно започва да се прокрадва ту жасмин, ту тубероза и става балансиран. Не е ясно и силно изразена туберозата тук. Както е в Madonna Truth or dare. Няма млечна и сладка нотка, в което пък му е чара. Сега няколко часа по-късно, е останала страхотна мека и пухкава ванилия със сандалово дърво. Като топъл пуловер е, но е близо до кожата. Пръснах само веднъж, което да го тествам бегло днес, беше достатъчно.

Така се обгазихме в офиса, всеки намазан където има място по ръцете и се душим една друга като хрътки. Всяка с различна кожа и беше забавно. 😆 Нооо да ви кажа, ще звъня на жената да я предупредя занапред как да опакова. Не е нормално да пуснеш 15 парфюма, увити един до друг без бабъл фолио. Цяло чудо е, че са пристигнали здрави. Нищо че имаше стикер Чупливо, как са ги приели в Спиди така не знам...

Скрит текст:

Galop на Ермес е много интересен с дюлята, веднага го отбелязахме с колежка. Върху мен обаче се развива много сходно с 2 Red harisa, който й дадох още преди 2 год. като купих. Някаква пиклива нотка долавям или просто аз така го усещам, но на нея естествено веднага й хареса.

Пантерата си е леко ретро, но и тя е интересна. Поръчах масло на Oud saten и шефката която много носи почти всичко на Том Форд, веднага го хареса. Разтърси се за цена, но като видя близо 500 лв. 😁Както и Японската Слива. Сатена е на Кюркджян или както се чете. Simple Smile
Взехме масло на САНТАЛ Роял и спрей.
Аз си поръчах Либре и Олимпеа Аква, но съм ги оставила за разучаване за следващата седмица. 😆😆 А да, купих си и Цветя на Любовта на Амуаж.

Две колежки много бяха харесали Уоманити от мен отдавна, та им поръчах. Тествах го и е много добър. Оригинала е по-нахален за мен обаче.

Мон Флорал взех за друга. Но днес бях с оригинала и не стигнах да тествам. Поръчах на 3 и от Прада Ла Фем, Дейзи на Марк Джейкъбс и Ла Нуит Трежър на Ланком. Последния е за дамата, която носи всички Трезори и са й като запазена марка. Помирисах от нея, че се беше пръснала и каза 1:1 е.

Последна редакция: пт, 16 окт 2020, 20:30 от iv4enceto_91

# 279
... Нооо да ви кажа, ще звъня на жената да я предупредя занапред как да опакова. Не е нормално да пуснеш 15 парфюма, увити един до друг без бабъл фолио. ........
Galop на Ермес е много интересен с дюлята, веднага го отбелязахме с колежка. Върху мен обаче се развива много сходно с 2 Red harisa, който дадох на колежка още преди 2 год. като купих. Някаква пиклива нотка долавям или просто аз така го усещам, но на нея естествено веднага й хареса.

Споко,и не мен така ми ги пращат-всички на куп опаковани,до сега не съм имала счупено шише!
А Галоп го имам и оригинал(огромна слабост ми е)  и на Гиза.На Гиза е много близък до оригинала,но е малко по-дюлев и сладък.Пак си има и розата и дюлята и кожата.При мен няма пиклива нотка,мек е и красив.Оригинала е една идея по-свеж и лек!

# 280
Може ли списък с парфюмите на Гиза, моля...

# 281
Може ли списък с парфюмите на Гиза, моля...
На първа страница на темата има списъци на всички ! И на Гиза.

# 282
  • Стара Загора
... Нооо да ви кажа, ще звъня на жената да я предупредя занапред как да опакова. Не е нормално да пуснеш 15 парфюма, увити един до друг без бабъл фолио. ........
Galop на Ермес е много интересен с дюлята, веднага го отбелязахме с колежка. Върху мен обаче се развива много сходно с 2 Red harisa, който дадох на колежка още преди 2 год. като купих. Някаква пиклива нотка долавям или просто аз така го усещам, но на нея естествено веднага й хареса.

Споко,и не мен така ми ги пращат-всички на куп опаковани,до сега не съм имала счупено шише!
А Галоп го имам и оригинал(огромна слабост ми е)  и на Гиза.На Гиза е много близък до оригинала,но е малко по-дюлев и сладък.Пак си има и розата и дюлята и кожата.При мен няма пиклива нотка,мек е и красив.Оригинала е една идея по-свеж и лек!

Абе нямат слабо значи... Благодаря ти, че споделяш. 😍

Аз днес видях малко магазинче с Рефан по път към Спиди и влезнах. Исках да пробвам Берберанзата, но то беше едно бабе продавачка.... И като се изказа как й ги били показали вчера тия новите, но били отвратителни и миришели ужасно, просто избягах набързо. Не ми се спореше с нея, щото на 60 + е безсмислено да обяснявам. Отговорих й просто, че са по-интересни и не са за всеки.
Тествах Металик на Том Форд 012 и 011 на Amouage, но забравих името. Много крехка, млечна и женствен тубероза. Хареса ми, обаче след описанието за новите аромати... няма да се върна и купя от там. Металика е интересен, пръсна ми на блотер по мое желание. Сравнително лесен за носене ми се стори.

Спрях да отговарям на въпроса за списъците. Едно че ги има в темата, второ че и от сайта им може да се свали. 🥺

# 283
Не съм пробвала оригинала Туили, но днес ми дойде поръчката от Гиза и е страхотен. ...
Ще споделите ли от къде са поръчани?

Последна редакция: пт, 16 окт 2020, 21:09 от bubanka

# 284
  • София
Преди няколко страници писах за разочарованието ми от 3 аромата Баргело. Днес разносвах Габриел, за да реша на кой бих могла да дам, кой ще го оцени, пък и бързах и беше пръв пред очите ми 🤣. Добра трайност, след 4-5 часа ми зауха на страхотен парфюм и ха... ми то май от мен 😁. Като си тръгвах от офиса, духна вятър и пак усетих страхотен аромат, пак от мен. Та извода е, че аромата се развива и не остава монотонен. Но той така ми беше и презентиран и препоръчан от съфорумка, с която си нищим парфюмни проблеми 😁. Та ще му дам шанс. Първоначалния здравец /за моя нос/ изчезва за 30ина минути.

merlynn от Гиза сайта, тя е написала 😉.

Общи условия

Активация на акаунт