Сполучливи имитации на маркови парфюми - 35

• 80 908
  • 754
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Ихаа,че са и по 100мл Heart Eyes ще пада яко пръскане.
А, те Дивайн са по 55мл 😊
По 100 мл. са

# 631
  • Пловдив
Ихаа,че са и по 100мл Heart Eyes ще пада яко пръскане.

Момичета,като поръчвате онлайн парфюми на Мартинез,от кой сайт се случва.На мен ми излиза само някакъв,в Англия ли къде ли,само на английски е сайта и има 5 парфюма на кръст и някакви ароматизатори за стая
Ето го сайта
https://martinez-perfume.com
Днес ми звъняха за потвърждение на поръчката, но не успях да вдигна. След това им върнах обаждане, но не ми вдигнаха. Толкова за намалението. Номера.

# 632
Аааа това вече е друго,мерси Unforgiven Heart

Menerva моля те не с лошо,аз съм поръчала по 100мл,не ми разваляй мерака сега Grinning

# 633
  • BG-DE
Ми що така моя е 55 и в магазина жената каза, че всичките са по 55, вие откъде поръчвате, бе момичета 😊

# 634
Накархте ме да ходя да проверявам и моите, ама като каза магазина, и реших, че за Екла говориш, техните са по 55 мл. Ванеса, Дивайн са по 100 мл, споко, аз затова не бързам да поръчвам от тях пак, че с моите запаси няма изпръскване.

# 635
  • BG-DE
Мале, е аз съм Голяма бяла птица 🤣 през цялото време имам предвид Eclat и пиша Дивайн, е нЕмам думи 🤣 та в тази връзка и моята Делина е на Eclat, а не на Дивайн 😊

# 636
Дами, търсих с търсачката, но нищо не открих, та да ви попитам има ли аналог от някоя фирма на Mancera Gold Aoud или Aoud Orchid?

# 637
Мале, е аз съм Голяма бяла птица 🤣 през цялото време имам предвид Eclat и пиша Дивайн, е нЕмам думи 🤣 та в тази връзка и моята Делина е на Eclat, а не на Дивайн 😊
Споко,всички сме изпращели напоследък Grinning И аз проверявах пак,че си нямам много вяра Joy

# 638
  • София
Не, нямат, Bowie.

# 639
Някой може ли да качи новите мъжки парфюми на Рефан или цялостния актуализиран списък, тъй като този, в първа страница, ми се струва доста стар.

# 640
  • София
Някой може ли да качи новите мъжки парфюми на Рефан или цялостния актуализиран списък, тъй като този, в първа страница, ми се струва доста стар.

Ако имате по-нов, публикувайте го. Или го пратете на автора на темата (Nell999) за да го включи в първия пост на следващата тема.

Иначе единични нови неща, които излизат ги дискутираме в движение в темата. Конкретно за новите на Рефан писахме доста наскоро, може да се върнете малко назад в темата.

# 641
  • Варна
Здравейте момичета! Както няколко пъти вече споменах Рефан не дават никакви  списъци, имали наложена глоба от НАП.
Така също, вече почти не купувам имитационна парфюмерия, освен от Мартинез и от Иво /Заг/. Поради тази причина не ми е възможно да обновявам списъците на първа страница.
Мога да обновя темата още един-два пъти и след това ще моля някой да се заеме с тази работа.

# 642
Момичета, аура и номад заслужават ли си оригиналите?
Имам ги в 3мл проби на заг и при мен се развиват божествено, ММ иска да ми направи подарък, та им се чудя 🤔

И можете ли да ми препоръчате някакъв мъжки аромат. Мъжът ми харесва много Black xs, но на мен вече ми втръсна да го душа и искам да му дам да пробва нещо ново.

# 643
  • вкъщи
Номад е хубав в оригинал,но е 99 процента като имитацията на Заг. Имам и двете и не си струват парите за оригиналн. Аура не ми харесва.

# 644
  • Стара Загора
За мен Номада на Заг е малко по-дрезгав, като мъж с набола брада и по-дървесен. Две години търсих сезона и времето, когато с оригинала ще си паснем и ще го купя....  Това лято беше неговото и си взех първо сет, след това една 20-чка за чанта. По-мек, балансиран  и женствен. Колежка и приятелка потвърдиха.

Аурата е специфична. Аз долавям лекарствена нотка на моменти, та иска хубав разнасяне и да сте фенове на Мюглер. Подписа му го има.

Общи условия

Активация на акаунт