Сполучливи имитации на маркови парфюми - 35

• 80 891
  • 754
  •   1
Отговори
# 720
  • Пловдив
Angel Nova поръчах. Той ти носи същия вайб като My way, така ли? Може би няма да ми хареса 😄 Всъщност аз също познавам My way само на Мартинез. Други имитации не искам да тествам. Много сладък ми идва.
..
Даа, само дето на мен Нова ми е по-сладък Laughing
Хахаха добре, че не тряснах оригинала.

# 721
Момичета, кои са новите на Заг ? Моля ви, копирайте списъка /най - новия/ в скрит текст тук, за да не му пиша на Иво и аз Simple Smile Благодаря предварително.

# 722
  • София
solar, ето ги:
Новите аромати на Заг са, 543-Baccarat Rouge
544 - My Way
545-Thiery Mugler Angel Nova
546-Carolina Herrera Good Girl Supreme
265-Opulent Shaik 77- мъжки.

# 723
МНОГО благодаря !!! Simple Smile

# 724
Понеже гледам, че доста от вас харесват Baccarat Rouge 540, мисля че Night pour Homme V на Zara е доста близък, а и е доста траен. 26 лв. за 100 мл.

# 725
crystal noir versace на Мартинез доближава ли се до оригинала?

# 726
  • Sofia
BilyanaMoon,  кой е аромата на Just Jack,  който е имитацията на дамския Creed Aventus, благодаря!

# 727
  • Burgas, Bulgaria
crystal noir versace на Мартинез доближава ли се до оригинала?

Не, никак според мен.

# 728
коя имитация на Либре YSL ще ми препоръчате?

# 729
BilyanaMoon,  кой е аромата на Just Jack,  който е имитацията на дамския Creed Aventus, благодаря!
Lady Royal, ето това https://www.notino.bg/just-jack/adventure-for-her-parfjumna-voda-za-zheni/

# 730
  • Sofia
Flowers HibiscusБлагодаря ти, ще отстрелям един.Laughing

# 731
Вчера пробвах новите на заг-angel nova i good girl  ,my way-еми, бая сладки,чак ми се повдигна от евтина сладост,то бива имитация,ама ЗА МЕН,са много зле,само Гиза и Мартинез ми се доближават до вкуса.

# 732
Здравейте,вчера и аз ги пробвах новите на Заг от фирмения им магазин.Ами хич не са лоши,напротив Мy way надмина всичките ми очаквания.Приказен аромат!
После ме беше яд,че напълних само една десетка,но ще се върна с големия " бидон" РЕ го е описала чудесно, сладко-кисел аромат на касис-сладичък,топъл,бонбонест,присъствен и безобразно траен!
Най- малко ме впечатли Бакарат Руж,него никога не бих си го взела.
Някой беше попитал за сполучлива версия на Libre.Смело мога да предложа Рефан,вече няколко пъти си го подновявам от тях.

# 733
  • Стара Загора
Либре на Гиза също е 😍😍😍 но то няма нещо тяхно, което да не е ок. Два дни подред бях с Манифесто, чийто оригинал не познавам и този го взех насляпо лятото. Ами разкошен е. Има чисто свежо начало със зеленина, но и някак като балсам го усещам. Белите цветя не са силни, но много добре се преплитат и омекотяват базата от дървесни нотки. Има лека опушена аура сякаш, много стилен и чудесен зимен аромат без излишна сладост. Балансиран и прекрасен дори за офиса. Две колежки също го харесаха много и едната заяви, 'имаш толкова оригинални и скъпи парфюми, но с Гиза те усещам отдалеч и ухае толкова хубаво, отчетливо'.

# 734
А в Манифесто няма ли и ванилия?

Общи условия

Активация на акаунт