Влюбване/стабилност?

• 18 414
  • 506
  •   1
Отговори
# 15
Ако я няма тръпката, изобщо няма да се стигне до там да проверя дали може да се разчита на него, да е сериозен и т. н.

# 16
Разбира се, че 1.

# 17
Е, в първия вариант съвсем ли няма тръпка и страст?
Пише без СИЛНО привличане ама това означава ли, че човека ми е просто съквартирант? Дори и така да е пак бих избрала този вариант пред втория, но по-скоро бих търсила нещо друго, в което хем има някаква тръпка хем сигурност.

# 18
Малко е като онази стара реклама с малкия шар пей- Няяяма ли друг живот?! Има, разбира се!
 Че така, две крайности, то и двете неприемливи така директно. Картинката е твърде празна за анализ и решение.

# 19
А защо трябва да ги делиш така нещата или/или. Съществува вариант да имаш и двете – и тръпката, и добро семейство. За да нямаш тръпка към мъжа си хич, значи и в началото вероятно не ти е действал като афродизиак, а си била просто в еуфория, че си с някого. И сега, след години нещата хептен са спихнали. Да, началната тръпка (когато я има) се променя през годините, но тя не изчезва. Когато има искра между двама души, тя си гори, кога по-слабо, кога по-силно, но я има. Мен след 10 години още ме гъделичка стомаха като видя любимия мъж.
За едното удобство, не бих живяла с мъж към когото нямам абсолютно никакво привличане.

# 20
2 до третата запетайка.

# 21
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Реално, за мен са неприемливи и двата варианта, особено, ако знаеш за изневерите Simple Smile

# 22
  • София
От една страна ми се струва изключително “удобно” да е спокойно, да вършите разни неща заедно, да няма конфликти и т.н., но не е ли най-важна тръпката... живеем само веднъж..
Значи нямаш дилема - избираш тръпката.
Темата с каква цел е пусната?

# 23
Живях с мъж, към когото имах изключително силна тръпка, дълги години бяхме заедно, но след дългогодишни изневери, които си бяха чисто за спорта и вярвах, че ще престанат ми дойдоха някак в повече и реших, че трябва да променя нещо - разделихме се. Един ден казах край и повече не сме се чували, не сме се виждали, дори не сме си пращали СМС за празниците. Край и нищо повече.
Срещнах друг човек - добър, мил, човек с когото имаме проблеми, само от битово естество и то рядко, което намирам за нормално. Финансово независими сме. Угажда ми. Пътуваме много. Свикнали сме един с друг. От моя страна обаче никога не е имало тръпката, която я имаше с предишния ми партньор. Отначало харесвах точно това спокойствие. Сега обаче започва да ми липсва тръпката.

# 24
Ми, тя всяка младост е свързана с тръпки и т.н. Не е до отсрещния, ти си променена. Слава Богу, надживяваме 20- те.

# 25
Никаква тръпка не си имала с предишния. Мазохистка си, той те е мачкал, ти си му ходила по .... Тръпка има между двама влюбени, които горят в любовта си, взаимно, не 1 на 2-ри, пък той да иде при трети, четвърти и т.н. Този щом ти е изневерявал, ти може да си била с тръпка към него, ама той към теб очевидно не.

Дефакто ти досега тръпка не си имала, имала си сляпо сексуално привличане.

# 26
Може човекът да не те пали както предишния, но може и ти просто вече да си претръпнала от тръпки.

# 27
Никаква тръпка не си имала с предишния. Мазохистка си, той те е мачкал, ти си му ходила по .... Тръпка има между двама влюбени, които горят в любовта си, взаимно, не 1 на 2-ри, пък той да иде при трети, четвърти и т.н. Този щом ти е изневерявал, ти може да си била с тръпка към него, ама той към теб очевидно не.

Дефакто ти досега тръпка не си имала, имала си сляпо сексуално привличане.
Може и така да е

# 28
Живях с мъж, към когото имах изключително силна тръпка, дълги години бяхме заедно, но след дългогодишни изневери, които си бяха чисто за спорта и вярвах, че ще престанат ми дойдоха някак в повече и реших, че трябва да променя нещо - разделихме се. Един ден казах край и повече не сме се чували, не сме се виждали, дори не сме си пращали СМС за празниците. Край и нищо повече.
Срещнах друг човек - добър, мил, човек с когото имаме проблеми, само от битово естество и то рядко, което намирам за нормално. Финансово независими сме. Угажда ми. Пътуваме много. Свикнали сме един с друг. От моя страна обаче никога не е имало тръпката, която я имаше с предишния ми партньор. Отначало харесвах точно това спокойствие. Сега обаче започва да ми липсва тръпката.

т.е. просто ти е скучно и си търсиш драми за разнообразие? Simple Smile
Явно нямаш сериозни проблеми, радвай се.
"свикнали сме един с друг" ли е единственото, което изпитваш към него?

# 29

т.е. просто ти е скучно и си търсиш драми за разнообразие? Simple Smile
Явно нямаш сериозни проблеми, радвай се.
"свикнали сме един с друг" ли е единственото, което изпитваш към него?

Ами от моя страна никога не е имало някаква тръпка, за разлика от другата страна. Човека е страхотен. Имаме еднакви интереси и цели. Прекарваме страхотно времето си заедно. Би бил страхотен баща, но не се чувствам влюбена.

Общи условия

Активация на акаунт