Влюбване/стабилност?

• 18 611
  • 506
  •   1
Отговори
# 120
ФФ, точно така е..ден за ден, става месец за месец и в един ден минали години.
Факт е, че аз наистина трябва да съм 'влюбена", не знам дали е точната думичка, но тогава аз се раздавам.Но това включва да усещам и отсреща човека.
Ако не съм обаче, колкото и да е влюбен, мил, раздаващ се..не става. Не ми се получава да си кротувам заради удобството.
И общо взето на първа - втора среща преценявам дали би могъл да бъде "моя мъж"

# 121
Останете сама, намерете време и възможност да обичате себе си и човекът за Вас ще се появи. Тогава няма да си задавате въпроси.
Това човекът да се появи не става така - да падне от Космоса.
Ако приемем, че се обичаш, знаеш какво искаш, с ясни критерии, да, но не и да седиш и чакаш нещо.
Иска се проактивност - общуване, следващият, следващият и т.н.
И няма гаранция с "кога". Може и веднага, след 3 м. да "срещнеш" "него", или да го чакаш още 10-15 г., срокове няма.
Може и да срещаш привидно подходящи, но вече хората масово са затворени в себе си, и самосиндикални, или "промискуитетни", с няколко, неискащи "сериозни" ангажименти, винаги с "вратички" и "клончета".
Въпроси вече отдавна не си задавам. Или ми се получава с някоя, и ми/ни е добре, или следващата.

Рози
, не знам как "преценявате" всички толкова бързо.
Като тук не говоря за драстични, очеизваждащи, неприятни ти разлики чак в "различието" с другия, където ясно, че ако сте от "различни вселени", трудно, а за привидно хора на твоето ниво.
Няма как толкова бързо да се заключи.
Ако имам симпатии към някоя, няма как от първа, втора среща да си кажа "тя е", или "не, не става".
Иска си време.
И именно, защото не съдим по опаковки.
Една сексапилна жена, провокативна, чиста, свежа, готина, "пипната" (не "направена"), здрава, финна, елегантна, спортна, секси и т.н., винаги ще ми прихваща окото. Въпросът е после какво се случва - след отваряне на устата, и поведението й.

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 18:03 от FragranceFanatic

# 122
ФФ, първа, втора среща ми дава информация..само толкова колкото
Да искам 4-та, 10-та:)
Дразнещото е усетено или липсата на желание в мен.  Пък това поне при мен е огромна част от отсейването.
Толкова рядко ми се е случвало да мина на татък, че чак се стряскам:)
Може и в мен да е проблема. Но пък аз не искам толкова много..четейки тук

# 123
Уплашените, житейски неопитни девойки се хвърлят да съжителстват с някого дори и без да са влюбени, само защото в техните очи е по-малкото зло от оставането сама.
В същото време жените на 40-50+ които са не(трайно) обвързани, с отгледани деца (като сингъл майки) се кефят на живота, имат по една две супер близки приятелки, следвани от обръч разнородна, но пак добра компания, гостуват си, излизат по забавления, джиткат по екскурзии, забърсват младоци (optional) и не ги е страх от нищо.
Край.

# 124
ФФ, първа, втора среща ми дава информация..само толкова колкото
Да искам 4-та, 10-та:)
Дразнещото е усетено или липсата на желание в мен.  Пък това поне при мен е огромна част от отсейването.
Толкова рядко ми се е случвало да мина на татък, че чак се стряскам:)
Може и в мен да е проблема. Но пък аз не искам толкова много..четейки тук
И при мен е същото. Защото за секс може и много да стават "на прима виста", ама за повече...
Не се стряскай. В матрАла е проблемът.

Около моите години повечето жени не ме кефят физически, рядко съм срещал, по-младите пък с неистовото капризничене, ми идват в повече в доста ситуации.

Твоите пък повечето са алкохолизирани, с кредитите, заемите, проблемите, вкл. и здравословни и т.н., и т.н.
Въпреки че има и много хора, за които сексът не е "за спорта", а част от отношението и "отиването по-натам" в развитието на връзката/отношенията.

Реално само със секс може в доста филми да се изпадне, и после само главоболия да си имаш от всякакъв характер. Въпреки че не малко семейни отношения така са започнали.
Подбирането на партньори също вече не е лесно. Здравите са малко, имам предвид перфектно здравите и във форма. Всеки 2-ри, 3-ти има нещо, мъж, жена, все тая. Не визирам непременно нещо венерическо.

За броя срещи - ами, не знам. Приятно ми е с някоя, поддържам отношения, пишем, излизаме, срещаме се.
Оставям се на течението, без много умуване, наслаждавам се, но в същото време си имам и много наум, с ясното съзнание, че и тя си има, а и й е ясно и на нея, че не падам от Марс в същото време. Sweat Smile

Едит: Хаха, vяsko, има ги и тези моменти.

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 19:03 от FragranceFanatic

# 125
На първо четене ми е достатъчно да срещна мъж, който е самостоятелен и харизматичен.
Срещам на пръв поглед харизматични. Като се разговорим всички споделят един апартамент с мама. И се оплакват с лош късмет.
Ами не искам да съм нечий късмет..
Искам пораснал мъж и отвеяност, която топли душата.
Да знам,че не става с искам:)

# 126
На първо четене ми е достатъчно да срещна мъж, който е самостоятелен и харизматичен.
Срещам на пръв поглед харизматични. Като се разговорим всички споделят един апартамент с мама. И се оплакват с лош късмет.
Ами не искам да съм нечий късмет..
Искам пораснал мъж и отвеяност, която топли душата.
Да знам,че не става с искам:)

То след N брой години ако един мъж не е самостоятелен и не може да се погрижи за себе си,нали не очакваш,че ще се погрижи за друг....

# 127
Рози, това 40-50 годишни ли "споделят" апартамента с мама?

Няколко са вариантите:
1. Не им се плаща наем, или ипотека за още едно жилище, мама да си живее в нейното си.
2. Не могат, нямат финанси.
3. Не искат.
4. Не се е намерила "правилната" да го изтика, а повечето искат наготово по възможност, но после сърбат попари, че не може и така, и онака.

По принцип в БГ до последно се седи, докато не се "загаджи", "зажени" чадото.
Тези, излизащи и сами оправящите се не са масата, особено в по-слабо населените места, с многофамилните къщи и т.н.
Аз в такава идилия няма как да живея.

То след N брой години ако един мъж не е самостоятелен и не може да се погрижи за себе си,нали не очакваш,че ще се погрижи за друг....
Самостоятелността бих казал си е и вродена. Аз никога не съм имал нужда от дундуркане.
Както и личното пространство да си останеш със себе си, е несравнимо.
Реално в едно домакинство с жена, аз правя едно, тя друго, за да ни е по-леко, приятно ежедневието.
И за да имаме повече време да обръщане внимание на себе си, не на хамалогии и битовизми, още повече на други хора, трети лица, техни проблеми, проблемчета и казуси.

Опиши какво разбираш под "мъж да се погрижи за себе си".
Защото колкото и да се е погрижил и всичко да му е ок, няма гаранция, че попадайки на него, ще е такъв и към теб, и към който и да било.

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 20:27 от FragranceFanatic

# 128
Това значи зрял мъж,самостоятелен,който може да се грижи за дом и семейство (далеч съм от мисълта, че жената, не трябва да участва пълноправно) а това, ако той, не ми предложи тези неща просто няма да съм с него.Жените търсят и любов и стабилност.

# 129
За 40-50 годишните не знам как стоят нещата, на мен най-вече самотата не ми харесваше. Вечер как да е, ласнеш бира пред телевизора или компютъра, или пък навън до нощите, обаче сутрин си беше доста потискащо особено като те цепи кратуната след някой нощен рейд из заведенията. По онова време в началото на 20-те не случих и на гадже, не че първата ми приятелка многократно не изявяваше желание да живеем заедно(имаше и къде), ама добре си давах сметка колко нерви ще изпотроша с нея при една такава игра на семейство, та предпочитах да си го спестя. Карах си при нашите до 28, не съжалявам, бяха си готини години тогава. Не мислиш за битовизми, работиш, прогресираш, купона беше на макс през повечето време. Също и повечето ми приятели си караха с техните горе долу до същите години.
За по-нататък след 30-те вече наистина не знам, имам някои набори, които си карат при техните и са сами, не са особено добра гледка като цяло.

# 130
Ми аз все влизам в положение..Създал си семейство, разтрогнало се. Кредити, издръжки..То заплатите в България с изключение тук във форума не са кой знае какви. И все пак.
То за спонтанност няма как да се случи. Пък аз не искам да съм трамплин за самостоятелност.

# 131
Естествено, че ще влизаш, мъж търсиш и по срещи ходиш. Може би тънкостта е в усета  ти за харизматичност. Ако не искаш съжителство, къде с кого живее - това да ти е дертът. Предполагам, осъзнаваш, че не си на 25, но все пак можеш да се пробваш и с ергени.

# 132
Това значи зрял мъж,самостоятелен,който може да се грижи за дом и семейство (далеч съм от мисълта, че жената, не трябва да участва пълноправно) а това, ако той, не ми предложи тези неща просто няма да съм с него.Жените търсят и любов и стабилност.
Какво значи да се грижи за дом и семейство?
Да вади парата? Това ли е "стабилността"?
Развалил ти се контактът, да го смени?
Той пак си се грижи, живеейки си сам, докато е сам, това казвам, но няма гаранция, че и с теб, и към теб ще е така.
Бъркате понятията.
Наясно съм всяка възрастова категория какво търси, като почнеш от пост-тийнки, та до 40+ вече с дете/деца, с/в/без брак.

Как ще е все едно кой къде живеел?
Никак не е все едно.
Секс в детска стая правят тийновете, не и зрели хора.
Или да ходят по хотели?!

Рози, какви са заплатите във форума? Rolling Eyes
Не, че ме интересува, ама викаш тук някакъв "каймак" ли е?
Между другото не съм те питал ти от кое населено място си?
От толкова време пишем, не съм те питал, може да си казвала.

# 133
Дренка, аз не се чувствам притисната от годините си. Напротив.
Това, че искам не значи, че е задължително и цел. Но пък никой няма да ми звънне на вратата. Опитвам ако се сполучи.
Споделям какво срещам.Някой ден може да разширя хоризонта си:)))

ФФ, такива, че се чудя в коя България съм:) Може би, защото не живея в областен град , пък София не я коментирам:)

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 21:20 от Рози и Бодли

# 134
Аз ме виждаме проблем млад човек, който се прибира в дома си колкото да си пусне един душ и да преспи, да живее с родителите си. Когато улегне и му се зажени, вероятно ще се ориентира към по-самостоятелен живот.

Общи условия

Активация на акаунт