Влюбване/стабилност?

• 18 579
  • 506
  •   1
Отговори
# 210
Имахме един професор по "Анатомия и.. " в университета, казваше:
" Ако един мъж влиза прав в хладилник, не ми го хвали"
Някаква аналогия беше за комплекси и дребнавост.
Най близкия ми приятел мъж от ученическите години е глава по-нисък. От 20г е щастливо женен.
Но аз досега не съм се влюбвала в мъж по-нисък от мен,когато съм на токчета.
Пък знае ли се..токчета вече обувам веднъж-два пъти годишно Simple Smile

# 211
Любовта на живота ми е с 5 см. над мен. Когато сме заедно не нося токчета, но ако това се случи, хич не ми пука!

# 212
  • Пловдив
Скрит текст:
Имахме един професор по "Анатомия и.. " в университета, казваше:
" Ако един мъж влиза прав в хладилник, не ми го хвали"
Някаква аналогия беше за комплекси и дребнавост.
Най близкия ми приятел мъж от ученическите години е глава по-нисък. От 20г е щастливо женен.
Но аз досега не съм се влюбвала в мъж по-нисък от мен,когато съм на токчета.
Пък знае ли се..токчета вече обувам веднъж-два пъти годишно Simple Smile
Душевна дребнавост е да поставяш хората в рамки и да ги определяш според това дали се побират прави в хладилник Мраз 80 или не.

# 213
Професор ли е, не ми го хвали.
Simple Smile

# 214
  • Пловдив
Професор ли е, не ми го хвали.
Simple Smile
Професор Тазобедрев е супер якия пич. Smiley

# 215
Имам една приятелка миньонче, омъжена за един индивид, за който няма казвам нищо, само ще кажа, че никога не е работил, женени са поне 28 години, но тя ми казваше как имала един кандидат, нисък / ама и тя самата е ниска/. Отхвърлила го поради ръста, но той направил страхотна кариера, това беше преди около 10 г, когато работехме заедно, тогава не изкарахме кои знае колко, а тоя ниския беше доста напред. Тя съжаляваше, вярно беше взела висок и реститут,  но не и беше лесно с него. Та толкова по отношение на ръста, имотите, неугледността. Гледайте качествата на човека до вас и най-вече да ви обича. Другото са подробности.

# 216
Криста, всичко гледам - физика, отношение, визия, сексът как е, съответствия, различия, ценностна система, чувства и т.н.

Жреб, Невена просто изброява някои от нещата. Много ясно, че има и други.
Принципно харесвам брюнетки, да, но имах дълга връзка с руса нимфа миньонче бонбонче.
Та, изключения винаги.
Е, няма да си кривим душата за задника, циците, устните и т.н., айде сега мъже ли сме. SunglassesSweat SmileYum

Ххаха, Невена, остави я дамата от светофара, там няма намесени "пориви".
Социално-обществено ни е познанството. Simple Smile

# 217
Не си прав за спорта - има много спортуващи, които изглеждат като бурета и хич не са привлекателни. Някои щангисти са такива. И да, колкото е по-нисък един мъж, толкова е по-склонен да заприлича на кюфте с леко стърчащи ръце.

Laughing
Това като че ли е на мода сега. Ниски, ама тренират, че и за модели в някои отрасли ги ползват. В реала обаче не е толкова добра картинката.
И все пак - въпрос на избор.

# 218
  • Пловдив
Ако не тренират - лошо. Ако тренират - пак лошо. Няма угодия... Smiley Други пък искали жената непременно с надути джуки и с напращели гърди, иначе не ставала. Сложна работа е влюбването... Thinking

# 219
  • Paris, France
Жребче, имам няколко приятелки, които познавам преди да си уголемят цици, задници, уста и да си направят малки нослета и тесни талии. Най-добрата ми приятелка си намалява 3-4 пъти носа, като след една от операциите беше отвратен - като на лисичка и носната преграда падна, стана дупка в средата.  От второто уголемяване на гърдите вените и започнаха да са видими като на кърмачка. Ако бях мъж нямаше да я погледна, обаче мъже и се лепяха на всяка крачка и всякакви.

Уголемените усти, ако са били много тънки се извиват нагоре като се усмихнат мацките, а ако няма достатъчно разстояние между носа и устата седи наистина грозно.

Виждам с очите си, че изрусените, напомпани, ефектни мадами са по-вървежни. Затова го и написах.

Не всички мъже държат на всичко гореизброено, а има и културни разлики. Във Франция малко жени си слагат големи импланти и на улицата рядко виждам жени с големи цомби. Не е както в Америка или в България. В Англия мъжете не държат на широк ханш и голям задник и даже предпочитат плоски г*зове, но обичат големи гърди.

И пак, основните признаци на женственост, младост и здраве привличат всички мъже.

А професорът по анатомия е прав за хладилниците. В неговите никой не влиза прав. Прихлъзват го легнал и с етикет на пръста 😎. После баня, с формалин, ала бала итн.

# 220
  • Пловдив
Тези "надутите" със силикон, гелове и какви ли още не пълнежи най-често ловят само първоначални погледи, но не и в дълготрайния смисъл. Както и ти написа, едно е да се изтипоса някоя силиконка с надуто деколте на улицата, съвсем друго е да видиш на голо как се е орезелила там. И изпъкналите вени ще са най-малкият проблем.
 Същото важи и за преправяните чипи носове тип "Майкъл Джексън" или "Албена Вулева". От 20 метра може и да изглеждат малки и фини, докато обаче не дойде моментът да говориш лице в лице с приносителката на тази страшна в близък план гледка.

# 221
Както и ти написа, едно е да се изтипоса някоя силиконка с надуто деколте на улицата, съвсем друго е да видиш на голо как се е орезелила там.
- Марийке, много си хубава.
- О, Иванчо, ти само почакай да ме видиш облечена.

# 222
От всичко най-обичам да ми казват какво харесвам.
Познахте Simple Smile бил съм женен Wink

Ако се надяваш да ти хванат тънкия намек, няма да стане, не тъни в илюзии.
Ще се самоцитирам:

Цитат
Дами, не се пънете.
Не разбирате какво мислят мъжете и как функционират - Жребчето ще ви каже.
Не разбирате какво мислят други жени - Жребчето знае, защото са му го казали на него и това, че минимум 5 жени и 1 мъж му казаха какво реално се крие зад изказването, няма значение. Горната логика не важи вече!
Не разбирате дори вие самите защо правите неща - а дали е "нормално" или не, допустимо или не, въобще дали е възможно, Жребчето ще ви каже.

Бе, какво изобщо си въобразявате, че разбирате от нещо? Laughing

Добавям към точка 3: не знаеш какво харесваш, но не бой се - ще ти кажат!

Каза се, че е голяма грешка е да се обобщава току-така. Не за друго - само един човек може.

Последна редакция: чт, 08 окт 2020, 15:51 от bambinnah

# 223
Тая тема почна да напомня вица:
-Иво, прибирай се!
-Защо, гладен ли съм?
-Не, студено ти е!

# 224
  • Пловдив
Добре, че е Кристина, за да допринесе с поредния готин виц. Smiley

Общи условия

Активация на акаунт