Влюбване/стабилност?

• 18 553
  • 506
  •   1
Отговори
# 300
Спрете да сте толкоз комерсиални ще ви се отвори небето. Simple Smile То и аз продавам, ама имам характер, не се продавам за всичко що диша и е фейсбук, инстаграм, започнете да живеете, бе!

# 301
Принципът остава, Джеймс. Мотиваторът в дъното на всяко наше действие е стремежът към удовлетворение, според разбиранията ни, съответно това е мярката, по която понятие като "успех" изобщо има някакъв смисъл. Другото са подробности, с които или се справяш или не.
Личното отношение изисква да се познаваме ли? Това за мен е новина.

пп.
Драги другарки, дайте да ми дадете. Това е лозунга.
fixed

# 302
Спрете да сте толкоз комерсиални ще ви се отвори небето. Simple Smile То и аз продавам, ама имам характер, не се продавам за всичко що диша и е фейсбук, инстаграм, започнете да живеете, бе!

То па един живот....
Само не разбрах кво продаваме?

# 303
Животът е един. Па и прекрасен. Кой му е криво, да се оправя.
Влюбване, разлюбване/нестабилност, стабилност, не нам, всеки си знае, има главЪ на раменете уж.

# 304
Живота е гаден и накрая се умира.
Оптимисти да не ми се мяркат пред очите.

# 305
Амин! Дано има лек пръст, аз не го казвам, такива шаблони се въртАт.
Сега сериозно. Ако чакаш да умреш и всичко е обречено – да, животът е гаден и ужасии дебнат отвсейде. Направо да се чуди човек що се мъчим да живеем.

# 306
Освен да си открия фейсбук от мъка...

# 307
Освен да си открия фейсбук от мъка...

Сакън!!!

# 308
Васко, ама как така нямаш фейсбук.
Срам ме ама ще ви го кажа:
- Не си живяла, ако не си получавала еректирал член по месинджъра!
- Не си живял, ако не са те блокирали във фейса.
Който няма фейс, как да си намери гадже в реалния живот.

# 309
Кристина, ти май си си поживяла. Simple Smile

# 310
Най-хубавото на фейсбук е опция блокирай Wink

# 311
  • Пловдив
Най-забавното във FB е да те запрещят и после да отменят запрещването и ти пратят отново покана за приятелство. И после пак така още 1-2 пъти.
 Другото забавно е, което Кристина спомена, само че с обърнати роли: Уж нормална беседа, и изведнъж - голи снимки на женски тела, опити за съблазняване и закани за музикални изпълнения по цели нощи, с разните му там описания кое под какъв ъгъл и дълбочина. Нулево влюбване и стабилност. Scream

# 312
Изпитала съм и двете, първото е просто начин на живот и то хубав и спокоен, но с второто се чувстваш по жив и от там идват най-големите ти трепети,уроци и спомени за цял живот...Simple Smile

# 313
Жребчо, Жребчо.... как да не се регне човек сега.

# 314
Скрит текст:
Не ме разбра добре, ФФ.
Моята работа няма да е за сметка на свободното ми време. Не желая никакви бърнаути за себе си.

За мен важи клишето "Тихите води са най-дълбоки и в тях се въртят най-черните дяволи." Няма опитомяване при мен, защото не съм обичайната дива, буйна, ритаща и непокорна кобила.
При мен най-лесното решение е да бъда застреляна, ако ми избие чивията непредсказуемо.
Въобще съм скрита лимонка.

Аз няма да правя грешката на Кристина (нещастен брак) и нейните приятелки (старомоминството).
Защото ги имам много отблизо като антипример (майка, лели и братовчедки).
Нямам намерение да остана бездетна.
Дракарис, т.е. искаш да намериш баланс през годините работа-лично-свободно време.
Това е добре, също, и че ще внимаваш да не прегаряш.
Много си крайна, но по-хубаво нещо от откровеността, няма.
Да ти кажа понятието "скрита лимонка" важи и за мен.
Станаха 2 Flowers LemonFlowers Lemon, ко праим оттук насетне? Rolling Eyes

Добре, че виждаш "грешки" в другите, но нямаш гаранция в кой и кога ще се влюбиш, не знам дали осъзнаваш, и как би ти се стекъл животът и връзката.
А ти как си представяш това с детето?
Практично (ала Криста, което не искаш), или по любов, следствие, или просто защото искаш дете, и с първия, към който би проимала нещо "по-така", а слагаме и в уравнението младостта ти все още, но знаеш годините тиктакат. Misc Alarm Clock
Ти правиш ли планове кое, кога и как го искаш? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт