Влюбване/стабилност?

• 18 461
  • 506
  •   1
Отговори
# 405
Секс правя само и единствено когато аз искам. Това е награда за мен. За това и не знам какво е това нещо лош, семеен секс. Тук във форума ги чета такива, на мен не ми се е случвало.
Важи за секса изобщо Simple Smile за това всеки път се чудя, като някой изплаче, че бил прецакан или използван - какъв секс прави, че не е на плюс от цялата работа...
А е просто и ясно Blush

# 406
  • Пловдив
Е, някои хора редовно тръбят, че ласките са разменна монета или оръжие за оказване на натиск върху другия, използвано за постигане на някакви си техни други цели. Smiley Даже твърдят как спирането на ласките от тяхна страна са вид наказание или превъзпитаване на половинката.

# 407
Е, някои хора редовно тръбят, че ласките са разменна монета или оръжие за оказване на натиск върху другия, използвано за постигане на някакви си техни други цели. Smiley Даже твърдят как спирането на ласките от тяхна страна са вид наказание или превъзпитаване на половинката.
Като не са се научили да му се наслаждават, ще го ползват за разменна монета.

# 408
Как става научаването? Кога/как/кой трябва/може да те научи?

# 409
Pandorina, хората се раждаме така, закодирано ни е това удоволствие. Секса е вроден нагон, като гладът. Не се научава. Той е т.нар. "принцип на удоволствие", той инстинкта за продължаване на рода и изобщо, инстинкта, който тегли хората напред през живота ? Обратното не е нормално. Да не изпитваш удоволствие от секса не е нормално. Да смяташ, че действа "опустошително на жените", - не съм съгласна. Напротив,  само липсата му може да действа така.

# 410

Учиш се сам, през опита, през партньорствата и собствените си потребности.

# 411
Горе buttercake го е написала - вродена потребност е, но от теб си зависи как ще я задоволиш. Един се храни, колкото да се засити, друг се наслаждава на всяка хапка.

# 412
  • Paris, France
Pandorina, хората се раждаме така, закодирано ни е това удоволствие. Секса е вроден нагон, като гладът. Не се научава. Той е т.нар. "принцип на удоволствие", той инстинкта за продължаване на рода и изобщо, инстинкта, който тегли хората напред през живота ? Обратното не е нормално. Да не изпитваш удоволствие от секса не е нормално. Да смяташ, че действа "опустошително на жените", - не съм съгласна. Напротив,  само липсата му може да действа така.

При жените е сложно. Приятелки са ми споделяли, че никога не са изпитвали оргазъм с мъж. За какво и е на жена, която не получава оргазъм при половия акт да отваря краката на мъж, който не я привлича особено вместо да включи вибратор и до 2 минути да е оргазмирала без да трябва след това да спи в мокри от пот чаршафи? Може и да се самозадоволи.

Предпочитам да седя сама и баз секс, отколкото да правя секс с мъж, който не ми е уау. Социални и финансови дивиденти могат да променят картината, но не много и не за дълго.

# 413

При жените е сложно. Приятелки са ми споделяли, че никога не са изпитвали оргазъм с мъж. За какво и е на жена, която не получава оргазъм при половия акт да отваря краката на мъж, който не я привлича особено вместо да включи вибратор и до 2 минути да е оргазмирала без да трябва след това да спи в мокри от пот чаршафи? Може и да се самозадоволи.

Предпочитам да седя сама и баз секс, отколкото да правя секс с мъж, който не ми е уау. Социални и финансови дивиденти могат да променят картината, но не много и не за дълго.
Невена, има едно условие, за да си получиш удоволствието от секса. И то е да го искаш. Просто тези твои приятелки не са го искали. Що са го правили тогава ? Симулирали са ? Е, те си знаят, но е жалко. Удоволствието от секса идва, само ако желаеш някой мъж. Иначе, ми сори, но не става, нормално да не става.

# 414
Аз , ако не искам /желая даден мъж, въобще не си лягам с него. Ама какви хора сте, бе. Ще кажете , че с милионери живеете, та правите секс на сила.

# 415
Аз , ако не искам /желая даден мъж, въобще не си лягам с него. Ама какви хора сте, бе. Ще кажете , че с милионери живеете, та правите секс на сила.

Каква е връзката милионер - секс, насила

# 416
Какво да направят, Криси, като мъжът уау не е мъжът под ръка.

# 417
  • Paris, France

Аз пък може силно да харесвам и желая даден мъж, да е перфектен като физика и да не получа изобщо оргазъм с него, въпреки, че съм влюбена, силно ме привлича, истински мъжкар, предостатъчен пенилен обем итн.

Умрял милионер да насилва някой пън, та накрая и за изнасилване да го осъдят!

Правим секс с мъже, с които сме си паснали, но при някои от нас е трудно да попаднем на такива мъже.

Представи си, че много искаш, желаеш даден мъж и като паднат гащите нема никой, едвам му става, мирише, има обрив, псориатични плаки, единият му крак е с протеза от коляното до стъпалото, ноктите са му дебели, жълти и нерязани от 2 години итн! Ясно е, че връзка не може да има, колкото и да ни е привличал в дрехи.

"About 75 percent of all women never reach orgasm from intercourse alone -- that is without the extra help of sex toys, hands or tongue. And 10 to 15 percent never climax under any circumstances." - 75%от жените никога не оргазмират при съвкупление, без помощ с ръка, език, играчка, 10-15% никога не оргазмират.

Да пуснат ръката на не уау мъжа и да си живеят доволно без обарванията му , телесните му течности и вонята от тях.  Пък току виж срещнали по-ценни екземпляри.

# 418
Ха-ха, в мен ниските жени не щат да се влюбват. Изглеждам им нестабилен явно. Satisfied Сигурно затова повечето ми приятелки са били по-височки от мен. Ниските жени по метър и половина, по мои наблюдения, се целят предимно в някакви почти двуметрови мъже, защото ги е страх да не родят ниски деца като тях самите. Иначе по-високите мъже, с които сме движели в една компания, винаги са имали предпочитания към джобните мацки и не са харесвали едри жени.

Невена, в азиатските държави има много повече ниски мъже, отколкото в Европа, но пък там плешивите мъже далеч не са толкова голям дял, както в Западна Европа, Русия, Турция, Индия и Пакистан, така че ръстът едва ли е причината за това. По-скоро се касае до типа храна и може би различните климатични условия.
Tрябва да ядете повечко и ще порастнете! Satisfied
Аз си мислех, че е само феномен на българските мъже, обаче се оказа...нъц!
Моят екс беше с цяла глава по-нисък от мен като се кача на висок ток.
От известно време съм свободна и обикалям всякакви сайтове за предложения, обаче положението е плачевно дори и в С. Америка. Всичките вакантни са около моят размер и дори по-ниски. Демек на точилките като мен им е в пъти по-трудно. Всички искали мадами с крак до сливиците. Е да, ама и ние търсим мъжко рамо, на което да подпрем глава, а не обратното! Satisfied
А имах преди време любовник доста по-едър от мен и намирам, че си пасвахме точно, ама той си имаше постоянен партньор, а аз семейства (доколкото са семейства тук Joy) не развалям. Принципи, какво да се прави!

Между другото е по-хубаво жената да е по-височка. Моите деца и двамата наследиха моя ген и са високи. Докато познавам двойки с много висок мъж и дребна жена. Децата им са дребосъци - като майката. Simple Smile

# 419

Аз пък може силно да харесвам и желая даден мъж, да е перфектен като физика и да не получа изобщо оргазъм с него, въпреки, че съм влюбена, силно ме привлича, истински мъжкар, предостатъчен пенилен обем итн.

Умрял милионер да насилва някой пън, та накрая и за изнасилване да го осъдят!

Правим секс с мъже, с които сме си паснали, но при някои от нас е трудно да попаднем на такива мъже.

Представи си, че много искаш, желаеш даден мъж и като паднат гащите нема никой, едвам му става, мирише, има обрив, псориатични плаки, единият му крак е с протеза от коляното до стъпалото, ноктите са му дебели, жълти и нерязани от 2 години итн! Ясно е, че връзка не може да има, колкото и да ни е привличал в дрехи.

"About 75 percent of all women never reach orgasm from intercourse alone -- that is without the extra help of sex toys, hands or tongue. And 10 to 15 percent never climax under any circumstances." - 75%от жените никога не оргазмират при съвкупление, без помощ с ръка, език, играчка, 10-15% никога не оргазмират.

Да пуснат ръката на не уау мъжа и да си живеят доволно без обарванията му , телесните му течности и вонята от тях.  Пък току виж срещнали по-ценни екземпляри.
Ехееее..... чак пък толкоз ! Хайде сега. То малко кат вица,  "хубава е, ама с дървен крак"
То не, че не може да се случи, но вероятността е пренебрежимо малка.
Секса е в главата, така че ако го искаш, няма как да не ти е хубаво.

Общи условия

Активация на акаунт