Влюбване/стабилност?

• 18 459
  • 506
  •   1
Отговори
# 420
  • Paris, France
Сексът е в главата, да и от детството там са набити разни стереотипи, които след дадена възраст не могат да се променят. Някои изисквания са вродени и зависят от гените на бащата - телесно окосмяване, примерно.

# 421
Сексът е в главата, да и от детството там са набити разни стереотипи, които след дадена възраст не могат да се променят. Някои изисквания са вродени и зависят от гените на бащата - телесно окосмяване, примерно.
Ммм да, права си. Истеричките и депесарките не се забавляват със секса. Те просто не си позволяват да изпитат удоволствието от него. Патологии всякакви. Но, аз нямах предвид тях.

# 422
  • Пловдив
Скрит текст:
Pandorina, хората се раждаме така, закодирано ни е това удоволствие. Секса е вроден нагон, като гладът. Не се научава. Той е т.нар. "принцип на удоволствие", той инстинкта за продължаване на рода и изобщо, инстинкта, който тегли хората напред през живота ? Обратното не е нормално. Да не изпитваш удоволствие от секса не е нормално. Да смяташ, че действа "опустошително на жените", - не съм съгласна. Напротив,  само липсата му може да действа така.

При жените е сложно. Приятелки са ми споделяли, че никога не са изпитвали оргазъм с мъж. За какво и е на жена, която не получава оргазъм при половия акт да отваря краката на мъж, който не я привлича особено вместо да включи вибратор и до 2 минути да е оргазмирала без да трябва след това да спи в мокри от пот чаршафи? Може и да се самозадоволи.

Предпочитам да седя сама и баз секс, отколкото да правя секс с мъж, който не ми е уау. Социални и финансови дивиденти могат да променят картината, но не много и не за дълго.
Зависи и какво прави мъжът тогава; и дали изобщо прави нещо за жената, за да изпита и тя удоволствие. Въпрос на личен избор на жената с какъв мъж да бъде.

# 423
Такива ужасяющи екземпляри, които Невена описа, не съм срещала. Българите се къпят, обезкосмяват и си режат ноктите. Всички до един.

# 424
  • Пловдив
Невена, ти сериозно ли си си подбирала такива мъже? С дрехи - Аполоновци за чудо и приказ, а като ги свалят - космати и неподдръжани пирати с двугодишни нокти на краката? Smiley

# 425
Почвате да ме отвращавате полека от мъжете....

# 426
  • София
Ми то наистина с тия еднокраки ноктести и аз взех да се отвращавам Simple Smile

Бтв, тази теория, че ако мъжът не е "уау", жената да си стои сама, ( с 10 котки), става все по-популярна. То всичкото хубаво, ама по някое време може да ѝ хрумне друго. А да е късно. Около 40те най-често.
Не мога да си обясня защо така ожесточено се разпространява и рекламира.

# 427
Какво имате предвид под мъжът да е УАУ?

# 428
  • София
Не ползвах аз израза, но ... предполагам, топ 3-5%.

# 429
Ми то наистина с тия еднокраки ноктести и аз взех да се отвращавам Simple Smile

Бтв, тази теория, че ако мъжът не е "уау", жената да си стои сама, ( с 10 котки), става все по-популярна. То всичкото хубаво, ама по някое време може да ѝ хрумне друго. А да е късно. Около 40те най-често.
Не мога да си обясня защо така ожесточено се разпространява и рекламира.

Сакън! Сега ще се почне с “ще се омъжваме когато си решим(за много голямата си любов) и ще раждаме като му дойде времето.
Wink

# 430
Аз моите приятелки ги бутам да се женят за който ги иска, и на ни една не давам да се развежда, в краен случай позволявам любовник, само ако положението е мега нетърпимо. Въобще аз не ги споделям тия теории, да чакаш принца, докато ти се изчерпа яйчниковия резерв. Тия теории ги чета тук

# 431
  • Paris, France
Невена, ти сериозно ли си си подбирала такива мъже? С дрехи - Аполоновци за чудо и приказ, а като ги свалят - космати и неподдръжани пирати с двугодишни нокти на краката? Smiley

Естествено, че не ми се е случвало, но съм го чувала от приятелки. Е, не всичкото наведнъж.

Аз съм от друго поколение и западните мъже на моя възраст и по-стари не влагаха особено във външност. Тогава нямаше лазерна епилация.  

Няма да ти казвам как се къпеха някои, ще повърнеш.

# 432
  • София
Е, нали източните не бяха стока, сега пък западните.
Те от 20-30 години и източните се къпят като хората. Стига с тия градски легенди.
Като старите емигранти, дето казват "Не ми я хвали България, аз като бях там през 99та, не знам какво си било"

Въобще аз не ги споделям тия теории, да чакаш принца, докато ти се изчерпа яйчниковия резерв. Тия теории ги чета тук
Joy
Смешно, но не е за смях това. Аз познавам точно такива случаи.

И защо все се търси "принца"? А рядко се казва, че всеки мъж си търси "принцеса".
Не трябва ли да има мъничко реципрочност в претенциите?

Последна редакция: нд, 25 окт 2020, 20:21 от bubanka

# 433

Аз съм от друго поколение и западните мъже на моя възраст и по-стари не влагаха особено във външност. Тогава нямаше лазерна епилация.  

Няма да ти казвам как се къпеха някои, ще повърнеш.

То зависи кой запад? И Албания, и Сърбия са на запад от България. Laughing
Аз съм останала с по-друго впечатления от западни набори, ама не е за разказване, как съм ги придобила. Laughing

# 434
Такива ужасяющи екземпляри, които Невена описа, не съм срещала. Българите се къпят, обезкосмяват и си режат ноктите. Всички до един.

Подхода на Невена адски ми прилича на този на политиците. Изкарват се някакви тотални изключения, обрисувани с най-цветущи изрази, и даже да не се казва директно, внушението е, че те са правило. Един вид - плашене и вменяване на вина. Наплашения човек се подчинява и прави каквото му казват.
===============
Невена, расите и етносите, към които те влече и искаш да наложиш вкуса си към тях на останалите, ги имат описаните от теб недостатъци в пъти повече от средния български мъж.  Плюс не малко други, коквито той няма.

Общи условия

Активация на акаунт