КАУФЛАНД - 45

• 54 424
  • 763
  •   1
Отговори
# 405
Долче, мажи щедро, че бръчки, когато се появят вече е късно, този серум е превенция. Метода е сандвич ефект нанасянето, най-вече важи за серумите с хиалуронова киселина, но и с този става. Пръскаш с пулвелизатор розова вода на лицето докато е още влажно слагаш серум, втриваш го и после пак пръскаш със спрея с розовата вода. Не изчакваш напълно да се изпари водата, а на леко влажно лице слагаш околочен крем и крем за лице. Това е.

# 406
Имам чувството, че чета в Красива мама.

# 407
  • Плевен
Кажете гащите как са Simple Smile Тези 5бр за 9,99лв.

# 408
Момичета , свеки купила такава тава от КФ , но дали става за готвене във фурна? Пише до 250 градуса , но дали няма да пръсне се чудя 🤔

# 409
Точно тази тава пекох във фурната,защото ме беше страх да я ползвам.Лесно се мие и за двама човека е супер.

# 410
  • In transit
Момичета , свеки купила такава тава от КФ , но дали става за готвене във фурна? Пише до 250 градуса , но дали няма да пръсне се чудя 🤔

Става, само внимавай да е суха отдолу като я сложиш в загрята фурна.

# 411
Аз серума мислех вместо крем да ползвам. Вие ме хвърлихте в размисъл.
Как ще мажа и крем върху него...
По принцип ползвам хидратиращ дневен крем, и околоочен. Сега се гримирам всеки ден и малко ББ крем нанасям върху крема. Абсурд отдолу да има и серум...

# 412
И мен това ме отказа.
Как ще слагам толкова неща?
Аз даже и околоочен не слагам винаги, само хидратиращ.

# 413
  • Пловдив
И аз мислих само серум...ама това не пречи пак така да си правим Wink така, че...който както му понася.

Ще мина и аз за Персил за цветно.

# 414
Аз ще нанасям само серум на определени места, евентуално и крем вечер. През деня съм ок и само с малко бб крем...
Но серумът ми се струва, че попива по-добре от крем.

# 415
Имам цял списък аз за тази седмица, но кога ще е не знам.
За сега съм редовна в Лидъл.

# 416
  • Русе
Точно тази тава пекох във фурната,защото ме беше страх да я ползвам.Лесно се мие и за двама човека е супер.
Подкрепям. Имам две такива. Вече предпочитам в тях да пека пълнени чушки с яйце и сирене. Много лесно се почистват и са незалепващи. И ябълков пай правих, нищо не остана по тавата.

# 417
А намазняваш ли тавите или са незалепващи и без мазнина? Grinning

# 418
А намазняваш ли тавите или са незалепващи и без мазнина? Grinning
Е зависи какво се пече .Grinning

# 419
Подкрепям. Имам две такива. Вече предпочитам в тях да пека пълнени чушки с яйце и сирене. Много лесно се почистват и са незалепващи. И ябълков пай правих, нищо не остана по тавата.

Пекох бутчета.  Тавата е наред 😃 И като каза ябълков пай , малко извън темата да помоля за рецепта може и на ЛС

Общи условия

Активация на акаунт