КАУФЛАНД - 45

• 54 466
  • 763
  •   1
Отговори
# 465
Кауфланд избиха рибата.
Гледам на рафта - кисело мляко "Бор Чвор 3,6% по БДС". Това зеленото 400гр.
На самата опаковка пише "препоръчителна цена 0.79лв"
Но редовната цена в Кауфланд е 1,19лв. Редовната, казвам.
Това са 50% над препоръчителната цена. Това е рекорд бре Grinning Grinning Grinning

Последна редакция: нд, 25 окт 2020, 13:50 от snejina1980

# 466
Точно това масло в Била съм хо взимала за 2,70 лв, а в Кауфланд редовно е на 3,50 лв. Така че да ме уверяват, че на редовна цена два броя са 9 лв и видиш ли ми излиза 50% айде няма нужда. Както казах, всеки си решава кое му е изгодно.
Не са два броя, цената от 9 и нещо е за 1 кг., т.е. за 4 пакетчета масло (вижте внимателно брошурата, пише си 9 и нещо за 1кг.). Тези "редовни" задраскани цени са на практика за 4 бройки от съответния артикул. Малко е дървено представянето на промоцията... с това съм съгласна. Но обявените промоционални цени са за два броя, не за един. Ариелът може би не е толкова изгоден спрямо споменатата промоция за 120 пранета, но спрямо редовната цена в други магазини вероятно е добре.

# 467
  • Пловдив
Минах на бързо..уж за Шаума, черна. Да, ама само синята намалена Confused Поне Персил си взех и толкоз.

# 468
  • In transit
А това масло намаленото хубаво ли е, ако скоро някой е вземал? Защото преди време бях взела от него и според мен не беше чисто краве масло.
Иначе и аз си харесах Селпак, последната година само такава ползвам и съм доволна. Цева-та отдавна я развалиха.

# 469
За мен 2 броя масло от 250 грама, всеки по 2,30 лв си е изгодно. Да, пускали са и масло по 2,65, и по 2,45 лв, но аз гледам 250 гр да ги купувам на около 3 лева. Редовните цени на маслата- независимо от магазина и марката- съвсем не са 2,30 или 3 лева за 250 грама. Това са им намалените цени. Иначе вярно, че трябва да се купят 2 броя от продукта, но вкъщи маслото се купува и без това. Не е изгодно ако някой недоразбрал каква е промоцията си купи само единия брой на редовната му цена... Simple Smile Харесах някои неща аз от офертите по 2- кафява захар може би, слънчоглед суров, маслото, млякото...Останалото ще решавам на място.И трицветните спагети, лингуините...
Mikkey, ако е златистото, на мен ми е любимото (заедно с Пилос от Лидъл) и досега не съм нацелвала лошо.

# 470
Тъкмо същото масло ползваме в момента, солено е имайте го предвид, за първи път попадам на такова, а всякакви видове съм купувала, с краварки, без краварки.

# 471
  • In transit
Даниела, а има ли някаква миризма?
Долче, и аз гледам средно до около 3-3,50лв на пакет да купувам като има намалени. В метро има едно тяхна марка кило е и ми харесва. Мисля, че е италианско вътре. Тези с крави, без крави тип дойче маркенбутер не винаги са с едно и също качество защото тук ги препакетират. Затова съм леко скептична към тях. Иначе лидълското и аз го харесвам.

# 472
Миризма не съм забелязала, на масло си мирише, но соленото ми е проблем, вземам го предимно за приготвяне на шоколадово суфле, а там се слага 200гр.

# 473
Аз не съм попадала на солено от това масло...
Даниела, пише ли е състава, че има и сол? Аз веднъж попаднах на солено масло Саяна- обаче отзад все пак в състава го пишеше, макар и с дребен шрифт, а отпред не. Но ако изобщо и в състава не пише да има сол е странно да има солен вкус (и не е редно)...

# 474
Точно такова имам в момента вкъщи, погледнах състава, пише 0.03 гр. сол на 100 гр. продукт.

# 475
Пише 0,03 сол, сега погледнах във фризера имам прибрани резерви и от други видове (с краварката и къщичките), там пише, че солта 0,02.

# 476
Въобще не гледам половин цена ли е или не. Сравнявам цена за килограм или брой и ако е изгодно, купувам. Щото кафява захар от тази марка, например, ще си купя за 3лв килото на куково лято.
Като знам колко е "кафява" захарта, предпочитам бялата.

# 477
Купувала съм безброй пъти такова масло, хубаво е, никога не съм попадала на солено. Аз не ям сол и няма начин да не усетя, освен това го слагам в кафето.

# 478
Купувала съм безброй пъти такова масло, хубаво е, никога не съм попадала на солено. Аз не ям сол и няма начин да не усетя, освен това го слагам в кафето.

И аз имам такъв спомен, че преди съм вземала от него, но никога не ми е било солено, докато тези две пакетчета, които имах се случиха такива.

# 479
Сега сме с такова масло и не съм усетила да е солено. Аз самата ям по-безсолно и ми е добре.

Общи условия

Активация на акаунт