КАУФЛАНД - 45

• 54 392
  • 763
  •   1
Отговори
# 135
Ако има наличност, всяка сутрин.
Но ако са малко бройки, може първия ден да свършат.

Ходих на късен шопинг. Нищо интересно не уцелих.
Прах Персил естествено нямаше.

# 136
Брадли, става дума, че тази оферта е по на сметка, отколкото да вземещ 5*1 литър на цена 2 и нещо. Защото те няма да предложат литъра на намалена цена. За това става дума Simple Smile

# 137
  • София
За праховете - свършват понеделник и не зареждат повече, колко пъти съм ги питала. И то заредят 10 праха и айде в 10 часа няма нищо. И супер нагло ми обясняват, че е трябвало рано сутрин да дойда. А до него си седи на стандартната цена същия прах. Simple Smile За това съм обявила бойкот и не ходя вече в К. Само нещо специално от брошурата ако си харесам и то не на всяка цена.

# 138
Дева, благодаря. Да се надявам, че е останало нещо и за неделно ранно зареждане. Вероятността е малка. Но поне си лягам с надежда.

# 139
Аз се отказах да дебна праха в Кауфланд и си взех гел Омо за 100 пранета от Лидл . Та ще ми стигне за доста време.

# 140
Много го харчите този прах. Аз купих максима за детето и Персил за нас. Поне месец, два няма да търся прах.

# 141
  • София
Ако имах щях да го харча 😁дебнах на няколко промоции прах да си взема от там и накрая се изнервих и си взех от Метро. Баш за този течния Ариел сега дето го пускат говоря аз. Ама този път няма да ходя изобщо и да проверявам даже.

# 142
О, течни у нас не влизат. Чорбести и вмирисват пералнята.
Прах от Метро, пак е вариант.

# 143
  • София
Така ли? Аз пък от прахта имам лоши спомени, постоянно ми остава в отделението едно като сопол гадно и почти на всяко пряне трябва да го мия. Това с прах на Персил. Капсулите пък не се разтварят всеки път и понякога имам остнало по дрехите. И от зор дебна течните, явно моята пералня с тях най-добре се разбира.

# 144
Течните оставят филм по тръби и уплътнения, които се вмирисват.

# 145
  • Русе
То има такива периоди, после пак поевтинява.
Дали? Това лято като гледах слънчогледа - питите големи колкото юмрука ми. От какво да го правят това олио? Пък и преди месец случайно попаднах на едно предаване, в което говореха за цените на световните борси. На слънчогледа се качва. Логично е да поскъпне и олиото.
Персил прах и при нас така и не заредиха. Стоеше си само един етикет на празния рафт.

# 146
  • shumen
На мен от праха ми остават бели петна по дрехите.

# 147
  • Русе
Това, че от течните не ти остават не означава, че препарата не остава по дрехите. Ползвай допълнително изплакване. На фона на 25+ годишното ми самостоятелно пране на дрехи, може да се каже, че съм прала само с прах за пране. Течните препарати се броят на пръсти. Нямам случаи на дрехи с неизпран прах по тях. Ама, едно време, когато нямаше дори и течни препарати( течен беше само Пурлан) пералните перяха с вода.

Забравих да пиша - от новата брошура си харесах пасатора, че е мощен. Някой има ли такъв? Моля, за отзиви! Основно за майонеза го искам.

# 148
Има ли тема за размяна на пъзелите по градове?

# 149
Виж дали градусите са според програмата. Не би трябвало да остава прах по дрехите.
Всъщност някои евтини прахове (няма да споменавам марки) не се разстварят добре. Пера с Ариел и Персил (за детето тео бебе, сано максима), до сега не ми се е случвало да излязат дрехи с прах по тях.

Общи условия

Активация на акаунт