КАУФЛАНД - 45

• 54 478
  • 763
  •   2
Отговори
# 150
Аз се отказах да дебна праха в Кауфланд и си взех гел Омо за 100 пранета от Лидл . Та ще ми стигне за доста време.

Не си сбъркала.
На майка ми и на дъщеря ми е такъв, много добре изпира.

Лъки, аз имам запаси от Ариел, но ако имаше прах Персил, щях да си купя.

Никакви петна и отлагания нямам, но пера минимум на 50 градуса и слагам препарат/прах в барабана.
В отделението за препарати само омекотител.

# 151
  • София
Някой взимал ли е слухов апарат от КФ?  Дали върши работа. Предния път беше свършил и не успях да взема, а сега се замислям.

# 152
Моля,ако някой е ползвал парочистачката да сподели мнение.Харесах и прахосмукачката ползвал ли я е някой?

# 153
  • оттам, откъдето започва България
Лъки, аз имам запаси от Ариел, но ако имаше прах Персил, щях да си купя.

Никакви петна и отлагания нямам, но пера минимум на 50 градуса и слагам препарат/прах в барабана.
В отделението за препарати само омекотител.

И аз така си реших проблема с вземането на праха от чекмеджето: слагам праха, разтворен в такава чашка за прах: Simple Smile

# 154
  • shumen
Пера бяло на 60 градуса„а тъмно на 50.по тъмните праха оставя бели следи.

# 155
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
И на мен ми се случва по някога, предполагам, когато натъпча повече дрехи и не може да изплакне добре...

# 156
  • Русе
И на мен ми се случва по някога, предполагам, когато натъпча повече дрехи и не може да изплакне добре...
Ето, има причина и тя трябва да се търси.

Никой не писа за пасатора? Thinking Да пращам ли ММ да го купува?

# 157
Има ли безлактозно сирене в Кауфланд, и къде стои, имате ли представа?

# 158
  • Пловдив
Има ли безлактозно сирене в Кауфланд, и къде стои, имате ли представа?
Има сирене и кашкавал  на  Бор чвор.

https://borchvor.com/produkt-kategoriya/%D0%B1%D0%B5%D0%B7-%D0%B … 0%BE%D0%B7%D0%B0/

# 159

Ползвали ли сте тази прахосмукачка ?

# 160
Ето, има причина и тя трябва да се търси.

Никой не писа за пасатора? Thinking Да пращам ли ММ да го купува?
За мене този пасатор и слаб.

# 161
Вики, ако става дума за пастора 600 вата Switch on, според мен си е хубав. Ако ти трябва само пастор, пращай ТМ да ги купува Stuck Out Tongue Winking Eye Все пак, ако после ти се стори слаб, може да се върне. Аз имам пастор 3 в 1, пак 600 вата, но от Лидъл и е перфектен. За мен 600 вата не са малка мощност.

# 162
  • Русе
Благодаря за темата.
Напоследък по често сме в Лидъл. Не знам какво става, но промоциите в К напоследък ги няма никакви.
Как са ябълките, че щях да ходя за тях.

Много са хубави ябълките препоръчвам!!!!!!

# 163
Точените кори Брей винаги ли са с 2 найлона вътре или на такива съм попаднала? Grinning

# 164
  • Русе
Вики, ако става дума за пастора 600 вата Switch on, според мен си е хубав. Ако ти трябва само пастор, пращай ТМ да ги купува Stuck Out Tongue Winking Eye Все пак, ако после ти се стори слаб, може да се върне. Аз имам пастор 3 в 1, пак 600 вата, но от Лидъл и е перфектен. За мен 600 вата не са малка мощност.
Трябва ми пасатор за да си правя майонеза. Имам лидълски 600W - идеална майонеза прави. За това, като видях, че и този е 600W се загледах. Не мисля, че е слаб. Скоро в Лидл имаше 350W. Много бяха джиджани, ама слаби. Не съм купувала до сега ел. уреди с марката на Кауфланд, та, за това питам и разпитвам.

Общи условия

Активация на акаунт