КАУФЛАНД - 45

• 54 501
  • 763
  •   2
Отговори
# 165
  • Пеликания
Вземи, пробвай и ако не ти хареса до 90 дни можеш да го върнеш.

# 166
Вики, за майонеза ще е повече от идеален. Хубава е марката на Кауфланд. Имаме сандвич тостер с триъгълни плочи  Switch on и е чудесен! Също и ел. пила за маникюр- идеална и тя. Някой хвалеше и еър фрайъра им.

# 167
Здравейте, пиша в темата за първи път. Днес купих на ММ пижама от Кауфланд, в случай, че не му е по мярка някой запознат ли е дали мога да я върна или да я заменя за по-малък / по-голям размер?

# 168
Може, да. В 14 дневен срок.

# 169
  • София
Защо си мисля, че срока за  връщане е 90 дни в К?

# 170
90 дни е срока

# 171
90 дни не е ли само за уреди? Питането беше за пижама...Казвайте, ако съм в грешка- мен идеално би ме устройвало, ако вече за всички стоки срокът за връщане е 90 дни! Grinning

# 172
На сайта нищо не пише...

# 173
  • София
утре ще питам на нац. телефон и ще пиша после.

# 174
  • Русе
Такаа. Пасатора утре ще го връщам. Не можа да направи майонеза. Стана рядка, не съвсем като вода, но да кажем, като гъста боза.

# 175
Странно. Дори с 300 вата мощност съм правила майонеза... Thinking

# 176
Едва ли е от пасатора, Вики. И аз правя майонеза. Един път стане, друг път не. От много неща зависи.

# 177
Майонеза правя винаги в тесен висок съд  и е добре мазнината и яйцата да са на еднаква температура. Например, слагам мазнината в хладилника да се охлади- понеже обикновено и яйцата са ми студени. Също така, първо леко смесвам и после бавно изтеглям нагоре с пастора докато разбивам продуктите. Това при положение, че рецептата/пропорциите са ок. Та според мен не е от пастора в  случая.

# 178
  • Русе
Момичета, правя майонеза с пасатор от 1998 г. А преди това и с миксер, дето имаше приставка за пасиране. Знам как се прави, имам си и рецепта.
Непосредствено след тази, направих с лидълския пасатор, със същите продукти. Ами, стана си. Като ще и треперя аз ще стане ли или не - мерси! По добре да си разнасям пасатора от едната къща в другата. Майонеза правя максимум 5 пъти в годината.

# 179
Вики, не съм искала да кажа, че не знаеш как се прави майонеза. Съжалявам, ако е прозвучало така Simple Smile Просто в случая не би трябвало да има значение дали пасторът е от Лидъл или от Кауфланд като ватовете са еднакви и затова ми е странно. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт