КАУФЛАНД - 45

• 54 362
  • 763
  •   1
Отговори
# 585
Скоро няма да видим олио под 2 лв

# 586
Аз не ползам толкова олио. Една бутилка ми се мъдри от лятото. Ползвам масло, а салати зехтин.
И без това олиото е толкова течно и немазно, в сравнение с едновремешното, което не се переше дори.

# 587
Да, навсякъде поскъпна олиото. Ще видим докога...
И аз не използвам олио, но вкъщи гледам да има по 1 бутилка, че останалите го използват. Бавно върви бутилката де, ако се използва предимно за манджи.
Взех органайзер за бюро за малката- от картонените с чекмеджета- намален на 2,50. На касата момчето отвори всички чекмеджета да види празни ли са. Сигурно са се нагледали на всякакви опити за хитруване... Flushed А аз отначало помислих, че търси баркода, за да сканира продукта...

Последна редакция: нд, 01 ное 2020, 15:12 от dolce miele

# 588
  • Русе
Не ви ли се струва, че олиото в Кауфланд става все по-скъпо? Добруджанското олио вече и на промоция е 2.50
По магазинчетата в Русе, дето се водят търговийки олиото е 2,70 лв. По другите квартални е дори 3 лв.

# 589
А и като знаем откъде зареждат малките магазинчета... Trollface

# 590
Добре, защо се позволява в магазин за търговия на дребно да се товарят промишлени количества продукти, които явно не са за лична употреба? Това не е Метро все пак....

# 591
  • София
Аз нали взех промоцията на прясно мляко Саяна във вторник, едното беше ок, или поне така се надявам да е било. Сега обаче кипнах второто и се пресече ужасно. Срока на годност е до 9 ноември. Определено май приключих с тези промоции.

# 592
Аз нали взех промоцията на прясно мляко Саяна във вторник, едното беше ок, или поне така се надявам да е било. Сега обаче кипнах второто и се пресече ужасно. Срока на годност е до 9 ноември. Определено май приключих с тези промоции.

Чудна извара става от пресечено мляко. Ако не си го хвърлила, ще ти кажа.

# 593
Аз го занесох моето днес и ми върнаха парите, пак с дата до 9-ти, наистина не беше ОК.

Имам още 2 с дата 15-ти.

Добре, защо се позволява в магазин за търговия на дребно да се товарят промишлени количества продукти, които явно не са за лична употреба? Това не е Метро все пак....

Според мен стоките на големите промоции са им по договор за много голяма бройка, за да падне много цената...а някои неща им застояват, за това не правят проблем като се купува в големи количества.

# 594
Направо ме учудвате с тези развалени млека. От години не ми се е случвало да попадна на такова с хилядите добавки вътре. Аз съм пропуснала промоцията. Да не е някакво истинско, с годност 3 дни?

# 595
Не му е читава партидата сигурно....де да знам...аз си взимам и от щанда с намалени със срок 1-2 дни...и не ми се е случвало от месеци това....

# 596
  • София
Аз продукти на Саяна не взимам и сега само заради промоцията взех и съжалих. Щом и при теб се е случило, кой знае на още колко хора. Хвърлих го аз, честно казано ме е страх да го ползвам за каквото и да било. Дали не са знаели и са пуснали примоцията или точно щото са знаели, че му е дошъл края по-раничко. Иначе не, определено не е истинско прясно мляко със срок на годност три дни, ами баш си пастьоризирано. На мен никога в съзнателния ми живот не ми се е случвало да купя развалено прясно мляко. Ама явно винаги има пръв път 😅

# 597
  • Варна
Пак ще има тигани Брио Stuck Out Tongue Winking Eye

Тези сега от хубавите ли бяха или? (с керамично покритие)

# 598
За мен са хубави, но използвам само силиконови прибори. Но по-хубави са тиганите от другите им серии- Металика и Блек стоун. Имаха и някаква серия с дръжки имитация на дърво и каменно покритие на съдовете- за тях нямам никакви впечатления.

Последна редакция: пн, 02 ное 2020, 14:25 от dolce miele

# 599
  • София
На мен това ми е най-добрата покупка, ако има такъв уок тиган ще си купя. Тези белите ще ги видя какви са и те.

Общи условия

Активация на акаунт