КАУФЛАНД - 45

• 54 356
  • 763
  •   1
Отговори
# 600
  • Русе
Пак ще има тигани Брио Stuck Out Tongue Winking Eye

Тези сега от хубавите ли бяха или? (с керамично покритие)

Имам абсолютно същия. С керамично покритие е. След известно време започна да залепва. В апартамента не пържа и тиган ползвам само за яйца. Пържени или бъркани яйца ядем много рядко. Може да прецените колко е ползван.

Последна редакция: нд, 01 ное 2020, 22:55 от viki_1974

# 601
  • софия
аз съм доволна от същия тиган брио - лятото си купих дълбокия и само него ползвам. засега нямам претенции. спазвам само да не го пускам в миалната. да не би пък от нея да почва да лепне?

# 602
  • София
И аз имам такъв и редовно го пускам в миялната. Нищо му няма. Ползвам дървени или силиконови прибори, като бъркам в него.

# 603
  • Пловдив
За мен тези Не са ок...виж другите дето са черни от вън са супер.Взех уок и съм доволна.

# 604
Имам дълбок Брио, ползвам го за всичко, пускам в миялната.  Ако се загрее хубаво, не лепне нищо.

# 605
За мен тези Не са ок...виж другите дето са черни от вън са супер.Взех уок и съм доволна.

И аз харесвам черните, леко грапави, тези белите не, много скоро започват да лепнат

# 606
На вас прясното мляко Саяна има ли ви странен вкус? Аз взех з амен и за приятелка. Хем от един стек. На нея ѝ е странно, на мен не..

# 607
Нашето мляко си е, ок.Няма нещо необичайно във вкуса.🍶

# 608
Нали писахме последните страници за млякото, моето с дата до 9-ти не беше читаво.

# 609
  • София
И моето беше пресечено. Ако се притесняваш просто го свари и ще разбереш наред ли е.

# 610
Прясно мляко Саяна, когато е студено от хладилника, за мен има странен мирис. Като го стопля нищо му няма. Няма значение от къде е купено и срокът на годност.

# 611
  • Пловдив
Някой погледна ли пижамите, които са в брошурата от днес, дали са хубави?

# 612
Четох ви, затова се зачудих. Пих го и така и така..за мен си е ОК.

# 613
  • Mostly in my mind
Недейте взима Саяна. Simple Smile

Някой взел ли си е от орхидейките,  които са от днес? Как са?

# 614
Аз да питам за киселото зеле в кофа. Някой с впечатления?

Общи условия

Активация на акаунт