КАУФЛАНД - 45

• 54 353
  • 763
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Аз да питам за киселото зеле в кофа. Някой с впечатления?
Взето миналата седмица на 9 лева кофата - не се одобри, доста твърдо. За готвене така-така, за салата -абсурд. За моя вкус и кисело.

# 616
  • Плевен
От френската тиква някой взе ли ? Дали е сладка?

# 617
До тук 3 шишета прясно мляко Саяна отидоха... Нищо им нямаше

# 618
Аз да питам за киселото зеле в кофа. Някой с впечатления?
Взето миналата седмица на 9 лева кофата - не се одобри, доста твърдо. За готвене така-така, за салата -абсурд. За моя вкус и кисело.

Оф, гледах един клип как правят кисело зеле в Румъния, и посочено като износ за България, не знам доколко е вярно, ама такава гнусотия беше, закъдето и да е отишло после. Няма да изпадам в подробности, че .....
Аз не бих си купила никога кисело зеле от магазин. Купувам консерви домати, които сигурно се правят по същият начин като се замисля....

# 619
  • София
Може ли линк към клипа за зелето.
Домати съм виждала как се правят в консервен комбинат, но преди много години. Тогава ни водеха там на бригада/безплатен ученически труд/. Нямаше нищо гнусно и мръсно  в процеса. А и нали после кутийките минават през автоклав с висока темп.

# 620
  • София
От френската тиква някой взе ли ? Дали е сладка?
Много бих се радвала, ако някой отговори на този въпрос.
Също се чудя коя е по-сладка и подходяща за баница - Самсон или цигулка?

# 621
# 622
И аз съм фен на Матилдите.
Чела съм, че Хокайдо са много хубави, но не съм пробвала.

# 623
  • Варна
И аз да се включа в питането за тиквите. От дългогодишен опит ще ви кажа, че цигулката /Матилда или както я наричат/ е по добра за тиквеник/щрудел/, а бялата кръгла тиква е най добре за печене във фурна /без варене предварително/. А най добре е към тиквата да прибавите и 1,2 или повече настъргани ябълки - аромата е невероятен.

# 624
На мен Матилда ми харесва всякак, и печена и готвена. Мисля че не е точно цигулка, за мен цигулките са други, тези дългите например:

# 625
Аз снощи пекох Матилда.😋Бях я взела да правя едни банички, но на детето му се прияде.Ами стана разкошна, поръсих със захар и ванилия( нямам мед в момента)

# 626
Леми, за мен тези дългите не са точно цигулки, те на гигантски краставици ми приличат Joy

# 627
И ние така печем тиквата. Simple Smile

# 628
Дева, как? Grinning

# 629
  • София
Леле, момичета, страхотни сте! Сега ще си копирам и запазя препоръките за тиквите, благодаря от сърце!

Общи условия

Активация на акаунт