Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 401

• 39 739
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
Здравейте момичета!
След снощната серия останах без думи . Санджар и Наре преживяват най - голямата си болка в живота ,да загубят детето си . Сега всички трябва да си дадат равносметка и как ще продължат напред .
Може би този епизод ще бъде повратен за повечето персонажи .  След тази трагедия трябва да се отрезвят и да спрат с тези безсмислени войни за фирми ,конаци ,омраза породена от несподелена любов . Време е да се обединят срещу враговете .
Незнам накъде ще ни хвърлят СЦ ,но историята започна много да нагарча . Но все пак се надявам на хубав завършек.

# 571
Привет!

Голяма драма се очертава 😲
Марта яхнала метлата, и с право 😟

Кристалче и аз мисля да е повратна - Санджар си държи на думата, щом е казал, че ще ги остави да си вървят майка и дъщеря, значи ще го направи. Само с детето всичко да е наред 🙏 И тогава става интересно 👀👀👀

# 572
Здравейте, чета ви   с нтерес..
Все си каня до пиша, но не ми достигат думи и смелост. Чувствата са ми подобни като на Марта:heart

Доста съм разочарована от сц.
Нека Наре да вземе Мелек и да си тръгне...
Лошото е, че сигурно пак Санджар, ще е виновен и все гадории гледаме.
Нищо чудно да реши да остава..
Надявам се  да замине и да видим един красив завършек на историята с победени злодей.. Нищо друго не очаквам.
Жалко за прекрасния ресурс и професионалисти с които разполагат, а да гледаме една боза...
Извинявайте, но вече доста неща са лишени от логика и смисъл.
Angry

# 573
  • Пловдив

Здравейте, да се индикирам по късни доби.
Набрали сте нещо, но мисля че бързате.
Като изгледаме серията с превод - нещата си имат логика.
Относно бременността на Менекше. Май тя е замразена с появата на корона вируса.
Или при нея броим два месеца за един. Ще дойде вреето да ни обяснят...
Менекшето става все по плоска, вместо наобратно. Аз го гледам от хумористичната страна.
Наслаждавам се на играта на Енгин.

Санджар и Наре отново са ръка в ръка.
Нищо няма да е, каквото е....

# 574
Много скучна серия. Ма то само с кокошките не си говориха. Какви са тези героични сестрински задруги? Всичко Мара втасала...заслужаваха си 3 - те минути с тичането с Мелек, ама защо изобщо се стига до това? Великите стратези се оставиха да им изтровят охраната, събрана на портата. Няма нужда да ги тровят- да им кажат “бау”... Ако не са Санджар и Наре хич няма и да гледам.

# 575
  • Варна

Да понапиша и аз нещо по въпроса Smile  кое ме дразни най-много . То е ясно ,че не може да е перфектен един сериал . Ако е нормална продължителността на сериите всичко ще е ок.Ама не е. С тези 3 часа се оляха. Ако ме пуснат ще им изрежа серията наполовина и няма да ми липсва изхвърленото. А за логиката, ами такива са им героите, откачалки, ама наистина ги има и в действителността, вече нищо не ме учудва в този живот, пък във филмите какво да го мисля. Като гледам последните години какво се случва с хората, какво да се чудя има ли аджеба такива хора, то вече не останаха нормални. Статистиката ми е, че всички вече над 40 г имат отклонения Smiling Imp но и по- младите  естествено не са застраховани, то този начин на живот и стрес до нищо хубаво не водят Rage
Дразнят ме тез медицински недоразумения за които пише Марта, наивните изпълнения от типа отравяне на гардове и измислици за подмяна на бебета.. То  гардовете ми бодат очите, с тези масовки, доста несмислени изпълнения в стил мафиотски стил на живот. Много излишни селски изпълнения, никому ненужни,  вечери на къната не ми се гледат вече в цялото  си времетаене и още много други, списъка е доста дълъг.
А дали,  СЦ искат да акцентират и насочат вниманието върху проблеми  с цел възпитателна работа, мисля по-скоро не. Отдавна прекалиха със експериментите  с психиката на  детето, но това не е прецедент в турските сериали Smiling Imp
За жените, опитват се да ги покажат независими, ама дотук напълно неуспешно, не виждам и една от тях, която да може да се оправи сама с живота си Scream Дано докрая да покажат как може да постигне това някоя от тях поне. Тя Мюге си беше единствено на служба не в семейната фирма, ама и тя един специалист беше Smiling Imp
Наре, още от начало си беше зависима, първо от баща си, а сега от който я е назначил/ то на нея й  и плащат да не ходи на работа, ама филм да става/.
Абе,  какво да кажа друго, ние както го гледаме под лупа и искаме прекалено от един турски сериал няма как да бъдем удовлетворени. Аз например реших да не се вживявам толкоз, каквото са намислили ще ни го поднесат, а пък дано поне на 60 % ми хареса Smiling Imp  Дето се вика" каквото такова " Не чакам шедьоври Stuck Out Tongue Closed Eyes
Поне се кефя на добрата игра на актьорите и това, че гледам Енгин отново в проект Smirk

# 576

Красота.Heart

Трите часа, не дават повече екранно време на ГГ.За съжаление...

# 577
Аниста +1

Иначе пък все имаме някоя снимчица тия дни, не можем да се оплачем 😍

Ей ни на, аз и Аниста с любемеца 😉😜😂

# 578
  • Варна

Ха-ха-ха,  ей изпревари ме, кви сме хубавици Smile
Араселия Yellow Heart

# 579
  • Пловдив

Ха-ха-ха,  ей изпревари ме, кви сме хубавици Smile
Араселия Yellow Heart

Дааа, ама аз ви снимам. Щото съм много "красива", да не ви засенча.
Оххх, имах нужда от освежаване...

# 580

Ха-ха-ха,  ей изпревари ме, кви сме хубавици Smile
Араселия Yellow Heart

А не бе 😎😊 Чак на Санджар му стана ин тересно 😜

Марианче 💞

# 581
# 582
Добро утро,Благодаря на екипа за превода.👏👏👏

# 583
Добро утро!

Благодаря за превода 🌻 Приемам го за подарък и черпя, че пораснах (на години не на акъл 🙈🙂)

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 14 окт 2020, 07:20 от araselia

# 584
Добро утро,

Благодаря ви за труда!:bouquetf:Flowers BouquetFlowers Bouquet

araselia, здраве и радост.Hug

Момичета, Hug

Здрав и приятен ден.

Общи условия

Активация на акаунт