The Ordinarу + DECIEM (Тема № 6)

• 41 572
  • 752
  •   1
Отговори
# 150
Лелеее, изпуснала съм без малко намалението, егати и каръка!  Joy

# 151
Това поръчах засега, голямо чудене беше, че съм натрупала доста, включително и резерви
Скрит текст:
Ако все пак се появят салициловата маска, гликоловия тоник, региноидната емулсия и алфа арбутин ще поръчвам още веднъж.
Dalindrah, как са като действие Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F и Ethylated Ascorbic Acid 15% ? В момента имам почти пълен Ascorbyl Glucoside Solution и неотварян супер витамин Ц серум на Революшън и това ме спря да слагам и тях в кошницата....Разгледах пак информативно и продуктите на НИОД, но и с намалението са ми много извън бюджета, ако поръчвам пак ще сложа и SubQ за проба.

# 152
Този Ethylated Ascorbic Acid е нов и за пръв път го поръчвам. Спомням си, че bambinnah го беше взела преди известно време обаче.

Ascorbyl Tetraisopalmitate е супер, отговаря си точно на цената като качество и се вижда ефект почти моментално (до една седмица). Ползвам витамин C отдавна и малко е трудно да се прецени кой серум колко силен ефект има, защото си има и натрупване. От по-бюджетните опции определено Ascorbyl Glucoside е най-хубав. От него съм изхабила две опакавки. Текстурата на двата серума си прилича. В момента ползвам един евтинджос от Action пак със Ascorbyl Tetraisopalmitate, но той няма такъв добър ефект, ама и цената му беше две евро. Имам доста продукти и аз, на витамин C-то намаляха. На мен един серум ми стига за 45 дена някъде. Но този по-слябият ще го преместя вечер колкото да го измажа.

Иначе тъй като хидратиращи серуми имам сто милиона на опашката, там и аз не взех нищо освен този Glow серум на Hylamide, който определено звучи много добре, а с намалението си струва.

# 153
Тука ли коментирахме Purginga, Зорница Аглю е качила видео с обяснения. И аз съм опъпчена в момента, но е по-скоро изчистване на кожата.
Ето го и видеото https://www.youtube.com/watch?v=3WqwqSzCVaU

# 154
Аз си пуснах една скромна поръчка. Жалко, че нямаше от ретинол емулсията.
Пуснах си и червената маска и млечна киселина. Сега ползвам mandelic acid и нямам проблеми. Как ще е най-подходящото да включа новите киселини? Вечер редувам ретинол емулсия и витамин ц, сутрин витамин ц и матриксил, киселината слагам два пъти седмично. Преди всичко слагам ХК.

# 155
Dalindrah понеже го ползваш Ascorbyl Tetraisopalmitate мазен ли е като консистенция? Искам да ползвам витамин с но не знам кой да поръчам

# 156
Не е мазен, има едно хлъзгаво силиконово усещане, но попива много бързо и няма нищо общо с емулсията, която стои като маска поне половин час. А Ascorbyl Glucoside е направо като водичка.

Limonche, аз ретиноидната емулсия и млечната киселина ги редувам единият ден едното, другият другото. И двете са много нежни и съм сигурна, че някои хора могат и заедно да ги ползват, особено тези, които издържат на зверски силната червена маска, но на мен не ми се рискува. Иначе ако ползваш млечната киселина през ден,за мен малко се обезмисля ползването на червената маска седмично, но пак си е до кожа. Аз ползвам само салицилова отделно веднъж в седмицата или когато се сетя, общо взето. Ascorbyl Tetraisopalmitate е доста потентна форма и в тази концентрация може би е малка загуба време и на продукт да се ползва два пъти на ден, защото кожата си има определено количество, което може да абсорбира за дадено време (24 часа) и няма смисъл да се слага повече.

Последна редакция: нд, 01 ное 2020, 20:04 от Dalindrah

# 157
Полезно видео е направила Зорница, браво. С интерес очаквам и ревютата й на продукти на ТО. Във видеото каза, че рициновото масло почиствало в дълбочина и може да предизвика пърджинг, значи аз правилно се съмнявам в Алфа Арбутина, защото в него има рициново масло, а откакто го ползвам ми излизат пъпки. При мен обаче пъпките са без връх и нямам идея как ще се изчистят.

# 158
Не е мазен, има едно хлъзгаво силиконово усещане, но попива много бързо и няма нищо общо с емулсията, която стои като маска поне половин час. А Ascorbyl Glucoside е направо като водичка.

Limonche, аз ретиноидната емулсия и млечната киселина ги редувам единият ден едното, другият другото. И двете са много нежни и съм сигурна, че някои хора могат и заедно да ги ползват, особено тези, които издържат на зверски силната червена маска, но на мен не ми се рискува. Иначе ако ползваш млечната киселина през ден,за мен малко се обезмисля ползването на червената маска седмично, но пак си е до кожа. Аз ползвам само салицилова отделно веднъж в седмицата или когато се сетя, общо взето. Ascorbyl Tetraisopalmitate е доста потентна форма и в тази концентрация може би е малка загуба време и на продукт да се ползва два пъти на ден, защото кожата си има определено количество, което може да абсорбира за дадено време (24 часа) и няма смисъл да се слага повече.
Dalindrah, благодаря за отговора, поръчах Ascorbyl Tetraisopalmitate, както и
Niacinamide 10% + Zinc 1%
Retinol 0.5% in Squalane
AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution
Lactic Acid 10% + HA 2%
И аз се замислих дали не е излишно млечната киселина и BHA, но исках да я пробвам. Много исках да пробвам и Natural Moisturizind ,но не е налично.
Исках и нещо за около очите за там кой продукт ползвате? Аз слагам BUFFETA там.
Като за първа поръчка е това

# 159
Здравейте, нуждая се от мнения за козметика Revolution Skincare, особено серуми, предварително благодаря много на всички!

# 160
Dorry88, има ли конкретен серум, който те вълнува? При тях трябва много четене на състава, често активните съставки са по-назад в листата и с по-малка концентрация, слагат алкохол за евтин разредител и парфюм. След много четене купих няколко техни продукта, бих повторила само бакухиола и то само докато Ординари не пуснат техен вариант, за всичко друго се върнах пак при Deciem.

# 161
След 2 месеца с продуктите на ТО имам чувството, че конкретно зоната около очите ми стана доста по-зле. Сякаш имам доста по-видими фини линии отдолу, както и започнах да се будя с торбички под очите. Използвам Аргирелин, после Бъфет или Матриксил, после Пикногенол или Ресвератрол и накрая един крем за очи със секрет от охлюв уж на Тианде (такъв имах). Първо си мислех, че е от многото взиране, но вече съм сигурна, че преди нямах толкова бръчици и торбички пък изобщо.

Нанасям ги на суха кожа, възможно ли е да е това - на мокра ли трябва да се нанасят?

А за торбичките се чудя да не съм алергична нещо... някой друг да е забелязвал негативни промени подобни на моите?

Чудя се дали трябва да ги спра или да пробвам да ги нанасям на влажна кожа?

# 162
Аз на Révolution харесах много само CBD олиото, което ми се отрази страхотно на сухата кожа. Тествам нови олиа постоянно и това много ме впечатли.

Иначе хиалуроновата киселина на Revolution е с по-приятна текстура, но пак не ми е любимата. Ниацинамидът предпочитам на TO. В момента ползвам тоника с ниацинамид и няма да повторя. Много ми е изсушаващ и този екстракт от хамамелис в състава не е за мен. Златният серум го взех след много хвалби и с нищо не ме впечатли. Спреят със CBD е страхотен хидратиращ продукт за суха кожа. Някои от продуктите им още си чакат реда де. Имат интересен асортимент и прилични цени.

# 163
Dorry88, има ли конкретен серум, който те вълнува? При тях трябва много четене на състава, често активните съставки са по-назад в листата и с по-малка концентрация, слагат алкохол за евтин разредител и парфюм. След много четене купих няколко техни продукта, бих повторила само бакухиола и то само докато Ординари не пуснат техен вариант, за всичко друго се върнах пак при Deciem.
благодаря за отговора, интересуват ме серуми за суха и старееща кожа, Makeup Revolution Skincare 5% ATP Serum или хиалуроновия или с коноп???

# 164
Здравейте,
Мнение за Amino Acids + B5?
Искам да пробвам нещо ново за хидратация?

Общи условия

Активация на акаунт