The Ordinarу + DECIEM (Тема № 6)

• 41 591
  • 752
  •   1
Отговори
# 630
Аз се интересувам за назобиални линии кой продукт е подходящ?

# 631
Скрит текст:
Ползвала съм ги и двете. Аргилеринът ми идва доста воднист на мен, матриксил е с по-плътна консистенция. Не мисля, че е проблем да ползваш и двете. В момента си нагласям рутината понеже вкарвам ретинол и ресвератол и ползвам само матриксил (понеже четох, че повече от 3 серума не е ок да има в една рутина).
Но, честно казано, да не те отчайвам, обаче трудна работа да заличиш линиите край очите. Все пак правим гримаси, усмихваме се. Няма как да няма линии там, освен, ако не сложим ботокс. Иначе при мен много успешно се заглади доста дълбока гневна бръчка с ретиноид емулсия 2 %. Ползвах го миналата година от декември до април и ефектът беше доста траен. При всяко положение с добро хидратиране и подхранване в зоната ще избегнеш задълбочаването на проблема. За вит. С не съм компетентна, но киселини не те съветвам да ползваш в околоочната зона. Другите серуми ги мажа там без проблем, включително и ретинолите, но киселините избягвам, както и по слепоочията - много ми е тънка кожата там.
Благодаря много!
Преди определено нямах такива линии, и вече гледам да не си напрягам и свивам често очите, когато мога и да ги отпускам и когато спя да не си смачквам лицето, защото си мисля че това е допринесло.
С възраста вероятно по няма да е възможно да се избегнат линиите.
За колко време стигна 1 шише от ретиноид емулсия 2%?
Аз и за него се колебая дали да взема него за линиите под очите.
За сега избягвам да хидратирам зоната под очите защото ми излиза по някой комедон от хидратиращите кремове (и от такива за очи), които съм ползвала досега.
На мен освен слепоочията кожата ми изглежда много тънка и под очите, затова друго, което се чудех е дали няма да се отрази добре там някой продукт, който помага за образуването колаген, мисля че гледах такъв забравих кой беше. Или това Pycnogenol 5% за него дават, че "възстановява еластичността на кожата"

Също знаете ли в Дъглас и сайта на The Ordinarу на колко време горе долу зареждат изчерпаните продукти?

# 632
Здравейте, може и да сте коментирали..., но стоките от сайта на Deciem нали пристигат от Англия (или се бъркам) и от 01.01.2021 г. дали няма да се налага да се освобождават пратки в митница и да се плаща мито и ДДС?

# 633
  • Варна
Има сделка за свободна търговия след Брекзит. Няма да има мита, такси, данъци.
Edit: сега чета противоречива информация, в някои статии пише, че ще подлежат на мита.
https://m.offnews.bg/news/Evropa_18764/Pratkite-ot-Velikobritani … -ianu_743080.html
Ето официална страница.
https://www.gov.uk/guidance/transporting-goods-between-great-bri … ers.bg#section-31

Последна редакция: вт, 29 дек 2020, 17:36 от Blue Turquoise

# 634
  • София
https://offnews.bg/evropa/pratkite-ot-velikobritania-za-es-s-mit … anuar-743080.html

Аз имам поръчка, която все още не е тръгнала от Англия. Много се надявам, да не трябва да плащам мито за нея.

# 635
  • Варна
В деня на сделката по новините казаха- свободна търговия. Сега изникват явно условия и изключения.

# 636

Благодаря много!
Преди определено нямах такива линии, и вече гледам да не си напрягам и свивам често очите, когато мога и да ги отпускам и когато спя да не си смачквам лицето, защото си мисля че това е допринесло.
За сега избягвам да хидратирам зоната под очите защото ми излиза по някой комедон от хидратиращите кремове (и от такива за очи), които съм ползвала досега.
На мен освен слепоочията кожата ми изглежда много тънка и под очите, затова друго, което се чудех е дали няма да се отрази добре там някой продукт, който помага за образуването колаген, мисля че гледах такъв забравих кой беше. Или това Pycnogenol 5% за него дават, че "възстановява еластичността на кожата"

Също знаете ли в Дъглас и сайта на The Ordinarу на колко време горе долу зареждат изчерпаните продукти?
Едно шишенце ретиноид ми стигна за около 4 месеца, мажех всяка вечер. Хубаво е да слагаш и нещо друго в зоната, пробвай някакви кремове, даже запечатвай с масло отгоре. Мога да препоръчам масло от марула - при мен хидратира и не е толкова мазно. Само серум може да изсуши допълнително. За Пикногенола нямам мнение, аз си взех другите два антиоксиданта и сега въвеждам Ресвератол. При всяко положение цените на ТО со достъпни и можеш да пробваш различни неща. Относно зареждането - ноември месец на сайта им зареждаха доста бързо май. Дъглас от лятото насам се обраха и от доста време не виждам доста от продуктите на сайта им.

# 637
  • София

Благодаря много!

Едно шишенце ретиноид ми стигна за около 4 месеца, мажех всяка вечер. Хубаво е да слагаш и нещо друго в зоната, пробвай някакви кремове, даже запечатвай с масло отгоре. Мога да препоръчам масло от марула - при мен хидратира и не е толкова мазно. Само серум може да изсуши допълнително. За Пикногенола нямам мнение, аз си взех другите два антиоксиданта и сега въвеждам Ресвератол. При всяко положение цените на ТО со достъпни и можеш да пробваш различни неща. Относно зареждането - ноември месец на сайта им зареждаха доста бързо май. Дъглас от лятото насам се обраха и от доста време не виждам доста от продуктите на сайта им.
В Сефора онлайн има ли тоника?
Ще поръчам серум и крем и питам за тоник

# 638
  • Варна
За колко време пристигат по принцип пратките от https://theordinary.deciem.com/ ? Вчера направих поръчка през майка ми, но е на мое име и ще се наложи да се занимавам с митници Sad  https://btvnovinite.bg/svetut/pratkite-ot-velikobritanija-za-str … zhat-na-mita.html

# 639
И така ли стана вече, всичко през митницата? Егати. Това тотално ще ме откаже да поръчвам.

# 640
И аз ще се въздържа още от поръчка.
Английските сайтове от които поръчвам към момента са спрели да приемат поръчки докато не излезе нормативен документ дали ще се плаща мито или не.

# 641
  • Варна
По принцип пише  3 до 8 работни дни за доставка. Изпратили са номер за проследяване. Куриерска служба DPD или Bpost (по пощата)

# 642
Е нали уж са се споразумяли за свободна търговия без мита, а сега хоп друга новина. Само аз ли разбирам свободната търговия както си беше по старо му.

# 643
От Великобритания ли тръгват пратките към БГ ? Бистра може да го проверите по тракинг номера. Моя поръчка от друг сайт се оказа шипната от Германия.

Даниела никой не знае май "истинските" новини
От митницата вчера ми казаха, че пратките които чакам от UK ( забавени заради истерията покрай Дувар ) вероятно ще минат м/у капките - или максимум ще платя ДДС. 

# 644
За много години, момичета!

Имам въпрос - от скоро ползвам CAFFEINE SOLUTION 5% + EGCG за околочния контур и отгоре слагам околоочния крем на Балеа с урея. Забелязах, че контура ми е много изсушен, с изострени фини линии. Къде баркам - освен CAFFEINE SOLUTION 5% + EGCG да слагам ли друг серум в зоната или да сменя крема?

Общи условия

Активация на акаунт